Labas Rytukas
QUOTE(estutė @ 2008 11 21, 22:02)
klausykit, okaip reaguoja Jūsų MB, kai važiuojate į kapines? maniškis tai širsta, atseit ten labai nemalonu ir nėra reikalo ten dažnai važinėti, bet mane labai traukia ten noras pabūti, susitvarkyti, jausmas, kad esu šalia
Kai palaidojome suneli, tai mano vyras vaiksciojo visas soko busenos istiktas. Verke kartu su manimi. Tiesiog matydavau, kad jam silpna darydavosi. Visada matydavau toki stipru, vyriska, o po nelaimes labai paluzo. Zinoma laikesi is paskutiniuju, bet kaip pratrukoooooo....Man is tiesu lengviau pasidare

Nes maciau, kad viska savo viduje pradejo kaupti. O tai nera gera. Nezinai kada ta bomba sprogs
Tai va...po laidotuviu jis negalejo net pagalvoti, o ir iki galo nesuvoke, kad jau visa likusi gyvenima reiks savo pirmagimi sunu saltose kapinese lankyti. Ir labai kazko bijojo

As kaip suprantu jis dar iki galo negalejo patiketi, kad taip atsitiko. Ir man taip sirdis plyso, kad jis nelabai trosko vaziuoti.. Bet paskui prasitare, kad jam taip skaudu buvo, kad galvojo po zeme sulys..
Dabar pats mane ragina vaziuoti. Pries diena net pasako viskas vaziuosime pas musu sunuka, reikes zvakutes uzdegti, kapeli sutvarkyti...
QUOTE(migle31 @ 2008 11 21, 22:13)
Dabar jau penki metai palinkėčiau bet kuriai tokio vyro. Visiškai negeria , o kai negeria tai ir draugų kažkokių neturi jam dabar aš ir vaikai viskas. Nereikia jokių bariukų, aš kai laukiausi jo puseserė 40 šventė didelis balius buvo sakau važiuok o jis ką aš be tavęs ten veiksiu. Dabar labai geras.
Papildyta:
Saunu

. Dziaugiuosi uz Tave. Mano vyras po nelaimes dar labiau atsiskleide visu grazumu. Negaliu net patiketi, kad pats taip aktyviai pradejo buiti tvarkyti

Griztu is darbo ir ziuriu namai blizga, kaip muziejuje

Pats is darbo anksciau grizta, kad namus sutvarkyti ir dar maisto uzsako

Sako nepyk, kad uzsakiau pats juk nemoku gaminti. O jei ir pagaminciau, tai kazin ar musu katinas paragautu. Labai musu santykiai pasikeite. Nors tfu tfu tfu ir anksciau neperzegdavome leistinos ribos

Pasigyriau
QUOTE(Lera @ 2008 11 22, 11:19)
sveikos skaudžiai Jus čia labai kalbat...
žinau ką sakau , ištikrujų nekenčiu pijoku ir bomžu ... turiu tam priežasčių deja..
vat atejau pasidalint savo virpuliukais laukiant STT juk šiandien grįš namučio

o prikalbėjau bile ko
l:unsure:
As irgi deja del tam tikru priezasciu nekenciu alkoholiku....Tiesiok kilometru spinduliu juos apeinu
Labai laukiame is STT naujienu....