Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanestus

QUOTE(Srove @ 2008 12 01, 02:21)

dar grazesnio torto nemacius user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 01 gruodžio 2008 - 21:54
blink.gif blink.gif blink.gif
Zinai srove , kai pamaciau , tai kai kuoka per galva gavau ......neapsakyto grozio tortas wub.gif bis.gif bis.gif bis.gif
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Srove
Kaip grazu
Pasakot kaip darei ir is ko mirksiukas.gif
Atsakyti
ir as sroves del sokoladinio papuosimo norejau paklausti, ar tas sokoldas nesutrukinejo pas tave pastovejes? maniskis tai kur linijas dariau truputi iskilo...ten ypac kur balta su juodu "sujungei"? butu idomu suzinoti... ir sokolada pati skiedei su pienu ?... nius laukiam labai aprasymo.... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
SROVE IDEJO TOKI GROZI wub.gif IR PATI KAZKUR PRADINGO.
Atsakyti
Laba diena merginos, atrodo atidziai perskaiciau, bet neradau ko ieskojau doh.gif

kaip pavyzduka idedu sokoladiniu aprasyma o as ieskau karamelizuotu ar cukriniu tokiu groteliu receptuko, gal zinote kaip jas padaryt? blush2.gif

QUOTE(cipciukas @ 2008 09 13, 20:47)
As pati tuos sokoladinius papuosimus darau , vieni juokai irnesakyk.gif  irnesakyk.gif  irnesakyk.gif
Istirpini gera sokolada ,supili karsta i susukta is kepamojo popieriaus tutele , nukerpi maaaaaza skylute ir paisai ka tik nori , ant sviestinio popieriaus nusipaisai ornamenta  ir viskas , kisi i saldyma kamera  , kai susala su saltais pirstais nurenki nuo popieriaus , susidedi i indeli ,ir laikai saldytuve ( kad ir metus) , kai reikia issiemi ir puosi tortus . Tik nedarykite labai plonu , nes velniskai greitai lusta doh.gif  doh.gif , pas mane 2 mm. storio. Pasidarykite - fainas dalikelis  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kristina2006 @ 2008 12 01, 21:05)
Sveikos mergaites  4u.gif
oi kiek grozybiu cia prikepete ir papuosete  thumbup.gif
Na, as pasirodau tik ka baigta Kaledu nameli  ax.gif  Dar nesustinges tai truksta keleto eglaiciu  blush2.gif  "Pasodinsiu" kuomet mase bus kietesne  blush2.gif



Bet tikrai koks grazus namelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2008 12 02, 14:19)
as ieskau karamelizuotu ar cukriniu tokiu groteliu receptuko, gal zinote kaip jas padaryt? 


Paimti puodą storu dugnu šviesų, kad matytųsi spalva karamelės. Kelias sek. pakaitinti ant vidut. ugnies.
Nenukėlus berti rudojo cukraus ir tirpinti. Kai maždaug po 5 min. ketvirtadalis ištirps, pamaišyti mediniu šaukštu ir palikti, kol ištirps visas ir patamsės - apie 5 min.
Nukelti nuo ugnies ir įpilti nepilną šaukštą vandens 100 g cukraus. Saugoti odą, nes šnypš. Šiek tiek pašildyti, jei nesimaišys.
Formuoti ant folijos. Palikti naktį šaltai, kad sukietėtų.

šaltinis: Darbštuolė. 2008/spec. nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wild: 02 gruodžio 2008 - 17:00
QUOTE(wild @ 2008 12 02, 16:22)
Paimti puodą storu dugnu šviesų, kad matytųsi spalva karamelės. Kelias sek. pakaitinti ant vidut. ugnies.
Nenukėlus berti rudojo cukraus ir tirpinti. Kai maždaug po 5 min. ketvirtadalis ištirps, pamaišyti mediniu šaukštu ir palikti, kol ištirps visas ir patamsės - apie 5 min.
Nukelti nuo ugnies ir įpilti nepilną šaukštą vandens 100 g cukraus. Saugoti odą, nes šnypš. Šiek tiek pašildyti, jei nesimaišys.
Formuoti ant folijos. Palikti naktį šaltai, kad sukietėtų.

šaltinis: Darbštuolė. 2008/spec. nr.



aciu...
hi.gif
Atsakyti
SITOS IDEJOS YRA DARBSTUOLES ZURNALE.LABAI ATRODO thumbup.gif
Atsakyti
Po siandienos tortuko puosimo nusprendziau, nu neturiu as puosimui gysleles... verysad.gif kaip noriu nesigauna nors nusauk... dengiau sokoladu, tai pamirsau, kad turiu nusipirkusi sokoladinio glajaus, o siaip tirpdziau paprasta sokolada su pienu ir sviestu, tai dar negraziai virsus pasidenge,tiksliau sonai, nes mazokai to glajaus buvo... tada is balto sokolado bandziau daryt tokias gelytes pagal Darbstuoles zurnaliuka, nesigavo, nes ne taip mase pasidariau. Tai zodziu papuosiau taip ziemiskai ir iprastai su grietinele blush2.gif kas man geriausiai pavyksta lotuliukas.gif per velai sugalvojau, kad galejau pasidaryt mase torto virsui padengt doh.gif
Atsakyti
gal kas išmano techniką, kaip karamelizuoti neskaldytas graikinių riešutų puseles, kad atrodytų tarsi nulakuotos?
Štai taip:
Atsakyti