Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

QUOTE(vixiuke @ 2011 01 22, 15:01)
ir jūs čia kūdikiui duosit?

ne kūdikis jau...1,5 metukų,tai silpną arbatėlę,manau,galima...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 22, 13:01)
kai rėkia guldykit ant pilvelio sau ant rankos ir taip panešiokit, galit guldytis sau ant nuogo pilvuko, kad liestųsi vaikučio nuogas pilvukas...
Aplink bambą sukamais judesiukais masažuokit, poto kaip jau sakaiu stačią lyg pastatykit paspirokliuokit, kad keistųsi žarnyčių padėtis....
jei jau labai neišsibezda labai retais atvejais galima suvilgyti ausų krapštuką aliejuku ir į subinytę įkišti, bet čia labai išimtinais atvejais.
bandykit dėti ant pilvelio šiltas palytes ar vyšnių kauliukų pagalvę. Na reikia atrasti kas jūsų vaikučiui tiktų. Kantrybės, neseniai patys viską perėjom tai žinau kaip sunku ir neguodžia tai, kad išaugs.
O dėl tų lašiukų, draugė duodavo dukrytei prieš kiekvieną maitinimą, ko pasekoje mergytė pradėjo labai viduriuoti, žaliai kakoti... pradėjom galvoti kame bėdos, nes pati valgo tik ką rekomenduoja, tyrimai išmatų nieko nerodo... tai nutraukė lašiukus ir susitvarkė viduriukai. Taigi manau, ne veltui gamintojas rašo, kad naudoti ne daugiau 4 kartų.
Mums padėjo seb simplex lašiukai prieš kiekvieną maitinimą duodavau.
Laikykitės  4u.gif
beje, pati mamytė gali pagerti pankolių arbatos

QUOTE(Alxniukė @ 2011 01 22, 13:15)
Kai verkia ir bandykit daryt viską, kad rastumėt kažurį vieną būdą, kuris nors šiek tiek palengvina.
O iš ne cheminių vaistukų nuo pilvuko pūtimo dar yra toks Babyfen, kurio sudėtis kviečių gemalų aliejus ir paprastųjų kmynų vaisių eterinis aliejus.
O Sab Simplex galiu atiduot (jei Kaune gyvenat), mums liko ir jau nebereikės.

aciu jums labai uz palaikyma,nors tai antras mano vaikas bet tikrai varo i nevilti toks baisus pilvo putimas. ir aciu uz sab simplex pasiulyma, mes ne Kaune, netgi ne Lt esam, bet turejau viena buteliuka, sunaudojom, tai man rodos jis truputi pagelbedavo, dabar laukiu kol sese kita atsius. nors turbut stebuklo nepadarys, dar bandysiu colief nusipirkti, irgi labai isgirtas, ak, nors kiek kad palengvintu..pankoliu negeriau arbatos, geriu lb daug krapu arbatos, jis man labai visus nemalonius reikalus sutvarke (hemaroju blush2.gif ) ir labai susitvrake virskinimas man nuo sios arbatos, ir raso kad nuo pilvo putimo gerai...pabandysiu pankolius gal.
vixiuke, o kada jums baigesi pilvuko bedeles?? mano leliukas gimes 36 sav tai galvoju todel taip smarkiai ir kankina mus, nespejo gerai zarnynas susiformuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2011 01 22, 16:09)
ne kūdikis jau...1,5 metukų,tai silpną arbatėlę,manau,galima...

aišku, čia kalba daugiau eina apie mažiukų pilvukų bėdas, tai pagalvojau, kad per daug drastiška smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 01 22, 17:03)
aciu jums labai uz palaikyma,nors tai antras mano vaikas bet tikrai varo i nevilti toks baisus pilvo putimas. ir aciu uz sab simplex pasiulyma, mes ne Kaune, netgi ne Lt esam, bet turejau viena buteliuka, sunaudojom, tai man rodos jis truputi pagelbedavo, dabar laukiu kol sese kita atsius. nors turbut stebuklo nepadarys, dar bandysiu colief nusipirkti, irgi labai isgirtas, ak, nors kiek kad palengvintu..pankoliu negeriau arbatos, geriu lb daug krapu arbatos, jis man labai visus nemalonius reikalus sutvarke (hemaroju  blush2.gif ) ir labai susitvrake virskinimas man nuo sios arbatos, ir raso kad nuo pilvo putimo gerai...pabandysiu pankolius gal.
vixiuke, o kada jums baigesi pilvuko bedeles?? mano leliukas gimes 36 sav tai galvoju todel taip smarkiai ir kankina mus, nespejo gerai zarnynas susiformuoti  verysad.gif

mus iki 3,5 mėn labai vargino, o poto kaip ranka nuėmė ir prasidėjo dermatitas... kankinamės toliau, bet pilveliui jau viskas gerai.
Gal yra infakol pas jus, nes jis lygiai toks pat kaip seb simplex (sudėtis ta pati, jo iš užsienio man parvežė, bet man labai nepatiko toks sintetinis skonis).
Puikiai jus suprantu, mano irgi antras vaikutis, su dukryte jokio lašiuko neesam vaistų išgėrę, net nežinoaju ką reikšia pilvo pūtimas, tai va su sūneliu atsiėmėm, labai džiaugiuosi, kad jau praėjo, nes kai paskaitydavau, kad ir iki metų tęsiasi, tai oi į neviltį varė... O ta knymų arbata negali pūsti viduriukų? Gal tiesiog jos per daug ir vaikučiui ne tai kad pučia, bet raižo pilvelį?
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 01 22, 19:03)
aciu jums labai uz palaikyma,nors tai antras mano vaikas bet tikrai varo i nevilti toks baisus pilvo putimas.

Laikykitės 4u.gif Mes irgi žinom ką tai reiškia unsure.gif Panašu, kad laikas - geriausias gydytojas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2011 01 22, 19:22)
mus iki 3,5 mėn labai vargino, o poto kaip ranka nuėmė ir prasidėjo dermatitas... kankinamės toliau, bet pilveliui jau viskas gerai.
Gal yra infakol pas jus, nes jis lygiai toks pat kaip seb simplex (sudėtis ta pati, jo iš užsienio man parvežė, bet man labai nepatiko toks sintetinis skonis).
Puikiai jus suprantu, mano irgi antras vaikutis, su dukryte jokio lašiuko neesam vaistų išgėrę, net nežinoaju ką reikšia pilvo pūtimas, tai va su sūneliu atsiėmėm, labai džiaugiuosi, kad jau praėjo, nes kai paskaitydavau, kad ir iki metų tęsiasi, tai oi į neviltį varė... O ta knymų arbata negali pūsti viduriukų? Gal tiesiog jos per daug ir vaikučiui ne tai kad pučia, bet raižo pilvelį?

ojetau del dermatito verysad.gif ar radot kam alergiskas vaikutis?? sveikit 4u.gif
infacol yra pas mus, bet pamenu as ji turejau dukrytei nupirkus, tai jis man nepatiko, isvis nepainka man tokie kuriu reikia daug suduot, su tais svirkstais ir dozatoriais, kazkaip springsta leliukas mano unsure.gif man geriau lasiukai. siandien nusipirkau colief, bandysim pagert, ziuresiu ar gerina reikalus, nors parasyta kad savaite reikia juos naudot ir turi praeit. vakar vakare jau mums taip blogai buvo, galvojau uzdus lelius nuo verkimo, net paracetamolio zvakute dejau, tai po pusvalnduko aprimo ir tada truputi pavalge unsure.gif

QUOTE(Alxniukė @ 2011 01 22, 21:56)
Laikykitės  4u.gif Mes irgi žinom ką tai reiškia  unsure.gif Panašu, kad laikas - geriausias gydytojas  rolleyes.gif

4u.gif
o dar noriu pasiteirauti gal kas zinot daugiau apie tas vysniu kauliuku pagalveles, kazkaip pagoolinau, nerandu daug info, tik skelbimus, cia pas mus jos tokios nepigios blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2011 01 23, 21:49)
ojetau del dermatito  verysad.gif  ar radot kam alergiskas vaikutis?? sveikit  4u.gif
infacol yra pas mus, bet pamenu as ji turejau dukrytei nupirkus, tai jis man nepatiko, isvis nepainka man tokie kuriu reikia daug suduot, su tais svirkstais ir dozatoriais, kazkaip springsta leliukas mano  unsure.gif  man geriau lasiukai. siandien nusipirkau colief, bandysim pagert, ziuresiu ar gerina reikalus, nors parasyta kad savaite reikia juos naudot ir turi praeit. vakar vakare jau mums taip blogai buvo, galvojau uzdus lelius nuo verkimo, net paracetamolio zvakute dejau, tai po pusvalnduko aprimo  ir tada truputi pavalge unsure.gif
4u.gif
o dar noriu pasiteirauti gal kas zinot daugiau apie tas vysniu kauliuku pagalveles, kazkaip pagoolinau, nerandu daug info, tik skelbimus, cia pas mus jos tokios nepigios  blush2.gif

dėl pagalvėlių jei brangios tai gal darykit kaip kitaip? Aš tai pripildavau pūslė (nežinau kaip ji kitaip vadinasi) šilto vandenuko, suvyniodavau į palą ir dėdavau ant pilvuko. Kiti lygina palas, bet ten daug žaidimo, vienas jau neprilyginsi kai leliukas rėkia.
O dėl dermatito tai neva seborėjinis ir niekas neįtakoja, išaugs, bet aš manau, kad visgi įtakoja, vis jau galvoju, kad atseku ir vėl išlenda...
Atsakyti
Sveikos,esu sviezia mama :)Trumpai papasakosiu musu istorija: Tik gimus dukrai jau 3 para ligonineje prasidejo kosmariskas rekimas nakti,pagalvojau,kad neprivalgius,o po valandos rekimo pirma karta pasitustino....Nuo tada musu seima nemiega naktimis:)Tik parsivezus is ligonines mergina rekdavo naktimis po 3- 4 val.,diena valgydavo 1min.tada prasidedavo isteriskas klykimas ir dauzymasis rankutemis.Nepadejo mums jokie lasiukai,kasvakara dedavom viburcolio zvakutes ,nesiojimas lektuveliu,manksteles ir t.t 3 men.dukra miegojo ant manes arba ant vyro,tik taip pavykdavo mums pamiegoti nors 4 val nakti ir nors trumpam uzmigdyti vaika diena.Pries gimdyma buvau kategoriska - vaikas miegos tik savo lovoj smile.gifsmile.gifsmile.gif,o cia net ne tai ,kad musu lovoj ,o ant musu:)smile.gif:)laukiau tu isvajotuju 3 men.....jie suejo ir kaip niekas nepasikeite taip niekas nepasikeite.Taciau parsiunte draugai is Amerikos Colic Calm ir siek tiek musu dienos pagerejo.Gailiuosi,kad jo neisbandem anksciau,nes visi espumizanai,sab simplexai ir t.t. niekalas palyginti su siuo vaistu.Negaliu pasakyti,kad padare stebukla,bet ...nakti tenka keltis tik kas 2 -3val.,diena vaikas ramesnis,ramiau valgo,geriau issipirduliuoja.Tikrai siulau visoms nepagaileti pinigu ir pabandyti,beto tai zolinis preparatas,o ne cheminis.
Atsakyti
Merginos, o jus skaitet Gripe Water sudeti (Woodwards gamintojo)? As taip pat isigijau si produkta, pasiskaiciusi, kad labai padeda, kad naturalus produktas ir t.t. Kad padeda tai taip, vaikiukas iskart pradeda purpseti ir i kelnes krauti. Duodu ji 2-3 k. dienoj, nors galima iki 6 kartu. Siaip mes neturim labai dideliu pilvo putimo bedu, neuzeina tokios isterijos kaip kad jus kai kurios cia vargstat. Tai va, del sudeties:
Krapu seklu aliejus+ E215, E217, E219. Isivedu internet E reiksmes ir randu:
E219 - Sintetinis benzoinės rūgšties etilo esteris.Gali kilti arba paūmėti šios ligos:alergija, astma. Uždraustas: JAV Kanadoje Australijoje / Naujojoje Zelandijoje
E215 - taip pat kaip E219.
Tai kur tas produkto naturalumas? Sorry, kad cia ne i tema su tom E raidem, bet susierzianu pamaciusi sudeti ant dezutes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 01 25, 13:53)
Sveikos,esu sviezia mama :)Trumpai papasakosiu musu istorija: Tik gimus dukrai jau 3 para ligonineje prasidejo kosmariskas rekimas nakti,pagalvojau,kad neprivalgius,o po valandos rekimo pirma karta pasitustino....Nuo tada musu seima nemiega naktimis:)Tik parsivezus is ligonines mergina rekdavo naktimis po 3- 4 val.,diena valgydavo 1min.tada prasidedavo isteriskas klykimas ir dauzymasis rankutemis.Nepadejo mums jokie lasiukai,kasvakara dedavom viburcolio zvakutes ,nesiojimas lektuveliu,manksteles ir t.t 3 men.dukra miegojo ant manes arba ant vyro,tik taip pavykdavo mums pamiegoti nors 4 val nakti ir nors trumpam uzmigdyti vaika diena.Pries gimdyma buvau kategoriska - vaikas miegos tik savo lovoj smile.gifsmile.gifsmile.gif,o cia net ne tai ,kad musu lovoj ,o ant musu:)smile.gif:)laukiau tu isvajotuju 3 men.....jie suejo ir kaip niekas nepasikeite taip niekas nepasikeite.Taciau parsiunte draugai is Amerikos Colic Calm ir siek tiek musu dienos pagerejo.Gailiuosi,kad jo neisbandem anksciau,nes visi espumizanai,sab simplexai ir t.t. niekalas palyginti su siuo vaistu.Negaliu pasakyti,kad padare stebukla,bet ...nakti tenka keltis tik kas 2 -3val.,diena vaikas ramesnis,ramiau valgo,geriau issipirduliuoja.Tikrai siulau visoms nepagaileti pinigu ir pabandyti,beto tai zolinis preparatas,o ne cheminis.

Sakykit o jums colic calm is kart suveikia ar reikejo poros dienu? nes mums tai neveikia isvis, gal ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(AndrejaZ @ 2011 02 01, 18:45)
Sakykit o jums colic calm is kart suveikia ar reikejo poros dienu? nes mums tai neveikia isvis, gal ka ne taip darau?

Pavyzdziui mums pilvelio skausmas jau po 10 min. praeidavo smile.gif
Atsakyti
Dauguma cia leliuku, o mano berniukas nuo mazdaug 3 metu pradejo pilvuku skustis, esam airijoje, neka kreipe demesi daktarai i mus, nors skundemes ne karta... Seniau reciau pasiskusdavo pivuko skausmu, dabar vos ne kasdiena, va ir sios dienos , pirma ausies uzdegimas, poto plauciukuose infekcija, geriam antibijotikus jau trecia diena, o dabar nakti prie lovytes sedziu, temperatura 39 ir pilviuku pasiskunde... Ir vel... Neramu man del pilvuko jo... Ka daryt?
Negaliu sulaukti kada i lietuva grisiu,iskart pas daktares leksim, gaila vaiko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(LadyAgne @ 2011 02 17, 02:09)
Dauguma cia leliuku, o mano berniukas nuo mazdaug 3 metu pradejo pilvuku skustis, esam airijoje, neka kreipe demesi daktarai i mus, nors skundemes ne karta... Seniau reciau pasiskusdavo pivuko skausmu, dabar vos ne kasdiena, va ir sios dienos , pirma ausies uzdegimas, poto plauciukuose infekcija, geriam antibijotikus jau trecia diena, o dabar nakti prie lovytes sedziu, temperatura 39 ir pilviuku pasiskunde... Ir vel... Neramu man del pilvuko jo... Ka daryt?
Negaliu sulaukti kada i lietuva grisiu,iskart pas daktares leksim, gaila vaiko sad.gif

mano dukrytė skundžiasi pilvuko skausmais prieš susirgdama... jai 4 metai. Ir jei jau sako kad skauda pilvuką, žinau, kad po poros dienų temperatūra pakils ir kai serga pilvelį raižo. Mano vyrui taip pat. Gal padėtų jei gerųjų bakterjų pagertų?
Atsakyti