Įkraunama...
Įkraunama...

Greitai užgims mūsų mielieji meškiukai....

Apklausa: Ar norėtumėtė Meškiukinio projekto pratęsimo? (45 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Klausykit, o siuvant tikrai būtina per tą sumautą sinteponą durti? Gal galima šonais? Mano meškinas bando susirinkti ir ši siuvimo dalis man kažkodėl labai nepatinka... lotuliukas.gif
Atsakyti
Žinot taip atrodo, kad šie meškiukai turi sielą. Ir vardą pasirenka, ir aksesuarus biggrin.gif Pavyzdžiui manasis nenori nei jokių padažymų, nei drabužių blush2.gif na niekas ''nelimpa''. Tikiuos ne i blogą tai. Jį tik nešioti, ir myluoti wub.gif Net mano draugas (o jis rimtas žmogus) visaip niurko meškiuką lotuliukas.gif
Atsakyti
varda pasirenka, siela turi meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia irnesakyk.gif
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta sueda, va chia tai jau bedele unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 19:37)
varda pasirenka, siela turi  meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia irnesakyk.gif
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta  sueda, va chia tai jau bedele  unsure.gif

Viskas, balto meškino niekad nesiūsiu - dar sugalvos, kad šaldytuvas yra jo gimtasis ašigalis, o maisto kvapas jam nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 19:37)
varda pasirenka, siela turi  meshkiukai, patys susirinkineja... baika chia irnesakyk.gif
pas mane jie net kondensuota piena ir saldainius slapta  sueda, va chia tai jau bedele  unsure.gif

eina sau unsure.gif gal reik ardyt kol dar neapėdė doh.gif

uf surinkau mešką bigsmile.gif tik nesuprantu čia reik ją padažyt? ar aš kažką netaip supratau?
Atsakyti
Zemugne, - su ruda irgi nieko gero,- zhek, uzsimanys tavo lovoj zhiemos miego uzhmigt,- ir teks tau ant kilmelio prie lovos nakvot doh.gif

sakau ash jums- baisus dalykas tos meshkos ph34r.gif

QUOTE(dydo @ 2008 11 21, 17:39)
uf surinkau mešką  bigsmile.gif tik nesuprantu čia reik ją padažyt? ar aš kažką netaip supratau?

topsecret.gif tylek, sakau tau, tylek tik ir nerodyk tai meshkai savo kosmetikos,- pagalvok kiek kainuos, kai nagus lakuotis- blakstienas dazhytis kasdien prades wacko.gif
Atsakyti
Vienos problemos su jais... doh.gif doh.gif doh.gif Manasis niekaip nestovi, nori bėgti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2008 11 21, 19:46)
Zemugne, - su ruda irgi nieko gero,- zhek, uzsimanys tavo lovoj zhiemos miego uzhmigt,- ir teks tau ant kilmelio prie lovos nakvot doh.gif

Ir ko tu anksčiau nesakei doh.gif doh.gif doh.gif Dabar jau suprantu, kur jis bėga doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
tai gerai, kad mano be blakstienų karsta.gif pas mane dar kol kas bičas tai sakau bus gerai ir be blaksrtienų irnesakyk.gif reik gal ratilus padaryt apie akis, nu, kad pavargęs atrodytų tai gal nelakstys po namus saldainių ieškodamas unsure.gif o dar rūbai laukia dvi vizijas turiu ir niekaip neapsisprendžiu doh.gif sunkiausia dalis laukia biggrin.gif
Atsakyti
oi uups kad prajuokinai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nerealūs meškiukai, ir jų šeimininkės wub.gif
Atsakyti
uups thumbup.gif thumbup.gif

mano meška atskirom detalėm užtai su kokiom blakstienom lotuliukas.gif ,ir kokiu koket žvilgsniu wub.gif , ieškosim žento, bet be žalingų įpročių , kad ėstų nedaug ir geras būtų ax.gif , o mano didysis vaikas sako kodėl mergaitę siuvi doh.gif , juk čia pas mus berniukų daugiau blink.gif , sakau tada dar siūsiu vieną, kad lygybė namie būtų laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 21 lapkričio 2008 - 19:14
Mano žvėris ką tik pareikalavo antrosios pusės... lotuliukas.gif
Atsakyti
O manasis dar iš kelionės negrįžęs... Pasaulį pažint, matai, užsimanė... doh.gif
Taip ir išleidau vargšiuką - ir be drapanėlių, ir be aksesuarų, ir net be blakstienų bei nepadažytą... ax.gif
Rūpestis dabar mani graužia... blush2.gif
Atsakyti