Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

mums espumizanas visiskai nepadedavo schmoll.gif
taip pat pankoliu arbata geriam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LaVitaea @ 2009 01 08, 15:01)
mums espumizanas visiskai nepadedavo schmoll.gif
taip pat pankoliu arbata geriam ax.gif

o arbatele jau duodat tokiem maziem leliukam? kiek zn nelb gerai nors maniskiui taip ilveli pucia kad nzn ka daryt kiekviena kart duodu sab simplex jis mum geriau veikia nei espumisanas bet vistiek raitosi maziukas...anksciau lyg gerai buvo o db jau gal ir sab simplexas nebepadeda sad.gif nzn gal ir man deretu duoti arbateles pankoliou? bet bijau tokiam mazuciui nes maitinu savo pienu
Atsakyti
labas mamytes
As irgi naujai iskepta mamyte, mano sunuciui 1men ir 2 savaites. kIEK skaiciau visur kuidkiui pasitustinus kakutis turi buti rugstaus kvapo, is pradziu taip ir buvo, dabar jau kokia antra savaite ismatos smirda supuvusiu kiausiniu, kartais kvapas l stiprus, kartais vos juntamas. Sakiau apie tai daktaram (gyvenu ne LT) jiem tai normalu. Maitinu MP. Sian ir vakar pasidare kazko labai neramus ir nesuprantu ar jam pilviukas ar kas. Tustinasi 1-2 kartus i diena nekietai, normaliai, splava geltona, bet ilgai stena pokol padaro. Gal kam nors taip buvot, gal turit kokiu patarimu.

P.S. dar noriu pasitikslinti is kur suprantat, kad butent pilviuka pucia ar skauda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastinute: 10 sausio 2009 - 18:19
as irgi maitinu savo pienu, bet ir pankolius duodu. nesinori visalaik vien espumisanu.
cia yra siek tiek patarimu, kaip isvengti pilvo putimo:
http://www.pasveik.l...vo-putimo/12103
Atsakyti
Sveikos,
turiu du atliekamus buteliukus GRIPE WATER, siunciausi is Airijos. vieno kaina 30lt. jei sudomins rasykit i AZ
http://www.expressch...ater-150ml.html
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2009 01 10, 19:15)
labas mamytes
As irgi naujai iskepta mamyte, mano sunuciui 1men ir 2 savaites. kIEK skaiciau visur kuidkiui pasitustinus kakutis turi buti rugstaus kvapo, is pradziu taip ir buvo, dabar jau kokia antra savaite ismatos smirda supuvusiu kiausiniu, kartais kvapas l stiprus, kartais vos juntamas. Sakiau apie tai daktaram (gyvenu ne LT) jiem tai normalu. Maitinu MP. Sian ir vakar pasidare kazko labai neramus ir nesuprantu ar jam pilviukas ar kas. Tustinasi 1-2 kartus i diena nekietai, normaliai, splava geltona, bet ilgai stena pokol padaro. Gal kam nors taip buvot, gal turit kokiu patarimu.
P.S. dar noriu pasitikslinti is kur suprantat, kad butent pilviuka pucia ar skauda?

Dažniausiai pilvuko diegliai užeina staiga ir vakarais. Mažiukas sugniaužia kumštukus, įsitempia visas ir kojytes lenkia prie pilvo. Ir žiauriai rėkia ir veidukas pasidaro melsvai raudonas.
Kad to išvengtumėm, mes naudojam espumisan lašiukus, geriam pankolius, ir darom masažiukus. Be to, jei maitini savo pienuku, tai reikia žiūrėt ir savo mitybos.
Atsakyti
O nuo kada galima duoti pankoliu arbatele blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
as daviau nuo 2sav ax.gif
Atsakyti
Mes nuo 1 mėnesio smile.gif
Atsakyti
reiks ir mum pabandyti ziuriu jus cia anksti duodat tai ir mums gal nepaenks nes be vaistu neissiverciam o ta chemija vis tiek turbut nieko gero nuolat...pankoliai vistiek naturaliau smile.gif
Atsakyti
O kokius jūs vaistukus vartojat? Mes irgi be espumisano ir pankolių neišsiverčiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 12 06, 18:30)
Zinau, kad dar kazkokie rusiski vaistukai yra, labai efektyvus. Tik beda, kad jie pas mus isimti is apyvartos

Gal ENTEROKIND, jie Lietuvoje neregistruoti, bet kt. šalyse registruoti, kai mums buvo 1,3mėn. juos pradėjom gerti ir l. padėjo. O išrašė gyd. vardinį receptą, vaistinė užsakė ir gavom.

QUOTE(FedeSperanza @ 2008 12 29, 21:50)
aš asmeniškai esu susidūrus su neprofesionaliai pateiktais tyrimų rezultatais iš privačių (kai supainiojamos normų ribos ir pan.), bet taip pat buvau pasipiktinusi ir kai kurių valstybinių įst. darbu. todėl nemanau, kad ką nors reiškia - privati ar valstybinė, galima konkrečiai kalbėti tik apie A,B,C įstaigą, ir A,B, ar C gydytoją.

Galiu ir prof. patirties pasakyti, kad tos pačios privačios įstaigos siunčia tyrimus į valstybinę įstaigą , o ima iš jūsų dvigubai daugiau mirksiukas.gif

Ir patarčiau visoms nesiblaškyti po įstaigas o darytis tyrimus vienoje laboratorijoje, kurioje gyd. turi pasiskirstę savo darbus, ir dažniausiai vertina viena akis (tas pats žmogus). Nes tą patį tyrimą vertinant keliems gyd. rezultatai gali skirtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinalm: 18 sausio 2009 - 22:41