Svasrbiausia, kad neverkšlenot, o tiesiog nusprendėt, nusprendėt normaliai gyventi.
QUOTE(laureta @ 2008 12 16, 14:52)
Svasrbiausia, kad neverkšlenot, o tiesiog nusprendėt, nusprendėt normaliai gyventi.

QUOTE(Gilberta @ 2008 12 16, 11:32)
Žinokit apakau,kai perskaičiau apie kokias pievas eina kalba
Jeigu negerbiat savęs tai nors kitus gerbkite 

Kad ka nors gerbti,reikia pirmiausia turet pakankamai smegenu suvokti sio zodzio prasme

QUOTE(blondinas Nr.104 @ 2008 12 16, 21:17)
balkone tavo sijonas dziusta ar vyro...?
Paskaicius tokiu komentaru

QUOTE(Edgolė @ 2008 12 17, 00:29)
Pritariu

O jei i tema,LT nebemokeciau gyvent,pritapt,prie visu pikciurnu

QUOTE(Tyna4 @ 2008 12 21, 21:51)
Pritariu
,bent jau man taip atrodo

O juokingiausia, kai siuo metu pazistami is LT klausia: vajej, kaip jus ten? Juk krize toookia pas jus !!

Atseit, LT tai jau viskas ciki

QUOTE(Domke @ 2008 12 21, 22:59)
O juokingiausia, kai siuo metu pazistami is LT klausia: vajej, kaip jus ten? Juk krize toookia pas jus !!
Krizes ner 

Aha juokinga

QUOTE(Tyna4 @ 2008 12 22, 00:39)
Aha juokinga
,cia sake per radija snekejo LT,kad visiems is LT siuncia kruopas ir t.t.,nes vargsai nebeturim ka valgyt

QUOTE(Domke @ 2008 12 22, 00:23)
Tikriausiai,nu bet kai pasake tai laaaabai skaniai pasijuokiau.
Juk ir taip daug bega is LT,tai cia tipo:paklausykit,ka jus ten vaziuosit badaut???Jau geriau LT pasilikit

Na va-mamos,sakot,skaniai pasijuoket is piesiamo Lietuvoje emigrantu gyvenimo..O man nejuokinga. Man tik labai idomu,kas uz viso to padidejusio ziniasklaidos demesio ir tokio ganetinai tamsiai piesiamo emigranto gyvenimo slepiasi. Niekas nevyksta siaip sau-lygiai kaip ir dabar vykstantis kazkoks idomus zaidimelis,kai emigrantai linksniuojami taip daznai,kad net bloga. As pati manau,kad visa tai vyksta ne del to,kad norima emigrantus paskatinti gryzti,o kaip tik atvirksciai-daroma viskas,kad jie negryztu-visuomene priesinama ir nuteikinejami vieni pries kitus. Nes kai pagalvoji-o kas butu,jei visi emigrantai dabar gryztu-perspektyvos ziaurios-taip ir kazkokia tai revoliucija pakvipt gali,nes viena yra durnint ir tyciotis is zmoniu,kurie taip priprate,o visiskai kas kita yra isileist zmones,kurie jau paragavo kitokio gyvenimo ir kitokiu vertybiu.Ir kai tu emigrantu nebe 10, o 500 000-tas gresia visokiais negerais dalykais..
QUOTE(vilnera @ 2008 12 23, 04:50)
Man tik labai idomu,kas uz viso to padidejusio ziniasklaidos demesio ir tokio ganetinai tamsiai piesiamo emigranto gyvenimo slepiasi. Niekas nevyksta siaip sau-lygiai kaip ir dabar vykstantis kazkoks idomus zaidimelis,kai emigrantai linksniuojami taip daznai,kad net bloga. As pati manau,kad visa tai vyksta ne del to,kad norima emigrantus paskatinti gryzti,o kaip tik atvirksciai-daroma viskas,kad jie negryztu-visuomene priesinama ir nuteikinejami vieni pries kitus.
Grynai mano mintis issakei, Vilnera.

QUOTE(nerimute @ 2008 12 23, 14:08)
Grynai mano mintis issakei, Vilnera.
Tas zmoniu pjudymas prasidejo 2006 ir tesiasi iki siol. Kazkam yra labai naudinga atsikratyti tu pilieciu, kuriais lengvai nepamanipuliuosi. Nesu Tatos pasekeja, bet itariu, kad tai gali buti koks rusu spec tarnybu longshot'as. Ka galvoja kitos, kodel toks dalykas vyksta?

Kam tai naudinga,net nedristu spelioti-per silpna jauciuosi politinese peripetijose

Kadangi pasakot,kokia yra Lt spaudos laisve ir kokia demokratija-na,nepradesim anegdotu skaldyt gal-manyciau kad tokie straipsneliai stampuojami kiba pagal valdzios uzbrezta linija?..Ir tesiant ta pacia minti, ir salia to,darant prielaida,kad demografijos ir gimstamumo,tautos senejimo problemos tera tik bombonke liaudziai-realybe butu tokia,kad valdziai visiskai dzin,kas po ju-nors ir maras,tvanas ar kinieciu invazija-valdzioje esanciu tikslas gal but ta pati emigracija,tik pries tai dar apsirupinus pakankamais istekliais patogiam ir sociam gyvenimui kitur..Ir vat tie zarazos emigrantai,neduok die,sugalvos gryzt-ir papasakos,kad kitur mokesciai verslui kaip tik yra mazinami,paskolu verslui salygos lengvinamos-siekiant ilgalaikes -ateities-naudos-kai tuo tarpu Lt viskas daroma kaip tai tik trumpalaikei naudai gauti-issilaikyti keletui meteliu (prisikrauti kisenes,kiba