QUOTE(vixiuke @ 2011 01 22, 13:01)
kai rėkia guldykit ant pilvelio sau ant rankos ir taip panešiokit, galit guldytis sau ant nuogo pilvuko, kad liestųsi vaikučio nuogas pilvukas...
Aplink bambą sukamais judesiukais masažuokit, poto kaip jau sakaiu stačią lyg pastatykit paspirokliuokit, kad keistųsi žarnyčių padėtis....
jei jau labai neišsibezda labai retais atvejais galima suvilgyti ausų krapštuką aliejuku ir į subinytę įkišti, bet čia labai išimtinais atvejais.
bandykit dėti ant pilvelio šiltas palytes ar vyšnių kauliukų pagalvę. Na reikia atrasti kas jūsų vaikučiui tiktų. Kantrybės, neseniai patys viską perėjom tai žinau kaip sunku ir neguodžia tai, kad išaugs.
O dėl tų lašiukų, draugė duodavo dukrytei prieš kiekvieną maitinimą, ko pasekoje mergytė pradėjo labai viduriuoti, žaliai kakoti... pradėjom galvoti kame bėdos, nes pati valgo tik ką rekomenduoja, tyrimai išmatų nieko nerodo... tai nutraukė lašiukus ir susitvarkė viduriukai. Taigi manau, ne veltui gamintojas rašo, kad naudoti ne daugiau 4 kartų.
Mums padėjo seb simplex lašiukai prieš kiekvieną maitinimą duodavau.
Laikykitės
beje, pati mamytė gali pagerti pankolių arbatos
QUOTE(Alxniukė @ 2011 01 22, 13:15)
Kai verkia ir bandykit daryt viską, kad rastumėt kažurį vieną būdą, kuris nors šiek tiek palengvina.
O iš ne cheminių vaistukų nuo pilvuko pūtimo dar yra toks Babyfen, kurio sudėtis kviečių gemalų aliejus ir paprastųjų kmynų vaisių eterinis aliejus.
O Sab Simplex galiu atiduot (jei Kaune gyvenat), mums liko ir jau nebereikės.
aciu jums labai uz palaikyma,nors tai antras mano vaikas bet tikrai varo i nevilti toks baisus pilvo putimas. ir aciu uz sab simplex pasiulyma, mes ne Kaune, netgi ne Lt esam, bet turejau viena buteliuka, sunaudojom, tai man rodos jis truputi pagelbedavo, dabar laukiu kol sese kita atsius. nors turbut stebuklo nepadarys, dar bandysiu colief nusipirkti, irgi labai isgirtas, ak, nors kiek kad palengvintu..pankoliu negeriau arbatos, geriu lb daug krapu arbatos, jis man labai visus nemalonius reikalus sutvarke (hemaroju

) ir labai susitvrake virskinimas man nuo sios arbatos, ir raso kad nuo pilvo putimo gerai...pabandysiu pankolius gal.
vixiuke, o kada jums baigesi pilvuko bedeles?? mano leliukas gimes 36 sav tai galvoju todel taip smarkiai ir kankina mus, nespejo gerai zarnynas susiformuoti