Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 06, 22:56)
Na, jus ir duodat  doh.gif  Gal kita karta pabandysite irgi organizuoti koki konkursa ir tada suprasite ar tai sunku - ar tai nesunku? Gal norit pabandyti i viena temos atsakyma sudeti 54 nuotraukas? O jeigu kai kas nemoka skaityti ir surasti kur storom raidem nurodyta KUR sudetos VISOS nuotraukos, tai jau ne mano problema... Net skaudu pasidare...  Cia, matyt, dar bendras pervargimas veikia...
Aciu, white tea uz palaikyma  drinks_cheers.gif

nugis pervargimas žinok mirksiukas.gif , nugis viskas gerai, 4u.gif , tik nesinervuok friends.gif , tik nepalik mūsų verysad.gif
Atsakyti
Aha... Dabar mastyt pradejau... O jei "Mano paciausio meskio" autorei IneSa nepatinka - tai teks sau pasilikti g.gif, o jai gal koki pliuso gabaliuka geriau dovanociau Neatiduosi gi savo vaiko i nemylincias rankas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 06, 23:03)
Aha... Dabar mastyt pradejau... O jei "Mano paciausio meskio" autorei IneSa nepatinka - tai teks sau pasilikti  g.gif, o jai gal koki pliuso gabaliuka geriau dovanociau Neatiduosi gi savo vaiko i nemylincias rankas  doh.gif

uups konkurse nadlayvauja laugh.gif, o kitos manau visos nori tavo meškytės wub.gif , nebent kas nenori tepasisako iki konkurso pabaigos , tada sumažės konkurencijos thumbup.gif

žiūriu jei tokiais tempais varysim, greit namų nebeturėsim unsure.gif

ir žiūriu viena kita dar prabalsuoja, nu bet ir aktyvus konkursas yra karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 06 gruodžio 2008 - 23:07
Im-bear, ačiū labai už suteiktą galimybę išmokti siūti meškiukus. Už šį nuostabų konkursą. Aš net neisivaizduoju kiek čia reikėjo įdėti darbo, širdies. Bet žinau, kad aš nesugebėčiau suburti tiek žmonių vienam tikslui. Ir tikiuosi, kad tai nepuskutinės pamokėlės mums. Tikrai norėčiau dar ne vieną meškutį pasiūti, o siūnant tikrai pravers profesionalo pagalba wub.gif
O dėl Inesos, labai abejoju ar kas galėtų atsisakyti Tokio Prizo.
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 06, 23:03)
Aha... Dabar mastyt pradejau... O jei "Mano paciausio meskio" autorei IneSa nepatinka - tai teks sau pasilikti  g.gif, o jai gal koki pliuso gabaliuka geriau dovanociau Neatiduosi gi savo vaiko i nemylincias rankas  doh.gif

Oi Imbear neimk visko labai giliai. Pati gi matai rezultatus, kiek daug sukurpei merginu, ir kaip smagiai siuvom. tai del to turetu tau buti dziugu, ir jokie apsisakymai neskaudinti. Nes kiek Zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif

ACIU TAU LABAI.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 12 06, 22:04)
uups konkurse nadlayvauja laugh.gif, o kitos manau visos nori tavo meškytės  wub.gif ,

lotuliukas.gif doh.gif

Im- Bear, nesiparink, visos cia dekingos ir patenkintos, kiek suprantu. As irgi labai patenkinta,- pramoga nebloga buvo, gavau normaliai pabumbet laugh.gif ir prizu jokiu negausiu, nereiks vargt-siut lotuliukas.gif
meshkiuka, vistik, pasiusiu, manau...gal sekanti su visom? bigsmile.gif
Atsakyti
Im- bear, tikrai,esi nuostabi, subūrei tokį būrį merginų, gimė krūva nuostabių meškių- gali drasiai vadintis krikštamote ir keliaut per pasaulį aukštai iškelta galva- esi fantastiška moteris hi.gif
Na, kad Seras Džonas - Misty- 99%
Žako- gal paukščiuko?
Sniegius tik neįsivaizduoju kieno.
P.s siūsiu ir aš sekantį lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 06 gruodžio 2008 - 23:43
QUOTE(uups @ 2008 12 07, 00:33)
lotuliukas.gif  doh.gif 

Im- Bear, nesiparink, visos cia dekingos ir patenkintos, kiek suprantu. As irgi labai patenkinta,- pramoga nebloga buvo, gavau normaliai pabumbet laugh.gif ir prizu jokiu negausiu, nereiks vargt-siut  lotuliukas.gif
meshkiuka, vistik, pasiusiu, manau...gal sekanti su visom? bigsmile.gif

Kad ir nelabai jau parinuos, uups mirksiukas.gif Visom po bemiegių naktų gali trupmam aptemti akyse cool.gif
Butinai dabar turesi pasiuti meškiuką - kad ir kitos galėtų 4ut' tave pakritikuoti lotuliukas.gif

Dekoju visom mergaitėm už šiltus žodžius wub.gif Niekur nesiruošiu pabegt, Naktibalda biggrin.gif Nauja tema jau paruošta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 06 gruodžio 2008 - 23:44
QUOTE(frederica @ 2008 12 06, 23:42)
Im- bear, tikrai,esi nuostabi, subūrei tokį būrį  merginų, gimė krūva nuostabių meškių- gali drasiai vadintis krikštamote ir keliaut per pasaulį aukštai iškelta galva- esi fantastiška moteris hi.gif
Na, kad Seras Džonas - Misty- 99%
Žako- gal paukščiuko?
Sniegius tik neįsivaizduoju kieno.

sniegius manau jurginelio g.gif , dar pagalvosiu
man su žako sunkiau doh.gif
o kad seras Džonas misty duodu 99,99999 procento cool.gif
net nzn Violeta arba Kornelija
Žiurbutis manau Rūpestėlis g.gif
sulyte2 kaziukas greičiausiai nu dar barbora galėtų būti g.gif
tuiriu dar minčių susumuosiu tad oficialiai paskelbsiu kas kieno duomenis totalizatoriui lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Im-bear @ 2008 12 06, 23:43)
Visom po bemiegių naktų gali trupmam aptemti akyse  cool.gif
Butinai dabar turesi pasiuti meškiuką - kad ir kitos galėtų 4ut' tave pakritikuoti  lotuliukas.gif

Dekoju visom mergaitėm už šiltus žodžius  wub.gif  Niekur nesiruošiu pabegt, Naktibalda  biggrin.gif  Nauja tema jau paruošta  mirksiukas.gif

man netemsta matyt esu pripratus doh.gif , bet stogas turi pomėgį čiuožti biggrin.gif

aga uups dabar lauksim meškiuko tavo tongue.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 06 gruodžio 2008 - 23:51
Naktibalda, ar miegot dar ne laikas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saullute @ 2008 12 06, 23:51)
Naktibalda, ar miegot dar ne laikas  lotuliukas.gif

man ne dar lotuliukas.gif , aš nemiegu beveik niekda lotuliukas.gif
Atsakyti
dabar jau einu blink.gif doh.gif , labanakt biggrin.gif
Atsakyti