Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Labos nakteles visom 4u.gif , o as savo serialus perziurejau i prieki dabar reiks nauju sezonu laukti, va kaip blogai su tuo nekantrumu doh.gif Einu gerti arbatukes . norejau patersti eteri nuotrauka per savo langa, bet nebezinau kaip tai padaryti blush2.gif
Atsakyti
Ir as jau einu ruosti savo pilieciu miegeliui. Labanakt jums mergaiciukes. Ramios nakteles visoms ir graziu, spalvotu sapneliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 11 24, 21:19)
nezvairuok hihihi.gif

lotuliukas.gif

Va ir as parodysiu vaizdeli is vakarykscios keliones ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bicė @ 2008 11 24, 21:19)
Labos nakteles visom 4u.gif , o as savo serialus perziurejau i prieki dabar reiks nauju sezonu laukti, va kaip blogai su tuo nekantrumu doh.gif Einu gerti arbatukes . norejau patersti eteri nuotrauka per savo langa, bet nebezinau kaip tai padaryti blush2.gif

As einu i www.tinypic.com kur file: Browse.... (ikelk fotke is savo PC)File type: Image
Resize :640x480 (nustatai dydi) ir paspaudi upload now!
Palauki kol perkels,ir kur yra Direkt Link for Layouts,nukopijuoji ta eilute ir idedi rasydama SM i IMG
ir prasau mirksiukas.gif ,skanaus
user posted image
Papildyta:
Viskas,baigiu zvairuot ir einu lovyten pas SB,dar pora serialu savu paziuret kazkaip g.gif Bet jauciu lusiu greit...
Saldziu sapnu 4u.gif
Atsakyti
nu bandau pasekusi tavo pamokymu diveja ikelti vaizdeli, jis ne pirmo sviezumo, bet daznas mirksiukas.gif user posted image

cia 50 metru nuo mano langu ax.gif

Aciuks Diveja drinks_cheers.gif
Papildyta:
oi kaip to pyrago uzsimaniau

essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bicė: 24 lapkričio 2008 - 22:10
blink.gif oho bice kokie vaizdeliai thumbup.gif pro mano langa tai tik namai namai namai, gatve, autostrada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bicė @ 2008 11 24, 19:19)
Labos nakteles visom 4u.gif , o as savo serialus perziurejau i prieki dabar reiks nauju sezonu laukti,

blush2.gif as irgi visas serijas perziurejau doh.gif dabar kas karta viena mamye man atsiuncia vis naujausia wub.gif dabar ziuresiu berots 5sezono 9 g.gif nebezinau doh.gif

QUOTE(bicė @ 2008 11 24, 20:11)
cia 50 metru nuo mano langu ax.gif

bigsmile.gif geras kokie fainuciai pas mus per langa tai pastovus lietus tik matosi doh.gif

diveja geras tavo vaizdas liuks irgi bet toks saltas blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

lekiu darban...
o jau miego kaip noriu sakessssssss...........
Atsakyti
Labas rytas ar dar miegat, laikas kelttttttttt mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Na Divėja ar paplušėjai šianakt? biggrin.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglej: 25 lapkričio 2008 - 07:51
bigsmile.gif gražus bicės langas bigsmile.gif .

Sapnavau audrą - kiemas pilnas prilaužytų šakų, išverstų medžių, atsidarau duris - sugriauti laiptai ( o tik prieš porą mėnesių vyras pabaigė juos daryt), vaikų žaidimų aikštelė sugriauta - nu vaizdelis buvo šiurpus. Kaimynai kieme kažko ieško... Ryte atsikėlus dar ėjau pasitikrint, ar tikrai tik sapnas. Lendu gūglėn pažiūrėt, ką reiškia.

Ir labas rytas visoms.
Atsakyti
labas rytas!
biciuk, nu vaizdai pro tavo langa nerealus....
vaivos juosta na ir sapnai....
o kaip jusu mergiockos laikosi?
Atsakyti
QUOTE(bim @ 2008 11 25, 08:30)
vaivos juosta na ir sapnai....

Tikiuosi, kad googlė meluoja tongue.gif - nors tokio tikslaus apibūdinimo ir neradau, bet audrą sapnuoti - vargas. Bet aš jos šėlstančios nemačiau, tik padarinius. Ai, praeis. Reik pasapnuot šiąnakt ką nors gražesnio biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 25, 10:38)
Tikiuosi, kad googlė meluoja  tongue.gif  - nors tokio tikslaus apibūdinimo ir neradau, bet audrą sapnuoti - vargas. Bet aš jos šėlstančios nemačiau, tik padarinius. Ai, praeis. Reik pasapnuot šiąnakt ką nors gražesnio  biggrin.gif  .

matai reikia dar paziuriet ir pagal menuli, buna tusti sapnai, to labiau jai pacios audros nematei, tai manau neko ir nebus mirksiukas.gif
Atsakyti