QUOTE(kristuler @ 2009 03 05, 19:42)
mano sunelis valgo mano pienuka.iki 3 men nebuvo jokiu problemu,valge gerai,svorio irgi normalai priaugdavo,taciau dabar kazkaip pradejo valgydamas nervuotis,pradeda muistytis paima kruti ir vel paleidzia,taip labai neverkia bet vistiek neramus.manau kad tai gal diegliukai,paduodu sab simpleks tai gal ir geriau po to buna.
mano dukrytei buvo tas pats... sunkiai valgydavo, o ypac vakarais. pavalgo truputi ir verkia, po to supratau, kad jai reikia duoti atsirugti. panesioji stacia, arba visaip kaip, kol atsirugsta, po to vel maitini, vel atsirugsta ir vel pamaitini... budavo taip gal kokius 5 -6 kartus per maitinima. bet dabar mums jau 6 men ir viskas rimsta...
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 06 01, 21:08)
taip pamenu ir mano maziuke taip elgdavosi.
kiek as usidariau nuomone, tai tas neramumas pradedant valgyti susijes su zarnynu. pradedant valgyti suaktyveja zarnyno veikla, susuda zarnytes ir kai kurie kudikeliai jautrus pradeda rekti, nerimauti. kita priezastis dar budavo, kad pienas pradeda labai stipriai begti, o vaikutis nespeja ryti ir supyksta.
maitinti reikia tuomet su pertraukelem, mazom porcijom ir tikrai del tokio nerimo nereikia nutraukti naturalaus matinimo (sito labiausiai gaila

)
o espumizano povekis tai daznai tik psichologinis ir ne vaikui o tevams

dirgyk negirdes tuos sirupus o kudikelis vis tiek neramus kol nesusitvarko jo zarnynas....
tikrai su viskuo sutinku