Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Mergaitės, STT ir Jurgitass, nesiipyykit, neterškit eterio pykčiu. jei norit pasikapot žodžiais prašom į až. Mums labai nemalonu skatyti ir nežinoti kuri teisi kuri ne.
Aš bendrauju ir bendrausiu su abiem, o jūsų santykiai - jūsų reikalas..
Atsakyti
Na baikit mergyčkos kariaut. Esat suaugę žmonės. mirksiukas.gif O dėl avatarų tai ir aš pakeičiau net nežinau kiek kartų. doh.gif šiaip dėl įdomumo, kad nenusibostų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip STT tavo mažiukė regavo prie naujos aplinkos? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sorry merginos 4u.gif

Žemyna gerai, miega saldžiai wub.gif toks mažas mažas zuikutis guli vežime ir netikiu, kad mano wub.gif
Atsakyti
000189.gif 000189.gif eee, merginos, baigiam pyktis ir viesai pasakot, kuri, kada, ka ir kur ir kaip pasake protest.gif: Jei norit pasiaiskint, darykit per az, nes manau, kad tikrai dauguma nepatogiai jauciasi tai skaitydama friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 23 lapkričio 2008 - 13:36
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 14:34)
Sorry merginos 4u.gif

Žemyna gerai, miega saldžiai wub.gif  toks mažas mažas zuikutis guli vežime ir netikiu, kad mano  wub.gif

oi, negaliu, aš irgi tokio zuikučio noriu.. Labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2008 11 23, 13:35)
000189.gif  000189.gif eee, merginos, baigiam pyktis ir viesai pasakot, kuri, kada, ka ir kur ir kaip pasake protest.gif: Jei norit pasiaiskint, darykit per az, nes manau, kad tikrai dauguma nepatogiai jauciasi tai skaitydama friends.gif

labai atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Buvau nusprendus nesikišt, bet parašysiu tik tiek: jjurgitas pasiegė labai negražiai. Veidmainiškai. Juk nesuderinami dalykai - vaidint, kad yra jaudulys dėl stt ir prisijungt prie visų uždegant žvakelę ir skleist paskalas kitoj temoj. Man šlykštu. Šio skyrelio mamos yra kaip viena šeima. Ir išdavikų "nevirškinam".
daugiau nekomentusiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2008 11 23, 14:50)
oi, negaliu, aš irgi tokio zuikučio noriu.. Labai labai wub.gif

lina, pamatysi, tu tikrai turėsi 4u.gif tikrai tikrai, kaip ir mes visos, tik viena anksčiau kita vėliau, bet būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 23, 14:21)
Buvau nusprendus nesikišt, bet parašysiu tik tiek: jjurgitas pasiegė labai negražiai. Veidmainiškai. Juk nesuderinami dalykai - vaidint, kad yra jaudulys dėl stt ir prisijungt prie visų uždegant žvakelę ir skleist paskalas kitoj temoj. Man šlykštu.  Šio skyrelio mamos yra kaip viena šeima. Ir išdavikų "nevirškinam".
daugiau nekomentusiu.    4u.gif

niekam nei pasakojau nei puse zodzio nepasakiau apie STT ar apie is cia esanciu merginu. ir nereikia manes tuo kaltinti. juk jus nezinote visos teisybes, del ko mes su STT apsipykom. na, bet jums ir neidomu. atleiskit. nelisiu daugiau jums i akis
Atsakyti
Sekmadienio pavakariams bus rolleyes.gif ( obuolių skarelės )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2008 11 23, 10:55)
Klaudija, nesiusk siandien, ka?

Stengiuosi blush2.gif Juk pazadejau wub.gif

QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 23, 11:16)
Aha. Šiandien jau matau ir tavo, Klaudi, ir Bicės naujus "veidus".  thumbup.gif   .
Papildyta:
Atidarėm rogių sezoną vakar , tik kažin ar ilgam   tongue.gif  .

Galu gale kompas "dasiprotejo" parodyti smile.gif
Vaivos juosta, superines nuotraukos. Susidaro ispudis, kad jau "vidurziemis" smile.gif O dukrele.... wub.gif
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 12:26)
Sveikutės
sorry, bet kai tiek laiko namie nebuvus kol įsivažiuosiu, kol susitvarkysiu...
mažulei šiek tiek pilvukas skauda, bet duoda atsipūst. aš gerai, tik negaliu sėdėt todėl vos prieinu prie kompo...
perskaičiau nuo vakar mergytės, draugės mano mielosios, ačiū beprotiškai už nuostabius linkėjimus ir palaikymą, už begalinį nuoširdumą. Žemyna irgi jums labai labai dėkoja.
jaučiu, kad čia turiu toookią krūvą artimų draugių, nuostabių ir nepakartojamų...
kada nors papasakosiu daugiau apie Žemynos atėjimą, o apie jausmus.... netgi para namie .... nesuprantu kas įvyko, suprantu, kad tai stebuklas, kurio netgi stebuklu negalėčiau pavadint... vis žiūriu ir ašaros tvenkias, laimės, beprotiškos meilės ir dar nežinau ko...
neapsakysiu to jausmo, kai pamačiau iš pilvo išlindusį mažą savo stebuklą, gyvą, verkiantį, varškiuotą, šiltą ir daktaro žodžius - dešimt balų...
žliumbiau baisiai baisiai...
padrikai aš bet man labai sunku dar susidoroti su tuo, kad kelios minutės mano gyvenime man padarė kažką, ko matyt niekada neesu patyrus... nes po netekties tai visai kitaip nei pirmas vaikelis, nei dešimtas, nei jokia kitokia šventė gyvenime...
toks jausmas kad laimėjau loterijoje visą visatą su daaaaaaaaaaaug meilės ir visko kas gera ir gražu....

Kaip as dziaugiuosi uz Tave. Jauciasi toks spinduliavimas is Tavo namu. Viska dabar atiduociau uz tokia akimirkaaa........................................... wub.gif wub.gif
QUOTE(STT @ 2008 11 23, 13:34)
Sorry merginos 4u.gif

Žemyna gerai, miega saldžiai wub.gif  toks mažas mažas zuikutis guli vežime ir netikiu, kad mano  wub.gif

Tavo 4u.gif Tavo wub.gif
Na ir musu siek tiek wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 23 lapkričio 2008 - 15:07
mergos norit pribloksiu jus???????

... tai va zinokit apsalus likau, pritrenkta ir visaip kitaip nustebinta bigsmile.gif ... is anytos gavau auksini zieda blink.gif blink.gif (jai ir jos dukrai per mazas buvo, bet galima gi pasididint)... tai zinokit likau soke... nesakau kad ji blogas zmogus, tiesiog kaikurie jos pasisakymai ziauriai erzina...
STT - tu teisi Žemyna beveik tavo (99proc tavo ,na 1 tikiuosi ir mums palieki mirksiukas.gif )
Atsakyti