Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labas rytas smile.gif
Del visokiu bambejimu ir nepasitenkinimu ax.gif Tiek zmoniu doh.gif ir norit,kad i viena dudele pustu smile.gif Nebuna taip schmoll.gif ,o kas apsiima organizuoti,ar dalyvauti,turi buti saltu nervu ir zinoti is anksto,kad bus visko biggrin.gif
Sis konkursas,pakolkas,tikrai labai sklandziai praejo thumbup.gif
Atsakyti
Na ką, bandau spėti ir aš:
seras Džonas - Misty kūdikis
Sniegius - gal milkos@
Žako - zhuvycia, pauksciukas
Po vieną autorių tikrai neapsispręsiu... Nors ką aš žinau...
Atsakyti
Nieko sąmoningai nekritikavau, o sureagavo visas pundas doh.gif gerai, kad susilaikiau nuo garsaus meškučių aptarinėjimo.. doh.gif

Man atrodo tikriausias komplimentas bus, jei dalyvės prisijungs ir į antrą projektą. Visa kita tik žodžiai, kuriuos kiekviena savaip interpretuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
SVEIKOS, LABAS RYTAS VISOMS 4u.gif
Matau Misty tupi apačioj, tai kaip Seras Džonas -Tavo?- pašnibždėk lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 07 gruodžio 2008 - 12:16
Sveikos 4u.gif Skaitau viską labai kruopščiai, bet dalyvauju tik mintyse biggrin.gif doh.gif

Kažkaip komentuoti meškų man visai nesinori - juk kiekviena darė ir padarė būtent tokį meškį, koks jai atrodė gražus, mielas, vienintelis wub.gif O skonis - tai toks uniklaus dalykas, kurio jau nelabai pakeisi... Todėl manau, kad yra prasminga kritikuoti tik atlikimo techniką, preciziją, patarti, ką ir kaip geriau atlikti... Buvo įdomu skaityti jūsų komentarus, bet savo meškį vis tiek siūčiau taip pat tongue.gif biggrin.gif Nes man taip gražu :mirksiukas

QUOTE(frederica @ 2008 12 07, 12:15)
SVEIKOS, LABAS RYTAS VISOMS 4u.gif
Matau Misty tupi apačioj, tai kaip Seras Džonas -Tavo?- pašnibždėk lotuliukas.gif

frederica, negaliu nei paneigti, nei prisipažinti, Im-bear neleido nieko sakyti biggrin.gif Man tik baisiai smalsu, kodėl čia toks tikrumas, kad aš Johno mama? g.gif

Aš tai dėl dvijų meškių mamų tikra:
Zimtą siuvo Coccinela
Kaziuką Žemugnė mirksiukas.gif
Atsakyti
Misty, o ne tu kalbėjai apie tai, koks tavo meškinas kilmingas g.gif
Va man tai būtų smalsu, kodėl Kaziuką man priskyrei? Kaip ir niekas dar manęs neįtarinėjo kurį nors pasiuvus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
I- spalvinė gama
II- iki skausmo kruopštus darbas
III-pateikimas- foto, aplinka, užrašas, aprašymas
Viskas tobula, jei jis ne Tavo, respects autorei, bus malonu susipažinti.
Pagal kruopštumą dar galėtų būti -ZIMTAS, pažiūrėjau, už jį balsavai...
Atsakyti
Ajajajaj, kaip man rūpi išsiduot ir kai kuriuos komentarus mano meškinui pakomentuot lotuliukas.gif
Labai gražiai konkursas gavos, iš pradžių kai Im-Bear uždraudė savo meškius rodytis, tai galvojau, kad čia mokymosi tikslais biggrin.gif na, kad darydamos panelės viena su kita nesilygiuotų.. ax.gif o dabar pasimatė, kaip kas suprato ir dar tokia intriga thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(Coccinela @ 2008 12 07, 13:27)
Ajajajaj, kaip man rūpi išsiduot ir kai kuriuos komentarus mano meškinui pakomentuot lotuliukas.gif
Labai gražiai konkursas gavos, iš pradžių kai Im-Bear uždraudė savo meškius rodytis, tai galvojau, kad čia mokymosi tikslais biggrin.gif na, kad darydamos panelės viena su kita nesilygiuotų.. ax.gif o dabar pasimatė, kaip kas suprato ir dar tokia intriga thumbup.gif:

ka cia besisiduosi ir taip viskas aisku
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 12 07, 14:05)
ka cia besisiduosi ir taip viskas aisku

Kam aišku, o kam ne tongue.gif Man pvz nei dėl vieno meškio nėra visiškai aišku, tik įtariu kai kuriuos ax.gif
Atsakyti
Nuoširdžiausios padėkos Im-bear už tokį puikų renginį ir tiekos daug mamyčių subūrmą į vieną vietą mirksiukas.gif . Atliktas tikrai milžiniškas ir neišmatuojamas darbas, įdėta daug pastangų, šiltų jausmų ir geros širdies, sunaudota begalės laiko ir kantrybės. Užtai mamulyt verta tik pagirimų wub.gif .
Linkiu, kad rankos nenusvirtų toliau organizuojant tokio masto samburius ir kurybinių polekių naujus grožius bejuriant 4u.gif.

O čia mano mėginimai spėlioti:
Inesa - Im-bear biggrin.gif
Severina - Ievuschkos
Tomas - Vasarėjos
Albertukas-Adolfėlis - Žiurbučio
Simelis - Airos
Mišel - Rhealife
Zimtas - Coccinelos
Seras Johnas - Misty
Ledi Murma - Naktibaldos
Mėtulis - Žuvycios
Barbora-keliauninkė - Milkos
Rūpestėlis - Babygryte
Klotilda- Gerapanickos
Storulis Albertas - Žydrynės
Moka - Jurginėlis
Žako - Paukščiuko
Kaziukas - Rullės

čia ir išsiėmiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo net_nzn: 07 gruodžio 2008 - 14:43
Severina - Ievuschkos
Dinas - Rulles
Kamile - Ziurbucio
Zako - Pilkos g.gif
Metulis - Zuvycios

Daugiau, tai ne neisivaizduoju ax.gif Prisimenu, kad kazkuri darbo eigoje rase, jog pedutes atbulai prisiuvo, tai tos mamytes yra Tomas biggrin.gif Ir dar viena rase, kad jos meskis ir keturiomis gali vaikscioti, tai jos yra Snaigiukas. Bet kurios merginos rase, tai nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti