Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

labas rytukas mielosios 4u.gif as kadangi vis dar bedarbe,tai galiu leist sau pamiegot ilgiau mirksiukas.gif o sapnavau seneliu kapa,bet tuscia be geliu kazkodel,tik juoda zeme g.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas.
Gal palaikysit už mane kas kumštelius valandikę? Einu pas ginę, labai bijau: pas mane ten kažką negero rado, šiandien bus tikslus atsakymas. Tai aš per tas 3 savaites, nuo tada, kai tyrimą paėmė, baigiu nupušt iš baimės. Prisigalvojau jau visokių baisybių, niekaip nesugebu savęs nuramint. Šiandien einu atsakymo... Tikiuosi, bus ne pats blogiausias. Ir eit labai bijau... Net galvą įsiskaudo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 25 lapkričio 2008 - 10:38
Labutes mirksiukas.gif O man siandien darban nuo 12val,tai galejau pamiegot,ir issimiegot tongue.gif

QUOTE(bicė @ 2008 11 24, 22:11)
nu bandau pasekusi tavo pamokymu diveja ikelti vaizdeli, jis ne pirmo sviezumo, bet daznas...

cia 50 metru nuo mano langu ax.gif

Aciuks Diveja drinks_cheers.gif

Kaip grazu bigsmile.gif vaizdas nerealus!!!!
Ner uz ka,svarbu,kad pavyko thumbup.gif

QUOTE(vdapr @ 2008 11 25, 07:21)
Labas rytas

lekiu darban...
o jau miego kaip noriu sakessssssss...........

Uzjauciu,kol isivaziuosi,kol priprasi.Pradzia sunki,imk 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2008 11 25, 07:50)
Na Divėja ar paplušėjai šianakt?

blush2.gif drinks_cheers.gif

Aciu amade uz pusrycius,einu verst saldytuvo ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 25, 10:25)
Labas rytas.
Gal palaikysit už mane kas kumštelius valandikę? Einu pas ginę, labai bijau: pas mane ten kažką negero rado, šiandien bus tikslus atsakymas. Tai aš per tas 3 savaites, nuo tada, kai tyrimą paėmė, baigiu nupušt iš baimės. Prisigalvojau jau visokių baisybių, niekaip nesugebu savęs nuramint. Šiandien einu atsakymo... Tikiuosi, bus ne pats blogiausias. Ir eit labai bijau... Net galvą įsiskaudo.

Tai zinoma!!!!!!!!!!!! Jau laikau,ir mintimis su tavim 4u.gif Tikimes geriausio thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Vėlyvos mes šįryt ax.gif , Tėčiui išėjus į darbą, Miglė persikraustė pas mane, tai parpėm abi wub.gif wub.gif wub.gif

Labas rytas.

Laikom kumštukus, pasistenk aprimti console.gif , o kai grįši parašyk kaip sekės, ok?

Bice labai gražu per tavo langą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Vaivos juosta - audra tikrai ner geras zenklas ... saugok save ir savo seima. kiek spanavau ne i gera pildesi verysad.gif

bet siaip juk viskas paaiskininama - krize itraukia pamazu visus ... nakti gulejau ir galvojau ... apie tai, kaip taupyt ir sutaupyt ... doh.gif vakar sakau vyrui, nu kazi tie du metai prasideje ar ne? (dabar ekonomistai sako, kad truks du metus, krize oanases i U raide)... as jau mastau apie jos pabaiga doh.gif nors jauciu, kad cia tik pradzia ...

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 25, 11:25)
Labas rytas.
Gal palaikysit už mane kas kumštelius valandikę?

laikau kumscius mirksiukas.gif

o mes zinokit vel sergam verysad.gif vakar ariele eme snargliotis, siandien jau mane vel angina kabina .. nu jau sakes sakau, uzkniso, sergam kas dvi sav, o svarbiasuia, serga ji, tai ir as iskart sergu doh.gif

bice, faini vaizdai tau wub.gif pas mane tai prude antys plaukioja, visa seimyna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 25, 10:52)
Sveikutes,

o mes zinokit vel sergam  verysad.gif vakar ariele eme snargliotis, siandien jau mane vel angina kabina .. nu jau sakes sakau, uzkniso, sergam kas dvi sav, o svarbiasuia, serga ji, tai ir as iskart sergu  doh.gif

bice, faini vaizdai tau  wub.gif pas mane tai prude antys plaukioja, visa seimyna  rolleyes.gif

Vargses,mergytes console.gif Laikykites,sveikit 4u.gif
Va tokiu vaizdu ir pasiilgstu gyvendama mieste doh.gif O taip su SB megstam but gamtoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 25, 12:25)
Labas rytas.

laikom kumstukus!!!! ir laukiam geru naujienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 11 25, 10:52)
Sveikutes,

1Vaivos juosta - audra tikrai ner geras zenklas ... saugok save ir savo seima. kiek spanavau ne i gera pildesi  verysad.gif

2bet siaip juk viskas paaiskininama - krize itraukia pamazu visus ... nakti gulejau ir galvojau ... apie tai, kaip taupyt ir sutaupyt ...  doh.gif vakar sakau vyrui, nu kazi tie du metai prasideje ar ne? (dabar ekonomistai sako, kad truks du metus, krize oanases i U raide)... as jau mastau apie jos pabaiga  doh.gif nors jauciu, kad cia tik pradzia ...
laikau kumscius  mirksiukas.gif

3o mes zinokit vel sergam  verysad.gif vakar ariele eme snargliotis, siandien jau mane vel angina kabina .. nu jau sakes sakau, uzkniso, sergam kas dvi sav, o svarbiasuia, serga ji, tai ir as iskart sergu  doh.gif

bice, faini vaizdai tau  wub.gif pas mane tai prude antys plaukioja, visa seimyna  rolleyes.gif

1.Pagal senovės lietuvių sapnininką- didelis pavojus, o kartais nelaimė unsure.gif Bet ji audros sapne nematė tikėkimės, kad ir reikšmė visai kitokia rolleyes.gif
2.Joooooo, man tai ir baisu pagalvoti, kaip reiks ištempti doh.gif Vyras kolkas darbą turi, bet algą jau sumažino blink.gif , nežinau nežinau...... Šiaip sako, kad stipriausiai trenks pabaigoj, prognuozuoja kad juodžiausia bus 2010m unsure.gif
3. Miglė irgi sloguoti pradėjo verysad.gif , dabar kolkas jūros vandenuku skalaujam, bet panašu, kad taip lengvai neišsisuksim schmoll.gif , jau kosuliukas atsiranda, jaučias, kad karkalų pilna doh.gif
Atsakyti
Labas rytas.

laikom kumstukus,stipriai stipriai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 11 25, 06:26)
Lendu gūglėn pažiūrėt, ką reiškia.

blush2.gif pabandysiu isversti kadangi audros tu nematei o visas sitas sumisimas reiskia didelius pasikeitimus (man atrodo nestuke.gif greit bus)

QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 25, 08:25)
Ir eit labai bijau... Net galvą įsiskaudo.
viskas bus gerai wub.gif

spyglei kokia faina liniuote wub.gif mergyte fainute wub.gif
Atsakyti
Nu viskas,lekiu darban. Geros dienukes visoms 4u.gif
Iki velyvoko vakaro bye1.gif
Atsakyti