Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgimas iš Lietuvos-nesugebėjimas pragyventi joje?

QUOTE(MichGirl @ 2008 12 12, 06:53)
butent.. sakiau jau, kai nervai silpni tai ne i forumus rasyt reikia, o blog'a uzsivest  lotuliukas.gif

Oi, nepergyvenk, Michgirl - mano nervai tikrai stiprus lotuliukas.gif Ir galeciau cia su tavim rasinetis ir gincytis iki begalybes.. Tik velgi sakau: kam to reikia? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 gruodžio 2008 - 10:16
QUOTE(Domke @ 2008 12 12, 04:12)
Oi, nepergyvenk, Michgirl - mano nervai tikrai stiprus  lotuliukas.gif  Ir galeciau cia su tavim rasinetis ir gincytis iki begalybes.. Tik velgi sakau: kam to reikia?  doh.gif

nesusireiksmink taip jau labai, apie tave niekas ir nesneka frusty.gif
Atsakyti
Kam taip issisukineji? Taigi pries pora zinuciu siulei man kraustytis is forumo ir uzsivest blog'a lotuliukas.gif O dabar jau kitaip kalbi... g.gif Apsispresk vienakart ax.gif
O susireiksmini cia tu ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 gruodžio 2008 - 10:32
QUOTE(Domke @ 2008 12 12, 04:32)

O susireiksmini cia tu ..

vau detektyve kokia, kaip viska isrisai clap.gif .
Ir is vis, jau gal 15-ikta karta sakai kaip tau be rysio su manim rasinetis, o vis rasai ir rasai, labai emocijos matau uzsigavo, kai del tu forumu cia sitoj temoj pirma zinia parasiau lotuliukas.gif , ir siaip kad man taip nuobodu nebutu, galetum ir nekartot to ka as jau pasakau, sugalvotum ka idomesnio gal...
Atsakyti
Kad nebutu nuobodu tau??? doh.gif g.gif Tai mat ko tu cia kabinejies - pramogu sau ieskai doh.gif Tai pakeliauk per kitas temas ir surasi dar savo pasityciojimo objektu - tas gi tau puikiai sekas kaip maciau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, visai neidomu skaityti jusu diskusijas doh.gif protest.gif
Atsakyti
tikrai,kad jau.... poster_offtopic.gif spam.gif quiet.gif jeigu galima grizkim prie originalios temos vieni kitiem akiu nekabine aa... arba eikit i necenzurini foruma ir issikeikit iki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ugniukas @ 2008 12 12, 15:36)
tikrai,kad jau.... poster_offtopic.gif  spam.gif  quiet.gif jeigu galima grizkim prie originalios temos vieni kitiem akiu nekabine aa... arba eikit i necenzurini foruma ir issikeikit iki  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif As jai siuliau rasyt i AZ... lotuliukas.gif
Gerai, griztam.... Mane dar tema apie gydytojus domina... Man rodos, JAV gydytoju kompetencija kur kas didesne, nes kazkaip neteko girdet nusiskundimu... g.gif
O apie UK ir IE gydytojus galiu pasakyti , nes ir pati susiduriau, ir is daug ko girdejau, kad dauguma is ju gydo ... paracetamoliu doh.gif lotuliukas.gif Sitas vaistas pas juos israsomas nuo visu ligu tongue.gif Tai ir sakau, kad geriau iskart eiti pas lietuvius gyd. emigrantus, nes sumokesi, ir zinai, kad normaliai pagydys...
Na, tai kaip ten su tuo gydymu ir gydytojais JAV? Gal mamytes, gyvenancios ten, galetumet brukstelt pora zodziu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 gruodžio 2008 - 16:35
Kvailys tai cia tu su savo kvailais komentarais.. O man norisi info suzinoti kuo daugiau - gal as i Amerike ruosiuos lotuliukas.gif Tai vat ir ziuriu, kas kur ir kaip mirksiukas.gif
O tau geriau, kai rietenos betiksles temoj? Nu tikras litovcas g.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 gruodžio 2008 - 17:30
QUOTE(Domke @ 2008 12 12, 04:43)
Kad nebutu nuobodu tau???  doh.gif  g.gif  Tai mat ko tu cia kabinejies - pramogu sau ieskai  doh.gif  Tai pakeliauk per kitas temas ir surasi dar savo pasityciojimo objektu - tas gi tau puikiai sekas kaip maciau...  lotuliukas.gif

negi tau DAR neatsobodo apie mane sneket???? blink.gif
Atsakyti
Tai kad jau seniai nesneku, nesusireiksmink per daug blink.gif - p.s. ziurek zemiau doh.gif Net tema apie gydyma uzvedziau, kad tik vel neprisikabintum... Bet tu gi negali... lotuliukas.gif
Rasyk ka nori, o as duodu durniams kelia ir i tavo atsibodusius postus nebereaguoju .. Atsibodai... Koliokis viena su savim doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, mamos sukure atskira tema "Ne i tema" ... Taip kad kraustykis ten, jei dar nori akis draskyt .. mirksiukas.gif Lauksiu taves ten... Galesim padiskutuot daugiau, jei tu negali kitaip.. Nereikia SITOS TEMOS terst rolleyes.gif Ji skukurta ne tam doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domke: 12 gruodžio 2008 - 20:02
QUOTE(Domke @ 2008 12 12, 13:59)
Tai kad jau seniai nesneku, nesusireiksmink per daug  blink.gif  - p.s. ziurek zemiau  doh.gif  Net tema apie gydyma uzvedziau, kad tik vel neprisikabintum... Bet tu gi negali...  lotuliukas.gif 
Rasyk ka nori, o as duodu durniams kelia ir i tavo atsibodusius postus nebereaguoju ..  Atsibodai... Koliokis viena su savim  doh.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, mamos sukure atskira tema "Ne i tema" ... Taip kad kraustykis ten, jei dar nori akis draskyt ..  mirksiukas.gif  Lauksiu taves ten... Galesim padiskutuot daugiau, jei tu negali kitaip.. Nereikia SITOS TEMOS terst rolleyes.gif Ji skukurta ne tam  doh.gif

as tau akiu tikrai nedraskau, bet pasiziurek kiek sugebejai atrasyt i mano viena vieninteli sakini praeitam poste... doh.gif nezinai kur sustot ir tiek pradedant nuo vadinimosi durniais... doh.gif
Atsakyti