Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

sveikos mamytes, ir mums panasi problemyte buvo kai mazytei 2.5 men suejo. Tik reikia valgyti pradedavo rekti vaikas nesavu balsu, rieciasi, papuko neima. O po to issizviegia ir jau tada valgo, bet mano nervai tai jau ant ribos budavo....Ir taip kankinomes apie menesi. Po to praejo, mergyte graziausiai valgo be jokiu problemu. Tada tai ko tik neprisigalvodavau. Maniau gal pieno truksta, bet viskas su tuo pienuku buvo tvarkoj, dabar galvoju, kad greiciausiai pilvuko skausmai mazyte kankindavo g.gif , bet mum nepadejo nei sab simpleksas, nei espumisan. Pastebejau, kad mazyte nustoja verkti kai kilnoji aukstyn zemyn tai visaip stengdavausi ir nesiodama ir tupciodama, ir laiptais laipiodama ja maitinti- nors labai pavargsti, bet bent jau vaikutis pavalges. Arba sulaukdavau kol mazyte uzmigs ir miegancia pamaitindavau. mirksiukas.gif
Sekmes ir kantrybes linkiu visoms
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2009 04 27, 09:52)
Sveiki.
Turiu Wodward's firmos "Gripe water" nuo pilvo pūtimo. Čia plačiau angliškai: https://www.auravita...A/SSLI10460.asp
Mes įsigijom, nes kitos mamos labai rekomendavo, bet taip ir neprireikė.
Gal kam reikia? Aš atiduodu už šokoladą smile.gif

Sveikos mamytes,

Turiu patarima del kudikiu pilvo diegliuku. Aisku cia tik mano nuomone, gal gydytojai nesutiktu.. Maniskei 2 men. Iki 1,5 kamavo pilvo diegliukai, nors ir ka bevalgyciau. Pora savaiciu valgiau vien mesa ir kruopas ant vandens ir vistiek tas pats buvo.. Del savo sveikatos pradejau valgyti selenas. 4 kartus per diena po 4 saukstus. Gal mano pacios orgnanizmas isivale, bet leliukas del pilvo nebeskankina. Verkia tik tada kai nori valgyti smile.gif Zinoma, gal cia tik sutapimas, gal 2 men. isaugo ta diegliuku amziu..bet manau verta pabandyti..
Atsakyti
mamytes gal kuri tiksliai zinot rusisku vaistuku pavadinima nuo pilvuko skausmu.man tevelis is maskvos parvestu,tik va nez,pavadinimo,gal kas zinot? parasykit i az.nes ziauriai dukryte kankinasi kiekviena vakara,o nieks nepadeda...labai laukiu 2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristuler @ 2009 03 05, 19:42)
mano sunelis valgo mano pienuka.iki 3 men nebuvo jokiu problemu,valge gerai,svorio irgi normalai priaugdavo,taciau dabar kazkaip pradejo valgydamas nervuotis,pradeda muistytis paima kruti ir vel paleidzia,taip labai neverkia bet vistiek neramus.manau kad tai gal diegliukai,paduodu sab simpleks tai gal ir geriau po to buna.

mano dukrytei buvo tas pats... sunkiai valgydavo, o ypac vakarais. pavalgo truputi ir verkia, po to supratau, kad jai reikia duoti atsirugti. panesioji stacia, arba visaip kaip, kol atsirugsta, po to vel maitini, vel atsirugsta ir vel pamaitini... budavo taip gal kokius 5 -6 kartus per maitinima. bet dabar mums jau 6 men ir viskas rimsta... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 06 01, 21:08)
taip pamenu ir mano maziuke taip elgdavosi.
kiek as usidariau nuomone, tai tas neramumas pradedant valgyti susijes su zarnynu. pradedant valgyti suaktyveja zarnyno veikla, susuda zarnytes ir kai kurie kudikeliai jautrus pradeda rekti, nerimauti. kita priezastis dar budavo, kad pienas pradeda labai stipriai begti, o vaikutis nespeja ryti ir supyksta.

maitinti reikia tuomet su pertraukelem, mazom porcijom ir tikrai del tokio nerimo nereikia nutraukti naturalaus matinimo (sito labiausiai gaila  verysad.gif )

o espumizano povekis tai daznai tik psichologinis ir ne vaikui o tevams biggrin.gif dirgyk negirdes tuos sirupus o kudikelis vis tiek neramus kol nesusitvarko jo zarnynas....

tikrai su viskuo sutinku mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums dabar irgi tas pats. Verkia, kai valgo, bet tik dienos metu. Tai pastebejau, kad kai pakeli, palaikai, apsiramina po kiek laiko. Turbut kad zarnynas taip sureaguoja i pienuko doze. Is pradziu naudojom Espumizan, tai vis tiek budavo tie povalgiminiai diegliukai. Dabar du kartus per para duodu Colinox, tai vaikas ramus, tik va prasidejo verkimas valgant. Gal cia susije... g.gif
Atsakyti
QUOTE(renate @ 2008 12 08, 16:20)
Sveikos mamytes 4u.gif 
Turiu drauge, jos 3men mergyte jau kuris laikas labai sunkiai valgo. Kaip tas sunkumas pasireiskia? Taip kad labai verkia pries valgyma kol jau iduoda buteliuka. Mazdaug pradeda maitinti tarkim 15val baigia tik 16val su labai didelem asarom. Mama budavo dar nakti maitina savo pienuku bet ir to atsisake verkia neispasakytai, spjauna viska ir gana. Gydytoja dare tirymus buvo tik slapimas poprastis bet daugiau nieko, ir neieskojo skaitos paziures kaib bus po men. Bande keisti misinuka viskas tas pats. Pries tai 2men. maitino tuo paciu misinuku ir viskas buvo gerai. Gal kas susidure su tokia situacija ir zinot kas galetu buti. Labai aciu uz bent kokia info 4u.gif

mano berniukui buvo du men.tai taip pat pradejo kuri laika labai vergti ir kai valgydavo iskart verkti pradedavo,per valanda sumaitindavau ir tai tik 50 gramu...pas gydytoja veziau du kartus...kol per pazystamus pasiprasem i ligonine atsigulti issityrti...tik nuvykome ten,pasakiau kaip jauciasi mano sunelis iskarto paspaude ausytes ir pamate,kad jam ausyciu uzdegimas...zodziu baisu as dvi savaites nezinojau-kankinau berniuka verysad.gif o ir gydytoja jo kvaisa negalejo jai daeiti,kad ausytes skauda...
Zodziu vaikeliu kai traukia pienuka pradeda skaudeti ausytes todel ir verkia...kazkaip net nepagalvojau apie jas...nes paimdavau pasupdavau ,nusiramindavo taip ir gyvenome verysad.gif kol pamate.pabandykite paspausti vaikeliu uz ausyciu kai bus ramus ir ziurekite,kaip reaguoja...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modaa: 17 liepos 2009 - 15:35
pas mus buvo tokios problemos iki 2 metu,nes iki 1,2 metu maitinau pati,tai ziurek ka valgyti ko nevalgyti,po to kai pradejau paprastai maitinti irgi buvo pilvuko putimas,tai man vaiku gydytoja parekomendavo Espumizana ir as ji nusipirkau mums padejo,tai ir dabar kai gyvenu vokietijoje nors sunus jau ir didesnis vistiek kiekviena karta mamos paprasau,kad nupirktu ar pati kai vaziuoju,nes mums jis padeda nuo pilvo putimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
mes irgi espumizana ir pankolio arbata
Atsakyti
as daviau espumisana bet jis mums nepadejo siandien bandysime Colonox jis su gerosiomis bakterijomis taip pat dar geriam Bifolac gerasias bakterijos taciau kolkas pilviuka leliukui pucia:( mums tik menesiukas dar ax.gif
Atsakyti
Nuo 3 savaites ir as suzinojau ka reiskia pilvuko putimas ( tikiuosi, kad tai tikrai pilvukas, o ne kas rimciau) Pradejo diena nemiegot, nes tik uzsnaudzia ir pabunda rekdamas, isriecia nugaryte, kojytemis spardosi...po kol valgo-ramus, na o po to..pirma duodavau aptamil1, pakeiciau ji i aptamil confort, kas antra maitinima duodu espumisan lasiuku+linex.tarp maitinimu pageria pankoliu arbatos..nieks nepadeda.nei masazai, nei kompresiukai..nezinau ir ka daryt..
Atsakyti
QUOTE(bubuke @ 2009 08 31, 11:51)
Nuo 3 savaites ir as suzinojau ka reiskia pilvuko putimas ( tikiuosi, kad tai tikrai pilvukas, o ne kas rimciau) Pradejo diena nemiegot, nes tik uzsnaudzia ir pabunda rekdamas, isriecia nugaryte, kojytemis spardosi...po kol valgo-ramus, na o po to..pirma duodavau aptamil1, pakeiciau ji i aptamil confort, kas antra maitinima duodu espumisan lasiuku+linex.tarp maitinimu pageria pankoliu arbatos..nieks nepadeda.nei masazai, nei kompresiukai..nezinau ir ka daryt..

as irgi daviau espumisana bet nepadejo lygiai tas pats kaip tavajam, tai nupirkau Colinox tai duodud ir man lyg atrodo kad siek tiek geriau bet irgi vargstam, kas kiecia arbatele duodu pankoli gerti, dar patarimas mums padeda kazkiek kojytes prispausti prie pilvelio, bet leisk tas kojeles paciam prilenkti, per prievarta nedaryk su leliaus judesiukais ta padaryk ir laikykites as irgi net kita karta nezinau kas darosi kai lelius klykia verysad.gif
Atsakyti
MES NAUDOJOM IR ESPUMIZANA IR SAMPLEX IR NIEKAS NEPADEJO,KOL NEPARSISIUNCIAU ANGLISKU LASIUKU GRIPE WATER,SUPER DALYKAS.
DABAR JAU MUMS 3 MENESIUKAI,TAI NEBEKANKINA PILVUKO PROBLEMYTES,TURIU DAR 2 BUTELIUKUS NAUJUS PARDUOTI,RASYKIT I AZ 4u.gif
Atsakyti