Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo diegliai, pūtimas

mano mazajai colic calm padeda kazkur per 10 min.as duodu 4 kartus paroje-pirma karta priesaskutini pries miega maitinima ir kokius 3 kartus nakti.man reikejo poros dienu ir mazoji pasidare daug ramesne,nes budavo asaros diena nakti.jau kai tarode,kad geriau-daviau tik 2 kartus per para doh.gif ir vel prasidejo asaros.
Papildyta:
gal yra mamu dariusiu ismatu tyrimus?jei darete tai kokius ir kur?mazoji 4men.tustinasi zaliai,maitinu mp,darem tyrima bakteriologini-nieko nerado ir sako,kad daugiau neverta daryti...o man neramu-tustinasi zaliai,smirdziai,nerami,o jau 5men
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 17, 20:52)
mano mazajai colic calm padeda kazkur per 10 min.as duodu 4 kartus paroje-pirma karta priesaskutini pries miega maitinima ir kokius 3 kartus nakti.man reikejo poros dienu ir mazoji pasidare daug ramesne,nes budavo asaros diena nakti.jau kai tarode,kad geriau-daviau tik 2 kartus per para doh.gif ir vel prasidejo asaros.
Papildyta:
gal yra mamu dariusiu ismatu tyrimus?jei darete tai kokius ir kur?mazoji 4men.tustinasi zaliai,maitinu mp,darem tyrima bakteriologini-nieko nerado ir sako,kad daugiau neverta daryti...o man neramu-tustinasi zaliai,smirdziai,nerami,o jau 5men

Mums tai coli calm jokio poveikio, tai as jau ir nebeduodu.
Mes daremes 2-u tyrimus: paprasta ismatu tyrima - koprologini ir bakteriologini, kur paselius augina 7 dienas (Zolyno g.) Kadangi mes tustindavomes su gleivemis ir nesuvirskintais maisto gabaliukais (maitinu tik MP), tad koprologinis tyrimas mums rodo uzdegima, o bakteriologinis - nesigamina Lacto bakterija. Tad, mums pripazino disbioze ir geriame gerasias bakterijas. Kol geriame - situacija kazkiek pagereja, o kai nustojame - vel tas pats doh.gif
Atsakyti
Mazoji gerasias bakterijas geria nuo 10 dienu amziaus,dabar jau beveik 5 men.-jokio pokycio nera doh.gif Svorio mazai priauga,nera daugiau nei 500gr .priaugusi.Si menesi gyd.rekomendavo pabandyti pora kartu i para duoti misinuko,paziureti ar pasikeis pilvo reikalai ir ar svorio nors kiek priaugs,taciau liko sav.iki sverimosi ,o ji tepriaugus 400gr.Taip laukiau kada praeis tie pilvo diegliai,o jie net neplanuoja pasitraukti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 18, 12:05)
Mazoji gerasias bakterijas geria nuo 10 dienu amziaus,dabar jau beveik 5 men.-jokio pokycio nera  doh.gif Svorio mazai priauga,nera daugiau nei 500gr .priaugusi.Si menesi gyd.rekomendavo pabandyti pora kartu i para duoti misinuko,paziureti ar pasikeis pilvo reikalai ir ar svorio nors kiek priaugs,taciau liko sav.iki sverimosi ,o ji tepriaugus 400gr.Taip laukiau kada praeis tie pilvo diegliai,o jie net neplanuoja pasitraukti  doh.gif  doh.gif

As bandziau duoti misinuko, tik mano brangusis kategoriskai atsisako ji gerti - niekaip... duodu krutine - iskart godziai valgo cool.gif

Mums tai su svoriu viskas gerai, kazkaip problemu neturime.
As taip pat labai labai laukiu tos dienos kada tas pilvas susitvarkys.
Atsakyti
pas mus viskas buvo su misinuku lygiai taip pat- klyke neeme net i burna,bandziau iduoti nakti mieganciai,bet gavau toooki skandala lotuliukas.gif Taip 3 dienas vis pries maitinima bandydavau isiulyti- neimdavo,o viena diena per kokias 40 min .isgere 60ml. doh.gif sekancia diena jau be problemu per 5 min.isgere 150ml ir dabar jau jokiu problemu
Atsakyti
kas duodat bakterijas pabandykit Protexin Restore. Ju galima Camelijos vaistinej gauti, jeigu nera tai uzsakai ir atveza. ju skirtumas nuo kitu yra tas kad jose yra 7 skirtingos bakterijos. nuo situ iskart susitvarke kakojimo reikalai, nes po savaite nedarydavo. gal ir pilvukui pagelbetu
Atsakyti
Gere mazoji beveik menesi protexin restore,kita bifolaka,veliau bifovali,gefilusa be lakto bakteriju..niekas nepadejo.man toks vaizdas ,kad be tu bakteriju geriau butu
g.gif
Atsakyti
QUOTE(perfa$ @ 2011 02 18, 20:41)
Gere mazoji beveik menesi protexin restore,kita bifolaka,veliau bifovali,gefilusa be lakto bakteriju..niekas nepadejo.man toks vaizdas ,kad be tu bakteriju geriau butu
g.gif

kartais ir taip buna,jok bakterijos tik bablogina padeti....kalbu nes susiduriau su drauges auginama mergyte ir siom bakterijom....nutrauke po triju men davimo pati nesakius gydytojam (pagal gydytoju rekomendacijas doh.gif duodavo) ir nurimo mergyte....
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na aš ne katik iškepta mama, ir nuo tų vargelių jau atitrūkusi...
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad bėdų dėl pilvo pūtimo, atpylinėjimų šliaukom ir mišinio kuris mano vaikinams tiks vargo turėjau vos ne iki stogo nučiuožimo. Abu užauginau su similaku.Na pilnai pilvelio bėdos baigės tik 1metų ir 3 mėn. - abiem mano vyriškiams. Bet žarnynai ir dabar jų yra jautrūs. Vyresnėliui problemos su užkietėjimu, tenko vešt į klinikas, kartais ir namie klizmuot. O mažasis turi problemu su dermatitu, bronchine astma doh.gif

Turiu jums klausymuką, mano sesuo vargsta su mišinio pasirinkimu. Sūneliui 1 mėnuo ir 12 dienų, sesei labai greit dingo pienukas tai bandė Nana, milupa, aptamil, aptamil h dabar. Kai tik pati nebemaitina prasidėjo užkietėjusių vyduriukų bėdos doh.gif Kas kart gi neklizmuosi mažiuko, gyditoja vis liepia keist mišinuką. Gal galit patart, gal kam yra panašei, koki mišini naudojat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksy: 21 vasario 2011 - 14:51
Visos kalba apie vaistus, bandem ir mes vaistus - Espumisana ir Sab Simpleksa, bet jie visai nepadejo. Galiu pasakyti tik tiek, kad mamoms reik darbo ideti, o ne vaistais peneti ir ziureti, kaip vaikai kankinasi. Iki puses metu dukrytei pute pilva, tebepucia ir dabar (beveik 7 men), bet zymiai maziau. Zodziu, masazai masazai ir dar karta masazai, diena kiekvienu sauskelniu keitimo metu pagal laikrodzio rodykle minkot pilviuka, tada verciat kojytesiki krutines, ir el is naujo. Paguldot ant pilviuko, atverciat ir vel masazuojat. 10, 15, 20 min, kol zuikis gerai issipukses. Dujos plecia zarnytes, zarnos spazmuoja bandydamos isstumt dujas, del to uzeina dideli skausmai. Kol vaikas neismoks pats raumenu pagalba isstumt, tol teks vargti. Vieni greit ta praeina, kitiems tenka pasikankinti. As naktim keldavausi tris kartus daryt masazu, pati pamiegodavau 4 val ir tai is viso. Nenumiriau, nors maniau, kad numirsiu doh.gif Mane pediatre iskart nuteike, kad teks kentet iki puses metu, tai pradzioj akis ispuciau, nepatikejau...veliau dantis sukandau ir dirbau su vaiku. Pati laikiaus grieztos dietos, jokiu pucianciu produktu, dar dabar baisu valgyt kopustu, nors maze jau pati ju ragauja smile.gif
Atsakyti
Labai vargom su tais diegliais. Ir nešiojom ant pilvuko, ir fenu šildėm, ir kojytes lenkdavom. Paskui tą laiką, kuomet maždaug prasidėdavo tie diegliai, stengdavomės pramiegot - apie 7 vakaro prasidėdavo, tai prieš 7 užmigdydavau ir pralaukdavom tą baisumą.
Atsakyti
Mergaites, pirkau savo mazajam va tokius lasiukus homeopatinius nuo diegliu, nes sake, kad ziauriai geri, is JAV http://www.drugstore...omsrch=cocyntal
Atsakyti