Sveikutės
QUOTE(zyzi @ 2008 11 22, 13:06)
as kartais pagalvoju gal sterilizuotu jas tokias kad jos negaletu gimdyt? bet mano vyras sako tada nepaliktum sanso joms pasitaisyti? bet as galvoju kad tokios nebepasitaisys jau? kaip jums atrodo?
Pijokė pijokei nelygu, iš kiekvieno pijoko paskos velkasi kokia skaudi istorija,nors gerai pagalvojus ne tik jie turi skaudžių likimo spyrių, tačiau jie pasirinko lengviausia kelią pabėgt nuo savo bėdų. Pažįstu moterį, kurios mama buvo pijokė, jai atėmė motinystės teises, o tėvas teisme jos atsižadėjo. Jai tada buvo 11 metų... Augo vaikų namuose, su drauge atklydo pas mus į kaimą, ten sutiko vyrą, kuris buvo išgeriantis, o dar
kurvininkas. Pasigimdė tris vaikus, laikė ūkį, sukosi kaip sugebėjo, visko reikėjo išmokti pačiai. Vaikams užaugus, vyrui nuo gėrimo pavažiavo stogas, pradėjo ją kaltinti nebūtais dalykais (kuo pats smirdi, tuo ir kitą tepi), gaudavo lupti, vyras kai bendrovės bankrutavo neteko darbo, o jei ir susirasdavo, tai pragerdavo jį, ji viena išlaikė save, vyrą ir du sūnus. Galų gale vyras girtas be teisių su svetima mašina padarė avariją - grėsė tūkstantinės baudos arba iškeldinimas iš namų. Moteris per dienas verkdavo. Gerai kad padėjo vaikai susitvarkyti, bet ji galutinai palūžo, pradėjo kasdien gerti, net gerdavo darbe. Prarado darbą, dabar ją išlaiko dirbantys sūnūs - vienas jau pilnametis, o mažasis nuo 14 metų pradėjo dirbti. Dabar geria mažiau, nes paprasčiausiai neturi pinigų tam, o kiti nevisada atneša. Nors kai pasitaiko proga išgerti niekada nepraleidžia. Gaila žmogaus ir pikta.... Tik tas kad vaikai jau užauginti, motinos meilės jiems netrūko. O kad pijokas pasitaisys tai labai abejoju, tai liga, kurią visu pirma reika suvokti kad turi, o paskui norėti ką nors keisti. Būna tokių kuriems gerai taip kaip yra ir jie nieko keisti nenori. Būna tokių kurie ir geria ir namais rūpintis sugeba. O visko būna ir negeriančiose šeimos - smurto, psichologinės prievartos, nemeilės ar neapykantos. Nesinori iškart teisti pijokų, visada galima rasti paaiškinimą, bet kaip nesaldu tiems kurie gyvena su tokiais žmonėmis.....
QUOTE(Lera @ 2008 11 22, 13:28)
mano motina niekada manęs nenorėjo 6 mėn nėščia ėjo daryt valymą bet tėvas pagavo ir vos neuždarė iki gimdymo pabaigos namie kad nedrįstu
Skaudus tavo likimas Lera, baisu ir pagalvoti kiek tau vaikui teko iškęsti.... Teneapleidžia tavęs niekada tavo angelas sargas...
QUOTE(Lera @ 2008 11 22, 14:27)
nei aš stipri nei ką tiesiog kai neturi kur dėtis .. tai tiesiog eini į prieki ...
bet aš nelaikau pykčio kažkodėl nei ant jos nei ant tėvo nei ant močiutės nors tikrai turiu už ką .. visi kažkodėl stebisi bet aš pajutau tiesiog fiziškai kad ta neapykanta ir pyktis žlugdo mane pačia .. aš atleidau atleidau nuoširdžiai .. sako jei atleidi nuoširdžiai ta akimirką verki o aš ne tai kad verkiau aš klykiau balsu ... ir žinot man palengvėjo sumažėjo ligų ir pan... aš ta pajutau .. su neapykanta ir pykčiu labai sunku gyvent labai...
Lera tu stipri vien tuom kad nepasirinkai lengviausio būdo ir nepasukai tėvų pėdomis
Atleisti tam kad išsilaisvintui nuo pykčio ir galėtum gyventi toliau... Atleisti bet ne užmiršti....