Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Kažko turbūt nesupratau.. g.gif tas tvirtesnis siūlas kūno dalims sujungti tai nailoninis ar kaproninis? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gerapanycka @ 2008 11 21, 18:37)
Kažko turbūt nesupratau..  g.gif  tas tvirtesnis siūlas kūno dalims sujungti tai nailoninis ar kaproninis?  g.gif  blush2.gif

lotuliukas.gif imk kaprona,- neapsiriksi,- shiaip ar taip, kapronas yra nailono rushis tongue.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif As jau bebaigineju didis.gif liko keli strichai smile.gif
Pas mane tai vaikinas biggrin.gif prasom damuciu daug pasiuti, rinksis lotuliukas.gif
Atsakyti
O babūnią turit kuri nors pasiuvusi? Ot, man tai gavosi tikra babuška medvedica. Ale į konkursą tai eis ne ji o jos anūkėlis, bijau,kad jos iki konkurso galo neapaksesuarinsiu (geras žodis), bet jau po to tai pamaži pamaži. O maniškis šiaip jau konkursantas tai daug kuklesnis nei jūsiškiai ten rajūnai ir t.t. Jis ilgai ilgai ant židinio pas mus dėželėj pratūnojo, tik saugojosi, kad leliai mano jo nepričiuptų ir nepasidalintų po kojelę, po rankelę. Va, jau beveik susiuvau, dabar jau kitas reikalas. NU gražuolis gi gavosi wub.gif
Atsakyti
Jei Zhuvycia tavo babusia konkurse nedalyvaus ,cia rodyk smile.gif Taip jau norisi vaizdu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 18:37)
varda pasirenka, siela turi  meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia irnesakyk.gif
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta  sueda, va chia tai jau bedele  unsure.gif

Viskas ai6ku, kur sausainiai ir saldainiai dingsta doh.gif

QUOTE(dydo @ 2008 11 21, 18:54)
tai gerai, kad mano be blakstienų  karsta.gif pas mane dar kol kas bičas tai sakau bus gerai ir be blaksrtienų  irnesakyk.gif reik gal ratilus padaryt apie akis, nu, kad pavargęs atrodytų tai gal nelakstys po namus saldainių ieškodamas  unsure.gif o dar rūbai laukia dvi vizijas turiu ir niekaip neapsisprendžiu  doh.gif sunkiausia dalis laukia  biggrin.gif

nedaryk, ratilų aplink akis - atrodys pagiringas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2008 11 21, 21:33)
Jei  Zhuvycia tavo babusia konkurse nedalyvaus ,cia rodyk  smile.gif  Taip jau norisi vaizdu rolleyes.gif

Ale kad dar tik galva yr lotuliukas.gif ir rankos kojos pakampėmis mėtosi. Noors reiks gal jir pafockyt g.gif
Atsakyti
Nu bet rimtai su kaprizais tie meskinai doh.gif
Nosi tris kartus perdarinejau, tai spalva, tai dydis netiko, akiu vokus irgi taip pat, dabar su sypsena kariaujam... Sedi ant lentynos toks visas gudrus, ziuri ir matyt galvoja, kad kai rengti pradesi, tai tada jau charakteri visu groziu parodys lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, meškynoiautojos

Ačiū už nuotaikos praskaidrinimą biggrin.gif

Maniškis ramiakas, meniškos sielos, tupi sau ramiai ir svajoja...
Atsakyti
Labas vakaras!

Uups, sveika sugrizusi 4u.gif

Aha, ziuriu ir jusu meskiukai reiklus mirksiukas.gif
Na, katra sekanti nuotraukytes atsius? Laukiuuuuu rolleyes.gif

O as siandien isbandziau naujai sukurta meskiuko iskarpa.... Visi mano vyrai vienu balsu pasake, kad gaunasi 100 procentinis zuikis doh.gif Na gerai, kad ne su moheru bandziau - turejau kailiuko kaip pas Brauni gabaliuka unsure.gif Tai teks kiskuti pasiuti - manau irgi grazutis gausis ))) O meskiukams iskarpa teks pakoreguoti ...
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 18:37)
varda pasirenka, siela turi  meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia irnesakyk.gif
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta  sueda, va chia tai jau bedele  unsure.gif

na va, o as ir vel MB kaltinau, kal sveciam skirtus saldainiu paslapcia suvalge - teks dabar graziai atsipasyti. blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Kur dingo meškomanės - baiginėjate savo meškiukus? g.gif
Atsakyti