Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas iš Lietuvos-nesugebėjimas pragyventi joje?

QUOTE(MichGirl @ 2008 12 11, 04:40)
pries mane zodi isdriso pasakyt? cia tipo tu?... oi ne, tikrai ne... negalvok apie save per daug gerai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o del gyvenimo, sypsenu ir juodumu, tai jei visi pasauly bent per puse tokie optimistai butu kaip as tai visai jau neblogai butu, vel buri nebutus dalykus  irnesakyk.gif

Matos matos - ypac kitose temose kai paskaitai tavo rietenas .... biggrin.gif Tikra optimiste cholerike doh.gif Nu bet sakau, jei ka dar nori pasakyt man, davai rasomes i AZ, nes cia niekam neidomu skaityt bobisku apsizodziavimu .. ax.gif lotuliukas.gif doh.gif O ir nuo temos gerokai nukrypom.. Gal tada bent i tema ka nors, a ax.gif
Papildyta:
Nu rezk, jau matau, kad nerimsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 11 gruodžio 2008 - 03:45
nu idomu kuri is musu cia prie kompo tuno 2 val nakties ir laukia mano ats lotuliukas.gif o kitose temose as nesirieju su niekuo, jei kazkam nepatinka ka rasau tai jau ne mano problemos, ar ne? aisku keista, kad atsiranda psichiatriu, kurios mano charakterio tipa pagal tai leidzia sau nustatineti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MichGirl: 11 gruodžio 2008 - 04:00
user posted image
Atsakyti
Vo, Ramune, gerai, kad isiterpei.. Nes tikrai neaisku, kada viskas baigtusi thumbup.gif lotuliukas.gif
O nuotrauka tikrai lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif Tiesiai i desimtuka - jau matau save ir Michgirl (as kaireje, ji desinej pusej) lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Sakiau, kad rasytum i AZ, Michgirl, jei tau ner su kuo pasiaiskint mirksiukas.gif O ci ajau ne tavo reikalas, dar pradek aiskint, kada turiu nueiti nuo kompo, kelinta val. Neisijausk per daug ..Nu vsio, tikrai baigiam, nes atsibodo. ..
Siulau taikos pypke brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 11 gruodžio 2008 - 10:30
Oi mergos bliamba baikit koliotis jus cia doh.gif o ir tu MichGirl galetum biski salciau i viska reaguoti,labai jau cia isikarsciavai uzsipulti doh.gif as suprantu jeigu ant taves kazkas pradetu rautis,bet siaip cia isvis pokalbis ne su tavim buvo cool.gif take it easy .... Nes istiesu teisybe Domke daugumoje postu pasake... ir nelabai istikruju malonu tokius dalykus skaityti , o ypac stipriai nukrypus nuo temos...
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 12 11, 04:12)
dar pradek aiskint, kada turiu nueiti nuo kompo, kelinta val. Neisijausk per daug ..Nu vsio, tikrai baigiam, nes atsibodo. ..
Siulau taikos pypke  brunette.gif

as tau niekada nieko ir neaiskinau, apsisapnavai turbut nuo pat ryto trumpai miegojus lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 11, 06:48)
1. o ir tu MichGirl galetum biski salciau i viska reaguoti,labai jau cia isikarsciavai uzsipulti  doh.gif as suprantu jeigu ant taves kazkas pradetu rautis,

2. bet siaip cia isvis pokalbis ne su tavim buvo cool.gif take it easy ....

1. as labai saltai reaguoju ir nieko neuzsipuolu... nereikia issigalvoti mirksiukas.gif Turbut dar niekas nera jusu uzsipuole, kad cia vaidenasi kriminalai kazkokie.

2. ir ne su tavim dabar tongue.gif lotuliukas.gif tai apie ka cia mes?
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 11, 04:48)
Oi mergos bliamba baikit koliotis jus cia  doh.gif o ir tu MichGirl galetum biski salciau i viska reaguoti,labai jau cia isikarsciavai uzsipulti  doh.gif as suprantu jeigu ant taves kazkas pradetu rautis,bet siaip cia isvis pokalbis ne su tavim buvo cool.gif take it easy .... Nes istiesu teisybe Domke daugumoje postu pasake... ir nelabai istikruju malonu tokius dalykus skaityti , o ypac stipriai nukrypus nuo temos...

Pritariu. Tikrai kita karta neimanoma nieko pasakyt. Yra keleta personu kur prie kiekvieno zodzio prisikabins.
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2008 12 11, 20:16)
Pritariu. Tikrai kita karta neimanoma nieko pasakyt. Yra keleta personu kur prie kiekvieno zodzio prisikabins.

Kad kazka pasakyt, reikia pirma pagalvot...o ne atvirksciai
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.103 @ 2008 12 12, 00:50)

Eilinikart nusisneki doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Domke @ 2008 12 11, 16:11)
Eilinikart nusisneki  doh.gif

Butent thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.103 @ 2008 12 11, 15:50)

Cia sau taikai???? Nes butent tau reiktu pries rasant kazka-pagalvot gerai... O gal paklaust patarimo pas kazka, nes kazkodel galvoju kad tamstai truksta smegeninej kazko... ryskiai truksta. kaip jau minejau savo viename poste reiktu gal motera susirast. tikiu, kad padetu. jei ne... isvada jei esi idiotas ir liksi idiotu
Papildyta:
QUOTE(Domke @ 2008 12 10, 19:51)
Matos matos  - ypac kitose temose kai paskaitai tavo rietenas ....  biggrin.gif  Tikra optimiste cholerike  doh.gif  Nu bet sakau, jei ka dar nori pasakyt man, davai rasomes i AZ, nes cia niekam neidomu skaityt bobisku apsizodziavimu ..  ax.gif  lotuliukas.gif  doh.gif O ir nuo temos gerokai nukrypom.. Gal tada bent i tema ka nors, a  ax.gif
Papildyta:
Nu rezk, jau matau, kad nerimsti  lotuliukas.gif

Is dalies man Michgirl patinka, nes yra sarkastiska labai. Man visai nieko toki zmones. As jai kazkada sakiau, kad mes gana panasios. Bet, Domke, tu esi teisi is dalies. Su tokiom komentatorem geriau neprasidet jei neturi nervu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2008 12 11, 23:45)

Is dalies man Michgirl patinka, nes yra sarkastiska  labai. Man visai nieko toki zmones. As jai kazkada sakiau, kad mes gana panasios. Bet, Domke, tu esi teisi is dalies. Su tokiom komentatorem geriau neprasidet jei neturi nervu 4u.gif

butent.. sakiau jau, kai nervai silpni tai ne i forumus rasyt reikia, o blog'a uzsivest lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(CHIANTI @ 2008 12 12, 05:45)

Is dalies man Michgirl patinka, nes yra sarkastiska  labai. 

tu vyras?
Atsakyti