Įkraunama...
Įkraunama...

KAKTUSAI ir sukulentai

QUOTE(Kaktusine @ 2009 01 28, 12:33)
Manau birželį.

gbaubinaite eta gmail.com

Vajė, pavėlavau. verysad.gif

O gal dar galiu? ax.gif

Labai norėjau,bet net až negaliu siųsti. verysad.gif

ARIOCARPUS
R 004 fissuratus v. hintonii PP 352, El Herrero, řepa cca 1-2cm, 1 mm 6,- Kč
R 005 furfuraceus PP 802, řepa 1-2cm, 1mm 6,- Kč
R 011 asterias Llera, Tam., p 2-3cm, 20-30,-

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Enija: 28 sausio 2009 - 22:34
QUOTE(Dacor @ 2009 01 28, 20:40)
Sveikos, pas mane jau pavasaris: pradejo zydeti rebutijos.Ar ne per anksti joms? Pas ka nors zydi?

Mano geltonoji irgi tokius nemažus jau pumpurus užaugino nors stovėjo vėsiai. Perkėliau dabar ją kur šilčiau. Tik kad per anksti dar žydėti - saulės beveik nėra.
Atsakyti
Mano opuntija jau visai pavasario nuotaikomis gyvena- išaugino naują ūglį, kuris jau siekia 20cm. Visi auga, kažkurį mačiau jau su mažyčiu pumpurėliu. O taip nesinori juos kaišiot po lempomis ir dar labiau skatinti. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dacor @ 2009 01 28, 19:40)
Sveikos, pas mane jau pavasaris: pradejo zydeti rebutijos.Ar ne per anksti joms? Pas ka nors zydi?

Mano jau senai zydi. Siaip prazysdavo kokia geguze-birzeli.
Atsakyti
merginos sakot rebutijos žydėt susiruošė , smagu mano raudona irgi su pumpuriukais

dabar nekukliai pasiklausiu , gal kas turit margą , g.gif
raudona geltoną ir morkinę turiu rolleyes.gif , kas kas turėtu dar kitokių , manau susitartumėm dėl kainytės blush2.gif
Atsakyti
mergynos, o jus keiciates augalais kai esat is skirtingu miestu? ir kokiu budu jeigu neturit galimybes arba labai toli vaziuoti ?
Atsakyti
Prieš pora metų viena klaipėdietė kartais važiuodavo į Kauną ir Vilnių. Ir augaliukus atveždavo. Bet dabar ji neužsuka į mūsų temą. Aišku dar galima siųsti paštu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 01 29, 16:20)
Prieš pora metų viena klaipėdietė kartais važiuodavo į Kauną ir Vilnių. Ir augaliukus atveždavo. Bet dabar ji neužsuka į mūsų temą. Aišku dar galima siųsti paštu. smile.gif

hihihi.gif Čia tikriausiai apie mane. Visada užsuku, visada viską perskaitau, tik va nieko neparašau, nes esu apsnūdusi kartu su kaktusais lotuliukas.gif . Labai laukiu pavasario, kai pabus kaktusiukai, tada ir parašyti bus apie ką. O į Kauną karts nuo karto nuvažiuoju, tik į Vilnių jau daug rečiau.
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2009 01 29, 16:42)
hihihi.gif Čia tikriausiai apie mane. Visada užsuku, visada viską perskaitau, tik va nieko neparašau, nes esu apsnūdusi kartu su kaktusais  lotuliukas.gif . Labai laukiu pavasario, kai pabus kaktusiukai, tada ir parašyti bus apie ką. O į Kauną karts nuo karto nuvažiuoju, tik į Vilnių jau daug rečiau.

o jus is klaipedos, as irgi, busim pazistamos 4u.gif
o gal jusu augaliukus galima pamatyti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(anril @ 2009 01 29, 16:20)

AISKU PAstu galima, tik va niekas nenori siusti,todel ir paklausiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 29 sausio 2009 - 17:42
Žinoma kad galima, tik va albumas jau 100 metų nepapildytas ir nesutvarkytas
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2009 01 29, 17:42)
Žinoma kad galima, tik va albumas jau 100 metų nepapildytas ir nesutvarkytas

pasiziurejau jusu grozius smile.gif dabar tikriausia dar daugiau turis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 29 sausio 2009 - 17:53
Tina* su gimtadieniu!

user posted image

4u.gif
Atsakyti