Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

QUOTE(zyzi @ 2008 11 20, 19:56)
Estute, as ir dar su klausimais, o tavo sunus papuole i Vilniuaus reanimacija?santariskese? nes kaip tik kai mes gulejom ir mire paauglys nuo sios ligos?nepyk kad klausineju nes galvoju gal mes ir matem viena kitaa?

QUOTE(zyzi @ 2008 11 20, 20:04)
tai tai buvo tada tavo sunus, nes as dar grizus vyrui pasakojau kaip baisu mire toks didelis vaikinas, nes pries tai buvo tik iki metu kiek pamenu net trys verysad.gif ,mes gulejom kitoj palatoj trys menesiu mire geguzes vidury

jei tu jį matei, turėjai ir mane matyti
Atsakyti
labas rytas

Nu py...., atleiskit kad nusikeikiau - kavos nėra blink.gif Numirsiu be jos biggrin.gif

QUOTE(Amade @ 2008 11 20, 21:09)
unsure.gif issimaudziau, bet zliumbt nebenorejau  doh.gif  einu parankdarbiaut geriau  tongue.gif

Laikykis Amade, ir tkrai kaip merginos sako - palik vietos stebuklui...

QUOTE(bim @ 2008 11 21, 10:09)
labas rtas! aciu tau uz kavute 4u.gif

Ir aš nooooriu kaaaaavos doh.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 21, 10:12)
O aš žinau, kas mūsų skyrelio  nestuke.gif    bigsmile.gif  thumbup.gif  . Nepagalvokit, kad aš.  smile.gif . Tikrai ne. Ryt-poryt laukiu mėmių.....

Nu blyn miargos baikit kankinti. Arba pasisakot arba unsure.gif ....nežinau lotuliukas.gif

Estute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 11 20, 20:31)
Ką gi merginos eisiu ir aš pailsėt nes lengviau bulves kast nei kortas mest. Jei kuria praleidau prašau nesupykit tiesiog ryt priminkit ir pažiūrėsim ką jums likimas žada 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Labanaktis

Migle,ir man ismesk jei nesunku 4u.gif del kitu vaikuciu,nes mum buvo isbure kad turesim tik viena verysad.gif tik nemate kad jo neteksim,sake kad mes ji pastatysdim ant koju,pakelsim is ligos patalo verysad.gif
Atsakyti
[quote=lina31m,2008 11 21, 09:16]
labas rytas

Mano sunus subludijo tikra ta zodzio prasme,mamkos,isivaizduojat pabudo 3 valanda nakties ir psio akys stacios,tai ir as be miego ,o dabar jau merkiuos visai doh.gif Padarykit man tokios kavos kad akys stulpu stovetu....... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 21, 11:16)
labas rytas

Nu py...., atleiskit kad nusikeikiau - kavos nėra blink.gif Numirsiu be jos biggrin.gif
Laikykis Amade, ir tkrai kaip merginos sako - palik vietos stebuklui...

Nu blyn miargos baikit kankinti. Arba pasisakot arba unsure.gif ....nežinau lotuliukas.gif

Estute  4u.gif

Lina 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Ir kaip tai gydytojai apsivertė liežuvis mamai pasakyt taip blink.gif

Tai va apsiverte,o as tada tikra zodzio prasme buvau lavonas...tik dar sirdele stukseno...O tie laikai,neduok dieve infekcinis skyrius,tarybu laikai mamoms neleisdavo pasilikti su vaikais...tai mano mama sutiko ir vystyklus kudikiu ten gulinciu skalbti ir jjuos slaugyti ir ant grindu salia mano lovos guleti(nors buvo salia laisva lova,bet vedeja neleido mano mamai,nors ir visko buvo prikista tai poniai),kad tik galetu buti su manimi....net absceesai buvo ant uzpakaliuko susidare,tai kai mama pasake,gydytojos atsakymas ispjausim...Tai mama ir kompresus dejo ir masazavo...O mociute tai isvis ejo keliais apie savo sunaus kapa ir melde,kad manes nepaimtu pas save....
Mergos paasisakot graziuoju,o tai taip sakant imsimes rimtu zvalgybos priemoniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 11 21, 12:29)
Ir kaip tai gydytojai apsivertė liežuvis mamai pasakyt taip  blink.gif

Tai va apsiverte,o as tada tikra zodzio prasme buvau lavonas...tik dar sirdele stukseno...O tie laikai,neduok dieve infekcinis skyrius,tarybu laikai mamoms neleisdavo pasilikti su vaikais...tai mano mama sutiko ir vystyklus kudikiu ten gulinciu skalbti ir jjuos slaugyti ir ant grindu salia mano lovos guleti(nors buvo salia laisva lova,bet vedeja neleido mano mamai,nors ir visko buvo prikista tai poniai),kad tik galetu buti su manimi....net absceesai buvo ant uzpakaliuko susidare,tai kai mama pasake,gydytojos atsakymas ispjausim...Tai mama ir kompresus dejo ir masazavo...O mociute tai isvis ejo keliais apie savo sunaus kapa ir melde,kad manes nepaimtu pas save....
Mergos paasisakot graziuoju,o tai taip sakant imsimes rimtu zvalgybos priemoniu g.gif

skaitau ir asaru nenulaikau, kaip taip galima....
Atsakyti
[quote=HenriLuk,2008 11 21, 10:23]
[quote=lina31m,2008 11 21, 09:16]
labas rytas

Mano sunus subludijo tikra ta zodzio prasme,mamkos,isivaizduojat pabudo 3 valanda nakties ir psio akys stacios,tai ir as be miego ,o dabar jau merkiuos visai doh.gif Padarykit man tokios kavos kad akys stulpu stovetu....... doh.gif
[/quote]
mano angelelis irgi taip darydavo,pabusdavo vidury nakties ir reikedavo zaist su juo iki paryciu,o juk mes ligoninej budavom,salia kiti miegodavo,tiek energijos pas ji net diena nebudavo,o va nakti zaidzia,krykstauja ir nieko tu jam nepadarysi mirksiukas.gif turbut toks amziaus tarpas pas vaikiukus yra kai norisi zaist naktimis 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, pleputes 4u.gif .
Na ir verda gyvenimelis cia pas mus ax.gif . Vos spejau perskaityt doh.gif .
HenriLuk, kiek tau teko istverti verysad.gif .Tiesiog neitiketina....O jau apie gydytojus tai tyliu...
Idomu, kur bice dingusi g.gif
Ir ajuka seniai bebuvo........Merginos KUUUUUUUUUUUU KUUUUUUUUUUUUUU mirksiukas.gif
Kaip nuotaikeles siandien?
Lera, gal tu turi kokiu ziniu apie musu mazyle Zemyna ir STT?
As tai paskutine diena siandien dietinuosi, tai laaaaaaaaaabai dziaugiuosi, kad ryt jau gelesiu normalesnio maisto uzvalgyt, nes jau nusibodo tas pats doh.gif .
Skaitau musu mergaiciu isgyvenimus ir vel asaros byra. Uz ka zmonem sitiek kancios???????Uz ka turi kentet kudikeliai?????? Klausimai i kuriuos atsakymo nera, bet jie taip daznai iskyla verysad.gif
Atsakyti

Kūdikiai, sako neramūs
vargo su jais nemažai.
kokios laimingos mes mamos
jeigu jie auga gražiai.....

STT, dideliausi sveikinimai
user posted image Aukit didutės, sveikutės it tt ir pan. wub.gif wub.gif wub.gif

Vakar taip ir neradau minutės prisėst ir parašyti blush2.gif Neiškentusi nežinomybės, vakar paskaitų metu įlindau į SM, tada slapčia nubraukiau ašarą iš džiaugsmo wub.gif (kažkokia sentementali bais vakar buvau), o dar vienos paskaitos metu išlydėjom nėštukę (studentę) į gimdyklą su sarėmiais unsure.gif
Atsakyti
balta avyte, kur tavo foto???
Atsakyti
Laba diena merginos, matau naktelė ne visoms rami buvo smile.gif Įdomu kaip Žemynai ši pirma naktis praėjo.
Žinot ką aš pagalvojau, mes dvi savaites kaip kokios šarkelės karksėjom žemuna lysk lauk. O va kai tik visos vienu metu paprašėm ir dar po žvakutę uždegėm suveikė labai greit. Jau mokslo yra įrodytą jog mintys matearilizuojasi o žvakės liepsna dar sustiprina minties energiją. Va jums rezultatas ir sakyčiau labai greitas. juk nuo to momento kai pasiūliau žvakeles iki gimdymo veiklos tepraėjo vos kelios valandos
Atsakyti