Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

Pasportuojam, pamasazuoju pilviuka, jei nepadeda tai pankoliu arbateles 4u.gif
Espumizanas nelabai padeda, o vaikuti gerai nuramina Viburcol zvakute smile.gif
Atsakyti
Gal pabandyti Forlax vaistuka jis nuo uzkietejimo bet turetu ir dieglius sumazinti, ir pamasazuoti pilviuka reiktu, ir gal geruju bakteriju kokiu erceflora pagerti jos sutvarko organizme betvarke g.gif
Atsakyti
o mum ne vieni is situ triju nepadejo schmoll.gif nei espumizanas nei simplex,ir colinox jokios naudos nedave,met valgant maziuke verkia verysad.gif
Atsakyti
Turejau tokia problema - sunelis pradejes zisti pradedavo verkti ir mesdavo kruti.
vaistai nuo putimo nepadedavo (o ir nusistacius esu pries chemija), meciau po 3 dienu, tai taip ir prasikankinome iki 3 menesius.
Verkimas baigesi su mano iprociu po valgio ji padet ant pilvuko, atsirugdavo atpildavo (kiek drastiska) bet tikiu padejo.
Taigi, padejo sumazinus praryjamo oro kieki.

Paskui, maitinant antraja supratau, kas buvo pilvuko putimo priezastis ir radau patvirtinima saituose.
Tai as buvau kalta, butent per stipri laktacija. uzbegus pienukui, pacioje pradzioje vaikutis puldavo ryti ir kartu prirydavo oro, arba stipri srovele suerzindavo gerklyte giliai ir jis pradedavo verkti.

Patarimas - jei pienukas per stipriai uzbega - nusitraukti pries maitinant,kol srove suleteja.
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2009 04 14, 14:02)
Mums nuo pilvo putimo labai padejo grape water, cia yra krapu aliejus, buvau parsisiuntus is londono, pas mane yra dar likes vienas buteliukas, mums jo jau nebereikia, tai jei kam reiktu, galeciau parduoti uz 25 lt, jei sudomintu, tai rasykit i AZ  ax.gif

Ar tikrai krapu aliejus? Nes "grape" nera krapas, o "water"- ne aliejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuler @ 2009 03 05, 19:42)
mano sunelis valgo mano pienuka.iki 3 men nebuvo jokiu problemu,valge gerai,svorio irgi normalai priaugdavo,taciau dabar kazkaip pradejo valgydamas nervuotis,pradeda muistytis paima kruti ir vel paleidzia,taip labai neverkia bet vistiek neramus.manau kad tai gal diegliukai,paduodu sab simpleks tai gal ir geriau po to buna.

mums tas pats sad.gif tai prasidejo nuo 4 men ir jau menesi kankinames.. vaistai nuo pilvo putimo nepadeda, tik maitinant padaryti pertraukeles ir panesioti stacia, kad atsirugtu... tai vargina, bet tikiuosi, kad greitai isaugsime is to.. sekmes wink.gif
Atsakyti
echt ir mes kamuojames su tuo pilvuko putimu doh.gif jejgu anksciau mazyle tik vakarais rekdavo, tai dabar jau ir dienos metu pradeda (ypac valgydama)... ir ko mes tik nedarom -lasiukai, masaziukai, siltos palutes, guldymas ant pilvuko pries vagant, sildymai ir t.t. ir niekas nepadeda schmoll.gif doh.gif matyt turim isaugti, todel jau skaiciuoju likusias dieneles blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AngelG @ 2009 03 04, 19:44)

Tiesa, rasete apie gerasias bakterijas, kokias duodate leliukui, kaip vadinasi, ir kaip tai atliekate, kazkur skaiciau, kad tikrai yra verta leliukui duoti.

na mes pradejome gerti Bifolac (tik ju negalima gert nepasitarus su gydytoju)... geriam jau 3 dienas, tai kolkas padeda tik mazylei gerai issibezdeti (nes iki jas geriant nebezdejo visai doh.gif ), o siaip klykia kaip ir anksciau... gal veliau pasirodys efektas blush2.gif
Atsakyti
taip pamenu ir mano maziuke taip elgdavosi.
kiek as usidariau nuomone, tai tas neramumas pradedant valgyti susijes su zarnynu. pradedant valgyti suaktyveja zarnyno veikla, susuda zarnytes ir kai kurie kudikeliai jautrus pradeda rekti, nerimauti. kita priezastis dar budavo, kad pienas pradeda labai stipriai begti, o vaikutis nespeja ryti ir supyksta.

maitinti reikia tuomet su pertraukelem, mazom porcijom ir tikrai del tokio nerimo nereikia nutraukti naturalaus matinimo (sito labiausiai gaila verysad.gif )

o espumizano povekis tai daznai tik psichologinis ir ne vaikui o tevams biggrin.gif dirgyk negirdes tuos sirupus o kudikelis vis tiek neramus kol nesusitvarko jo zarnynas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margareta: 01 birželio 2009 - 20:11
Dar geros bakterijos yra ErceFlora duo, jos be laktozes ir pieno baltymu, gerai tvarko pilveli, virskinima ir t.t... wink.gif
Atsakyti
mum uztenka ESPUMIZAN thumbup.gif
Atsakyti
man padedavo sab simplex kiekvieno maitinimo metu, bei, opries miega, mikrobangej pasildydavau vystykliuka (patikrindavau ant saves, kad butu neperkarsta) uzdedavau ant pilvuka ta silta vystykliuka ir su ranka sevlniai masazuodavau, kol uzmigdavo.
Atsakyti
turejom mes irgi didele beda su maitinimu doh.gif kaip buvo 2,5 men musu mergina nei sio nei to pradejo klykt iki pamelynavimo, kai reikedavo valgyt.. tik pajausdavo misini burnoj, prasidedavo koncertai doh.gif o bliauna baisiausiai, neina nuramint, nei supimas, nei kalbiniminas, niekas nepadeda, saukia ir viskas.. misinio nekeitem, soskes tos pacios.. buvom pas lor, gydytoja aiskino, kad jeigu su ausim bedos - tada vaikas gali verkti, nes ryjant skauda, arba jeigu burnoj zaidzdele yra... nieko mums nerado.. zodziu kankinomes 1,5 men kakzur, kiekviena valgyma taip.. issiklykia, tada valgo... jau stogas pradejo vaziuot, reikia eit maitint ir jau nervas ima, nes zinau, kas desis.. tai budavo taip, kad ikisu buteliuka, tada mergina uzsiklykia, kol ji koncertuoja, pamaitinu broli, tada ja.. nu ir ka.. viena diena eme ir praejo g.gif pediatre taip ir sake - toks laikotarpis, praeis, kentekit.. taip ir buvo.. g.gif dabar valgo labai graziai.. uztat musu vyriokas pradejo skandalus kelt per maitinima.. doh.gif bet jam pilvukas, nes pradeda raitytis ir pirdaliot labai.. doh.gif
Atsakyti