Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

STT,

patys nuosirdziausi patys dideliausi sveikinimai sulaukus tokio didelio dziaugsmelio - nuostabios dukrytes wub.gif

user posted image

nuostabios motinystes patirties, vaiko artumo ir meiles patyrimo, nuostabiausiu ir graziausiu jausmu TAU IR TAVO SEIMAI.
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2008 11 21, 12:20)
Migle,ir man ismesk jei nesunku 4u.gif del kitu vaikuciu,nes mum buvo isbure kad turesim tik viena verysad.gif tik nemate kad jo neteksim,sake kad mes ji pastatysdim ant koju,pakelsim is ligos patalo verysad.gif

Iškrito berniukas ir mergytė ir vyriškis meilės užkariautojas, gyvybę perduodantis veikėjas, gali būt susijęs su karine tarnyba ar pareigūnas, žodžiu ne stalius ar mūrininkas lotuliukas.gif beje tamsus žodžiu mano skonio
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 11:26)
Iškrito berniukas ir mergytė ir vyriškis meilės užkariautojas, gyvybę perduodantis veikėjas, gali būt susijęs su karine tarnyba ar pareigūnas, žodžiu ne stalius ar mūrininkas lotuliukas.gif  beje tamsus žodžiu mano skonio

o man paziuresi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 13:32)
o man paziuresi?  ax.gif

aha kai lelių užmigdysiu o ką konkrečiai nori sužinot?
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 11:36)
aha kai lelių užmigdysiu o ką konkrečiai nori sužinot?

del vaikiuku pagrinde, daugiau nieko nenoriu zinot. tik, ar turesim vaiku. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 11 21, 11:29)
Ir kaip tai gydytojai apsivertė liežuvis mamai pasakyt taip  blink.gif

Tai va apsiverte,o as tada tikra zodzio prasme buvau lavonas...tik dar sirdele stukseno...O tie laikai,neduok dieve infekcinis skyrius,tarybu laikai mamoms neleisdavo pasilikti su vaikais...tai mano mama sutiko ir vystyklus kudikiu ten gulinciu skalbti ir jjuos slaugyti ir ant grindu salia mano lovos guleti(nors buvo salia laisva lova,bet vedeja neleido mano mamai,nors ir visko buvo prikista tai poniai),kad tik galetu buti su manimi....net absceesai buvo ant uzpakaliuko susidare,tai kai mama pasake,gydytojos atsakymas ispjausim...Tai mama ir kompresus dejo ir masazavo...O mociute tai isvis ejo keliais apie savo sunaus kapa ir melde,kad manes nepaimtu pas save....
Mergos paasisakot graziuoju,o tai taip sakant imsimes rimtu zvalgybos priemoniu g.gif

O dieve, kiek tau ir tavo mamai reikėjo išgyventi...

QUOTE(@Rasa@ @ 2008 11 21, 11:53)
o dar vienos paskaitos metu išlydėjom nėštukę (studentę) į gimdyklą su sarėmiais unsure.gif

wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 13:37)
del vaikiuku pagrinde, daugiau nieko nenoriu zinot. tik, ar turesim vaiku.  ax.gif

Iškrito mergytė bet pastangų reiks labai daug nes ir nepalankių kortų žodžiu jokiu būdu nenuleisk rankų. Dar patarčiau panešioti tikrų perlų ar žiedą ar vėrinį tai gali pagreitint rezultatą.

PERLAI ŠALINA MEILĖS NEGALAVIMUS IR STIMULIUOJA LYTINĘ VEIKLĄ, APSAUGO AKIS, DANTIS IR ŠIRDĮ, GLOBOJA VAISIŲ MOTINOS ĮSČIOSE.
Aišku didesnę energiją turi jūriniai perlai. Gali nusipirkti tik perlą ir nunešti pas juvelyrą kad padarytų grąžų pakabuką pavyzdžiui vaikiuką rankose laikantį perlą ir bus puikiausia apsauga ir labai grąžu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle31: 21 lapkričio 2008 - 12:23
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 12:03)
Iškrito mergytė bet pastangų reiks labai daug nes ir nepalankių kortų žodžiu jokiu būdu nenuleisk rankų. Dar patarčiau panešioti tikrų perlų ar žiedą ar vėrinį tai gali pagreitint rezultatą.

PERLAI ŠALINA MEILĖS NEGALAVIMUS IR STIMULIUOJA LYTINĘ VEIKLĄ, APSAUGO AKIS, DANTIS IR ŠIRDĮ, GLOBOJA VAISIŲ MOTINOS ĮSČIOSE.
Aišku didesnę energiją turi jūriniai perlai. Gali nusipirkti tik perlą ir nunešti pas juvelyrą kad padarytų grąžų pakabuką pavyzdžiui vaikiuką rankose laikantį perlą ir bus puikiausia apsauga ir labai grąžu.

unsure.gif bet tai gal cia rodo musu prarasta mergyte? unsure.gif Ji irgi buvo labai sunkiai padaryta blush2.gif Ar tau ateiti tikrai rodo?
Sakau, va ir sunerimau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 21, 14:54)
unsure.gif bet tai gal cia rodo musu prarasta mergyte?  unsure.gif Ji irgi buvo labai sunkiai padaryta  blush2.gif  Ar tau ateiti tikrai rodo?
Sakau, va ir sunerimau  verysad.gif

Šį kart klausiau kortų "Ar dar turės vaikų Amade?' atsakymas lygiai toks pats mergytė brunetė bet per vargus. Aš žinau kad tu į tai žiūri skeptiškai bet pasisteng kaip galima dažniau uždegti žvakę ir uždegdama galvok apie ateinančią mergytę tai tikrai veikia.
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 13:16)
Šį kart klausiau kortų "Ar dar turės vaikų Amade?' atsakymas lygiai toks pats mergytė brunetė bet per vargus.  Aš žinau kad tu į tai žiūri skeptiškai bet pasisteng kaip galima dažniau uždegti žvakę ir uždegdama galvok apie ateinančią mergytę tai tikrai veikia.

nene, as ne skeptiskai ziuriu, as tiesiog visada BIJAU suzinoti kazka blogo unsure.gif O siaip turbut bijau, nes tikiu, kad tiesa sako kortos blush2.gif
Ok, aciu Migle friends.gif kad per vargus ji bus tai jau aisku, nes jau kokie 9 men kaip darom ir dar uztruks... bet... juk mes iskesim bet kiek laiko wub.gif o jei brunete, tai i tetuka bus panasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 21, 09:12)
O aš žinau, kas mūsų skyrelio  nestuke.gif    bigsmile.gif  thumbup.gif  . Nepagalvokit, kad aš.  smile.gif . Tikrai ne. Ryt-poryt laukiu mėmių.....
Aš tik užbėgu pasveikint mūsų rasve su gimtadieniu  4u.gif  4u.gif  4u.gif  .

prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 12:03)
*Iškrito mergytė bet pastangų reiks labai daug nes ir nepalankių kortų žodžiu jokiu būdu nenuleisk rankų. Dar patarčiau panešioti tikrų perlų ar žiedą ar vėrinį tai gali pagreitint rezultatą.

**PERLAI ŠALINA MEILĖS NEGALAVIMUS IR STIMULIUOJA LYTINĘ VEIKLĄ, APSAUGO AKIS, DANTIS IR ŠIRDĮ, GLOBOJA VAISIŲ MOTINOS ĮSČIOSE.

*tai galima taikyti visoms, ane? ax.gif
**o ju buna musu juvelirinese pirkti? ar reikia juos spec.uzsakyneti kur nors? nepyk su tais klausymais, biski as prie atsilikimo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 13:16)
Šį kart klausiau kortų "Ar dar turės vaikų Amade?' atsakymas lygiai toks pats mergytė brunetė bet per vargus.  Aš žinau kad tu į tai žiūri skeptiškai bet pasisteng kaip galima dažniau uždegti žvakę ir uždegdama galvok apie ateinančią mergytę tai tikrai veikia.

kiek daug geru patarimu wub.gif wub.gif wub.gif aciu ir as uzdegsiu ir pagalvosiu apie savo mergyte ateityje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 21, 15:34)
prisidedu ir as prie sveikinimu 4u.gif
*tai galima taikyti visoms, ane? ax.gif
**o ju buna musu juvelirinese pirkti? ar reikia juos spec.uzsakyneti kur nors? nepyk su tais klausymais, biski as prie atsilikimo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
kiek daug geru patarimu wub.gif  wub.gif  wub.gif aciu ir as uzdegsiu ir pagalvosiu apie savo mergyte ateityje wub.gif

Perlų tikrai turi būt pirkti o pakabuką būtų geriau kad padarytų tau individualiai tada turi stipresnę galią.
Visada uždegdami žvakę apie kąžką kam degat galvokit tada žvakės liepsnos energija bus nukreipta būtent ten kur reikia. Nes jei uždegta žvakė tik tam kad degtų tai ji ir dega šeip sau. Vėl gi pasikartosiu su STT pažiūrėkit kaip greit suveikė
Atsakyti