Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Tai, va del dietos...man ji visai patiko. Ji vadinama delcios dieta, nes jos reikia laikytis 2dienas pries delcia ir dvi dienas delcios metu. Siaip ji labai paprasta ir bedaut nera kada. Tai va.
8.00-puodelis arbatos (aisku be cukraus, jei laaaaabai nori galima medaus, aisku nedaug).
10.00-2 kiausiniai(aisku be duonos, be majonezo...).
12.00-puodelis kavos.
14.00-200gr. virtos jautienos su darzovemis(jautiena galima pakeisti zuvimi ar paukstienos krutinele).
16.00-2 obuoliai.
18.00-150gr. varskes
20.00-taure raudono vyno.(arba puodelis arbatos).
Pirma vakara isgeriau taure vyno ir taip isinorejau valgyt, kad nors stauk. Todel kitus vakarus geriau arbata ax.gif .
Na, o dietos metu butinai reik isgert 2litrus vandens kas man buvo didziausia problema doh.gif . O po dietos rekomenduojama vartoti maziau bulviu ir miltiniu patiekalu, jei nenori kad kg sugriztu ax.gif .
Tai as dabar ir suku galvele, kaip cia prasisukt. be bulviu, tai galiu issisukt, man ju gali ir nebut, bet be miltiiu patiekalu.................. g.gif .
Na, bus kaip bus. Bet siaip laaabai gerai jauciuosi, toks lengvumo jausmas mirksiukas.gif
Kitos delcios metu vel laikysiuos lotuliukas.gif
Tiesa, drauge laikesi kartu su manimi sios dietos, bet ji numete tik 1kg g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 23 lapkričio 2008 - 12:01
QUOTE(lina31m @ 2008 11 23, 11:49)
Sveikutės

Tiek prirašiau ir viskas dingo devil.gif

STT, net ašarėlę nubraukiau.. Sveikos sugrįžusios..Įsivaizduoju, koks pilnatvės ir ramybės jausmas dabar pas jus namuose.. Ramių naktelių Jums wub.gif

Vaivos juosta, tavo dukrytė wub.gif  wub.gif

Aš vėl namie viena MB iki pieetų dirba, o aš kepsiu rozmari šlauneles su bulvytėm ir eisiu spintą tvarkyt. Po to jei nebus šalta eisiu su savo šune prie Nemuno, palakstys, o tai nabagei mažai vietos pas mus kieme blush2.gif

Sandrynja, nugi papasakok kokios dietos laikeisi? Ar labai reikia savo mielą, gražų ir riebų kūną kankinti badu??Jeigu nepaslaptis aišku wub.gif

Jurgitass, aš tai supratau, kad STT pasakė kaip tau negėda kad nepasisakai esanti nestuke.gif . Ir tikrai nieko įžeidžiančio nemačiau. Tikrai..

Na ką gero sekmadienio... Kvepia Kalėdomis tokiu oru ar ne?? 4u.gif

Sveikos ir aš noriu sukūst doh.gif ax.gif mirksiukas.gif wub.gif
STT kaip pirmoji naktelė namučiuose? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 23 lapkričio 2008 - 12:07
na stt, dabar jau matoma pasidarei smile.gif. skaitai? tai parasyk kaip jauciates, kaip tu kaip mazyle?
Atsakyti
Sveikutės
sorry, bet kai tiek laiko namie nebuvus kol įsivažiuosiu, kol susitvarkysiu...
mažulei šiek tiek pilvukas skauda, bet duoda atsipūst. aš gerai, tik negaliu sėdėt todėl vos prieinu prie kompo... juolab vyresnėliui skiriam visą dėmesį, kad neatsirastų pavydo, taip kad mes užsiėmę.
perskaičiau nuo vakar

mergytės, draugės mano mielosios, ačiū beprotiškai už nuostabius linkėjimus ir palaikymą, už begalinį nuoširdumą. Žemyna irgi jums labai labai dėkoja.
jaučiu, kad čia turiu toookią krūvą artimų draugių, nuostabių ir nepakartojamų...
kada nors papasakosiu daugiau apie Žemynos atėjimą, o apie jausmus.... netgi para namie .... nesuprantu kas įvyko, suprantu, kad tai stebuklas, kurio netgi stebuklu negalėčiau pavadint... vis žiūriu ir ašaros tvenkias, laimės, beprotiškos meilės ir dar nežinau ko...
neapsakysiu to jausmo, kai pamačiau iš pilvo išlindusį mažą savo stebuklą, gyvą, verkiantį, varškiuotą, šiltą ir daktaro žodžius - dešimt balų...
žliumbiau baisiai baisiai...
padrikai aš bet man labai sunku dar susidoroti su tuo, kad kelios minutės mano gyvenime man padarė kažką, ko matyt niekada neesu patyrus... nes po netekties tai visai kitaip nei pirmas vaikelis, nei dešimtas, nei jokia kitokia šventė gyvenime...
toks jausmas kad laimėjau loterijoje visą visatą su daaaaaaaaaaaug meilės ir visko kas gera ir gražu....

jjurgitas, sorry... bet...
aš tau buvau parašius až ir tavo smalsumas galėjo būti kitoks... jei tau taip yra smalsu, gali klaust ir vardo pavardės - man nesunku pasakyti.
man tiesiog yra pakankamai bjauru, kaip buvo knisama info apie mane ir kaip vienoj temoj buvau pavadinta vos ne tuo metu, kai gimdžiau ...
matyt ne be reikalo išėjau iš kai kur, kur kažkada buvau ir kur yra beprotiško šlykštumo žmogus... man koktu bendrauti su tokio lygio žmonėm...
aš tiesiog turiu bendraminčių, draugių ir kitokių fainų žmogučių, kurie arba dar bendrauja arba jau nebe ir karts nuo karto išsitaria, išeina iš kalbos... ir apdergimas tuo metu buvo fantastiškai šlykštus.
džiaugiuosi, kad nebendrauju gyvai su kai kuo...
o mano šustrumas buvo yra ir bus, nes tik tai man padeda gyventi ir kovoti už laimę... duok dieve visoms tiek, kad tik nesuskystų tokių gyvenimo smūgių belydint...
taip pat ir tau 4u.gif
na jei neaiškiai parašiau, daugiau nebekalbėsiu... man gera bendrauti čia, ir daugiau tokių temų angeliukuose neliesiu...
o jei trumpai, tai man bjauru, kai apie mane kalbama ne tik ten, kur aš būnu... mėgstu atvirumą ir tiesumą, neapkenčiu už akių...

Atsakyti
oj, nu faina, kad jus jau namie . tai dabar pratinkites vieni prie kitu, maitinkites, miegokit....
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 12:26)
Sveikutės
sorry, bet kai tiek laiko namie nebuvus kol įsivažiuosiu, kol susitvarkysiu...
mažulei šiek tiek pilvukas skauda, bet duoda atsipūst. aš gerai, tik negaliu sėdėt todėl vos prieinu prie kompo... juolab vyresnėliui skiriam visą dėmesį, kad neatsirastų pavydo, taip kad mes užsiėmę.
perskaičiau nuo vakar

mergytės, draugės mano mielosios, ačiū beprotiškai už nuostabius linkėjimus ir palaikymą, už begalinį nuoširdumą. Žemyna irgi jums labai labai dėkoja.
jaučiu, kad čia turiu toookią krūvą artimų draugių, nuostabių ir nepakartojamų...
kada nors papasakosiu daugiau apie Žemynos atėjimą, o apie jausmus.... netgi para namie .... nesuprantu kas įvyko, suprantu, kad tai stebuklas, kurio netgi stebuklu negalėčiau pavadint... vis žiūriu ir ašaros tvenkias, laimės, beprotiškos meilės ir dar nežinau ko...
neapsakysiu to jausmo, kai pamačiau iš pilvo išlindusį mažą savo stebuklą, gyvą, verkiantį, varškiuotą, šiltą ir daktaro žodžius - dešimt balų...
žliumbiau baisiai baisiai...
padrikai aš bet man labai sunku dar susidoroti su tuo, kad kelios minutės mano gyvenime man padarė kažką, ko matyt niekada neesu patyrus... nes po netekties tai visai kitaip nei pirmas vaikelis, nei dešimtas, nei jokia kitokia šventė gyvenime...
toks jausmas kad laimėjau loterijoje visą visatą su daaaaaaaaaaaug meilės ir visko kas gera ir gražu....

aš tau buvau parašius až ir tavo smalsumas galėjo būti kitoks... jei tau taip yra smalsu, gali klaust ir vardo pavardės - man nesunku pasakyti.
man tiesiog yra pakankamai bjauru, kaip buvo knisama info apie mane ir kaip vienoj temoj buvau pavadinta vos ne tuo metu, kai gimdžiau ...
matyt ne be reikalo išėjau iš kai kur, kur kažkada buvau ir kur yra beprotiško šlykštumo žmogus... man koktu bendrauti su tokio lygio žmonėm...
aš tiesiog turiu bendraminčių, draugių ir kitokių fainų žmogučių, kurie arba dar bendrauja arba jau nebe ir karts nuo karto išsitaria, išeina iš kalbos... ir apdergimas tuo metu buvo fantastiškai šlykštus.
o mano šustrumas buvo yra ir bus, nes tik tai man padeda gyventi ir kovoti už laimę... duok dieve visoms tiek, kad tik nesuskystų tokių gyvenimo smūgių belydint...
taip pat ir tau 4u.gif
na jei neaiškiai parašiau, daugiau nebekalbėsiu... man gera bendrauti čia, ir daugiau tokių temų angeliukuose neliesiu...
o jei trumpai, tai man bjauru, kai apie mane kalbama ne tik ten, kur aš būnu... mėgstu atvirumą ir tiesumą, neapkenčiu už akių...

***** o aš maniau kad ji neprisipažysta kad yra nestuke.gif O kokia aš doh.gif kvaila.
Nu svarbu kad judiem su Žemyna viskas gerai ir tikrai tau čia kaip kalėdinis stebuklas ir dovanėlė. biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 12:26)
taip pat ir tau 4u.gif

man tie zmones nepasirode slykstus, o atvirksciai mieli ir geri. paprasciausiai gal tau kas neitiko juose. juk ne siaip sau TAVO NIKAI keiciasi kas kart kai su kuonors susipyksti g.gif
sekmes ir laimes tau gyvenime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2008 11 23, 14:31)
***** o aš maniau kad ji neprisipažysta kad yra nestuke.gif  O kokia aš  doh.gif kvaila.
Nu svarbu kad judiem su Žemyna viskas gerai ir tikrai tau čia kaip kalėdinis stebuklas ir dovanėlė. biggrin.gif  mirksiukas.gif

Ir as taip supratau doh.gif .
STT ileskis, dziaukis savo stebuklu, savo grazia, pagausejusia SEIMA wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 23, 13:35)
man tie zmones nepasirode slykstus, o atvirksciai mieli ir geri. paprasciausiai gal tau kas neitiko juose. juk ne siaip sau TAVO NIKAI keiciasi kas kart kai su kuonors susipyksti g.gif 
sekmes ir laimes tau gyvenime 4u.gif  4u.gif  4u.gif

sėkmės ir tau
mano nikas keitėsi, zuikeli, vieną kartą gyvenime, tada kai reikėjo naujų minčių viskam ir pradžiai to, ką dabar turiu, deja....
taip kad matyt žinai mažiau nei galvoji kad žinai mirksiukas.gif
o pykimosi...nežinau, iš mano pusės pykčio nebuvo... kai ką iš ten labai gerbiu iki šiolei....
tiesiog buvo kai kurių dalykų, kurių nesuprasi. vat. o aš ir neaiškinsiu, nes man nebeįdomu ax.gif aš bendrauju ten kur noriu ir su kuo nuoriu. nes aš renkuosi sau kompaniją biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 12:50)
sėkmės ir tau
mano nikas keitėsi, zuikeli,  vieną kartą gyvenime, tada kai reikėjo naujų minčių viskam ir pradžiai to, ką dabar turiu, deja....
taip kad matyt žinai mažiau nei galvoji kad žinai mirksiukas.gif
o pykimosi...nežinau, iš mano pusės pykčio nebuvo... kai ką iš ten labai gerbiu iki šiolei....
tiesiog buvo kai kurių dalykų, kurių nesuprasi. vat. o aš ir neaiškinsiu, nes man nebeįdomu ax.gif aš bendrauju ten kur noriu ir su kuo nuoriu. nes aš renkuosi sau kompaniją biggrin.gif  ax.gif

pirmasis KAROSIUKAS antrasis LEDINE LEDI o dabar STT, turbut jau pamirsai ar nenori prisiminti tam tikru dalyku? g.gif labai noreciau, kad ir tu nesiknistum po mano info. dekoju brangioji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jjurgitas: 23 lapkričio 2008 - 13:02
QUOTE(jjurgitas @ 2008 11 23, 13:53)
pirmasis KAROSIUKAS antrasis LEDINE LEDI o dabar STT, turbut jau pamirsai ar nenori prisiminti tam tikru dalyku? g.gif  labai noreciau, kad ir tu nesiknistum po mano info. dekoju brangioji 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nejuokink, ok
pirmas ir antras tai tiesiog pavadinimo keitimas, kurį gali betr kas ir jis nerodo slaptum o ar panašiai.... tą gali padaryt bet kas ir bet kada vat brangioji.
kaip man tuo metu gražiau buvo taip ir pasidariau... ir tai nerodė jokių slaptumų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nejuokink
o kai išsiregistravau, man to reikėjo kad nesimaišytų sm, ką tuo metu dariau tai tik mano reikalas - jei tau įdomu, tai tvarkiau mintis ir ruošiausi tam, ką dabar turiu, ir prisiregistravau tada kai jau buvo planuose mano dukrytė.
taip kad nevaidink čia policininkės, žinok kad man neįdomu visiškai su tavimi žaisti.
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
uoj, nu ir linksma lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
žinok aš tai neturiu ką slėpt, o tu, matau, turi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 13:14)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
uoj, nu ir linksma lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
žinok aš tai neturiu ką slėpt, o tu, matau, turi lotuliukas.gif

dziaugiuosi, kad tau linksma rolleyes.gif
Atsakyti