Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

Sveikutes 4u.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 11 25, 10:52)
Sveikutes,
bet siaip juk viskas paaiskininama - krize itraukia pamazu visus ...
o mes zinokit vel sergam  verysad.gif vakar ariele eme snargliotis, siandien jau mane vel angina kabina .. nu jau sakes sakau, uzkniso, sergam kas dvi sav, o svarbiasuia, serga ji, tai ir as iskart sergu   doh.gif

is tikruju krizes dar nelabai "matosi." Va prasides vasara "linksmybes". Is tiesu finansu analitikai jau uztikrintai prognozuoja 2 metu krize. Kol viskas stabilizuosis ir isisuks reikia laukti 2011 pradzios. Liudnos prognozes
Sveikateles Jums 4u.gif
QUOTE(STT @ 2008 11 25, 13:17)
Bučkiai visoms nuo Žemynos wub.gif  4u.gif

Bucka Tavo Stebukleliui oro_buckis.gif

Bice na ir vaizdelisssssssssssssssss wub.gif
Paskaitau, bet taip nesiraso. Turbut pavargstu darbelyje blink.gif

Rugiaveide, zinome mes tuos "seiles varvintojus" smile.gif Yra tokiu kur net 10 metu ispaskos vaiksto blink.gif Oj turiu viena istorija, kad iki siol niekas netiki, kad taip buna doh.gif
Tikiuosi, kad su tavo sveikatele reikalai susitvarkys. Jei nepaslaptis ir gali parasyti, tai kokios prognozes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Klaudi Ja: 25 lapkričio 2008 - 14:45
del finansines krizes, tai pas mus anglijoj viskas dabar zemyn vaziuoja. jus gi zinot, matet per tv, kad keli bankai subankrutavo. kazkaip viskas brangsta, darbu yra mazai. nors as vakar darbe turejau pokalbi, priims mane dirbti i viena ligonine, as ten jau dirbau, bet privaciai, o dabar tieisiogiai priims. gerai, turesiu valstybini darba, saugiau bus tokiu metu. nors eliziukas dar mazas, bet kaip nors.
bet vistiek, svarbiausiai yra sveikata ir seimos gerove, o tada ir pinigu galima uzdirbti smile.gif
Atsakyti
oi mergos nesniekam apie krize, man depriesija prasideda....
mano draugai anglijoi, tai abu be darbu liko, jis banke dirbo, kuris bankrutavo o ji seip admen salone, ir vsio.....
oi baisu, ne uz save uz vaika... uz ateiti.... baisu...
Atsakyti
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 25, 14:37)
Tikiuosi, kad su tavo sveikatele reikalai susitvarkys. Jei nepaslaptis ir gali parasyti, tai kokios prognozes g.gif

Kol nėra diagnozės, nėra ir prognozių - tik įtarimai, o jie ne visada pasitvirtina. Viliuosi, ir nepasitvirtins... Palauksim dar savaitėlę - nėra tikslo iš anksto gąsdinti nei savęs, o juo labiau Jūsų. Lengva pasakyti, sunku padaryti... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Klaudi Ja @ 2008 11 25, 14:37)
Rugiaveide, zinome mes tuos "seiles varvintojus" smile.gif Yra tokiu kur net 10 metu ispaskos vaiksto blink.gif Oj turiu viena istorija, kad iki siol niekas netiki, kad taip buna  doh.gif 

Įdomu... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bim @ 2008 11 25, 14:50)
oi mergos nesniekam apie krize, man depriesija prasideda....
mano draugai anglijoi, tai abu be darbu liko, jis banke dirbo, kuris bankrutavo o ji seip admen salone, ir vsio.....
oi baisu, ne uz save uz vaika... uz ateiti.... baisu...

Ir man baisu: darbe jau irgi algas mažina... Nu bet kaip nors išgyvensim. Tikiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rugiaveide: 25 lapkričio 2008 - 15:18
Laba diena, man tai siandien liudesys. Vienzo tempiau save, tempia, tiek tikejausi, o dabar... Nuvariau pas ginekologa, tai panasu, kad si menesi nieko gero nebus... Ai nu vienzo susinervavau ziauriai. Nesuprantu uz ka man vis taip nesiseka... As taip stengiuos, stengiuos ir vis kazkokios nesamones gaunasi.....
Ruta serga - vis karsciuoja, jau turbut antibiotikus duosiu unsure.gif
Atsakyti
ačiū visoms už bučkius wub.gif
QUOTE(bim @ 2008 11 25, 14:27)
kaip tavo savyjauta? kaip susitvarkai? ir nuo musu ziemynai butuku dauk wub.gif

viskas čiki. thumbup.gif maniau bus sunkiau.. sunkiausia maniau dėl sūnaus, būnam visada kartu kol mažoji miega, kad nesijaustų dėmesio stokos, nes jam to labai reikia dabar...
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 11 25, 14:55)
wub.gif Žemynai....
Papildyta:

Ligoninėj pas mus irgi paukščiai į langus daužėsi... Nors aš prietarais netikiu, bet... blink.gif

ačiū

mane irgi paukščiai į neviltį varo... blink.gif

QUOTE(zydra30 @ 2008 11 25, 14:58)
o mes tvarkoj, eliza triuksmauja vis daugiau. mano pieno jau beveik nenori, i koses ziuri. vakar buvom pas mane darbe, parodziau bendradarbems.

wub.gif kaip faina, jau kokia dičkė

QUOTE(bicė @ 2008 11 25, 15:19)
STT  nebegalvok apie tai, tu pakeisti nieko negalejai, tada tiesiog atsisluoksniavo placenta ir niekas negalejo to numatyti, o tavo pasakojimus apie blogus zenklus visi butu palaike hormonu paveiktos nescios moters sapalionemis. Turi Zemyna, Marciu ir angela, nebesustok, tesk ejima i prieki wub.gif . Kaip pupa adaptuojasi?Kaip brolis reaguoja?MB jauciu nepaleidzia nuo ranku grizes is darbo wub.gif

tu teisi... keliauju pirmyn...
pupa puikiai - jau paaugo - vieni marškinėliai jau išaugti wub.gif
sūnus gerai, vyras mažės beveik nenešioja, tik retkarčiais, nes darom taip, kad jo visas dėmesys tik sūnui, nes jis dabar jam yra didžiausias autoritetas. Todėl tokiu turi ir išlikti. matau kaip laukiamas tėvas vakarais ir planuojama ką jie veiks, todėl vyrui negaliu įduot mažės kaip tik penkioms minutėms. Kol mažulė dar nelabai supranta, tol mes abi ir jie abu, nes sūnui dėmesio dabar reikia daugiausiai.
o paskui adaptuosimės, mažė paaugs ir viskas savaime išsilygins.
vat taip ir gyvenam. Tikiuosi nedarau klaidų. bet taip kažkur skaičiau... jei kas - patarkit
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 11 25, 17:36)
Laba diena, man tai siandien liudesys. Vienzo tempiau save, tempia, tiek tikejausi, o dabar... Nuvariau pas ginekologa, tai panasu, kad si menesi nieko gero nebus... Ai nu vienzo susinervavau ziauriai. Nesuprantu uz ka man vis taip nesiseka... As taip stengiuos, stengiuos ir vis kazkokios nesamones gaunasi.....
Ruta serga - vis karsciuoja, jau turbut antibiotikus duosiu  unsure.gif

liudna kad nesigauna verysad.gif
ir rutos gaila, kad serga, svekatytes jai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 11 25, 16:36)
Ruta serga - vis karsciuoja, jau turbut antibiotikus duosiu  unsure.gif

jetau - Rūtai sveikatytės 4u.gif

o kas šį mėn turėjo būt? žiūri kas mėn dėl pastojimo galimybių?
ne taip greit mergyt viskas, lukterk gal, laiko yra ir nereikia jo skubint - palik gal atsistot į vėžias savaime... vistiek viskas bus gerai ir turėsim dar leliukų visos, pažiūrėk, kiek pavyzdžių.. mes to nusipelnom... išimčių nebebus jau
laiko dar nedaug praėjo..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif .
Rugiaveide, tikekimes geriausio. Laikysim kimscius uz tave. O del gerbejo tai g.gif , visai malonu manau keikvienai moteriai ax.gif .Aisku, jei tik ne per daug ikyriai.
Andryte console.gif . Sveikateles Rutelei 4u.gif
STT, malonus rupesteliai dabar pas jus. Ir mes taip buvom galvoje, visa demesi skirt sunui, kai gims mazytes. Bet gavosi kaip gavosi, 4men ligoninese...Tai jam jau nieko nesinorejo, kad tik mes butume namie visi. Na, jusu situacija kita. Sekmes jums didziausios 4u.gif
Bim, kaip tavo mergaiciuke?
Biciuke, nerealiai grazus vaizdelis pas jus wub.gif
Ajuka, sveikateles jums abiems su Arielyte 4u.gif
Na, o mes siandien lauke su direktoriuke prasidavem, grizom abi raudonomis nosimis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 25 lapkričio 2008 - 15:55
STT, ziuriu, ziuriu, ale man jau nusibodo laukt. As jau apie antra vaika svajoju kokius 2 metus... O del laiko... Jau 7 menesiai.... Jau turejo susitvarkyt viskas... Ai nu tiesiog bloga man siandien diena - viskas susidejo...
Atsakyti
QUOTE(Andryte @ 2008 11 25, 17:00)
STT, ziuriu, ziuriu, ale man jau nusibodo laukt. As jau apie antra vaika svajoju kokius 2 metus... O del laiko... Jau 7 menesiai.... Jau turejo susitvarkyt viskas... Ai nu tiesiog bloga man siandien diena - viskas susidejo...

atiduok viską laikui ir sėkmei... aš laukiau metus ir tris mėnesius... o svajojom apie antrą vaiką jau tada, kai sūnui buvo tikrai mažiau nei du... tai tuoj šeši bus....
patikėk, SVAJONĖS PILDOSI... aš jau patikėjau.... tik neskubink laiko... nors troškimas ir begalinis... suprantu... jau vien iš mano nėštumo matėsi, kad kantrybės ir visko ko nulis... tokios mes esam, kad dėl savo vaikų galim viskč ir be proto jų norim, bet patikėk, matyt tavo Angelas dar nesurado tau paties Geriausio Varianto, užtai ir užtruko... Jis ieško, palik Jam šitą reikalą ir pamatysi, kaip gausi atpildą nerealų.

aš jau tai supratau...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 11 25, 15:39)
pupa puikiai - jau paaugo - vieni marškinėliai jau išaugti wub.gif
sūnus gerai, vyras mažės beveik nenešioja, tik retkarčiais, nes darom taip, kad jo visas dėmesys tik sūnui, nes jis dabar jam yra didžiausias autoritetas. Todėl tokiu turi ir išlikti. matau kaip laukiamas tėvas vakarais

STT, o vyras nepasinaudojo ta lengvata, kad mėnesį gali nedirbt?
Atsakyti