QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 21, 18:37)
Kažko turbūt nesupratau..
tas tvirtesnis siūlas kūno dalims sujungti tai nailoninis ar kaproninis?

Sveikos
As jau bebaigineju
liko keli strichai
Pas mane tai vaikinas
prasom damuciu daug pasiuti, rinksis
Pas mane tai vaikinas
O babūnią turit kuri nors pasiuvusi? Ot, man tai gavosi tikra babuška medvedica. Ale į konkursą tai eis ne ji o jos anūkėlis, bijau,kad jos iki konkurso galo neapaksesuarinsiu (geras žodis), bet jau po to tai pamaži pamaži. O maniškis šiaip jau konkursantas tai daug kuklesnis nei jūsiškiai ten rajūnai ir t.t. Jis ilgai ilgai ant židinio pas mus dėželėj pratūnojo, tik saugojosi, kad leliai mano jo nepričiuptų ir nepasidalintų po kojelę, po rankelę. Va, jau beveik susiuvau, dabar jau kitas reikalas. NU gražuolis gi gavosi
Jei Zhuvycia tavo babusia konkurse nedalyvaus ,cia rodyk
Taip jau norisi vaizdu
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 18:37)
varda pasirenka, siela turi meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia 
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta sueda, va chia tai jau bedele
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta sueda, va chia tai jau bedele
Viskas ai6ku, kur sausainiai ir saldainiai dingsta
QUOTE(dydo @ 2008 11 21, 18:54)
tai gerai, kad mano be blakstienų
pas mane dar kol kas bičas tai sakau bus gerai ir be blaksrtienų
reik gal ratilus padaryt apie akis, nu, kad pavargęs atrodytų tai gal nelakstys po namus saldainių ieškodamas
o dar rūbai laukia dvi vizijas turiu ir niekaip neapsisprendžiu
sunkiausia dalis laukia 
nedaryk, ratilų aplink akis - atrodys pagiringas
QUOTE(rulle @ 2008 11 21, 21:33)
Ale kad dar tik galva yr
Nu bet rimtai su kaprizais tie meskinai
Nosi tris kartus perdarinejau, tai spalva, tai dydis netiko, akiu vokus irgi taip pat, dabar su sypsena kariaujam... Sedi ant lentynos toks visas gudrus, ziuri ir matyt galvoja, kad kai rengti pradesi, tai tada jau charakteri visu groziu parodys
Nosi tris kartus perdarinejau, tai spalva, tai dydis netiko, akiu vokus irgi taip pat, dabar su sypsena kariaujam... Sedi ant lentynos toks visas gudrus, ziuri ir matyt galvoja, kad kai rengti pradesi, tai tada jau charakteri visu groziu parodys
Sveikutės, meškynoiautojos
Ačiū už nuotaikos praskaidrinimą
Maniškis ramiakas, meniškos sielos, tupi sau ramiai ir svajoja...
Ačiū už nuotaikos praskaidrinimą
Maniškis ramiakas, meniškos sielos, tupi sau ramiai ir svajoja...
Labas vakaras!
Uups, sveika sugrizusi
Aha, ziuriu ir jusu meskiukai reiklus
Na, katra sekanti nuotraukytes atsius? Laukiuuuuu
O as siandien isbandziau naujai sukurta meskiuko iskarpa.... Visi mano vyrai vienu balsu pasake, kad gaunasi 100 procentinis zuikis
Na gerai, kad ne su moheru bandziau - turejau kailiuko kaip pas Brauni gabaliuka
Tai teks kiskuti pasiuti - manau irgi grazutis gausis ))) O meskiukams iskarpa teks pakoreguoti ...
Uups, sveika sugrizusi
Aha, ziuriu ir jusu meskiukai reiklus
Na, katra sekanti nuotraukytes atsius? Laukiuuuuu
O as siandien isbandziau naujai sukurta meskiuko iskarpa.... Visi mano vyrai vienu balsu pasake, kad gaunasi 100 procentinis zuikis
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 18:37)
varda pasirenka, siela turi meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia 
na va, o as ir vel MB kaltinau, kal sveciam skirtus saldainiu paslapcia suvalge - teks dabar graziai atsipasyti.
Labas rytas
Kur dingo meškomanės - baiginėjate savo meškiukus?