Įkraunama...
Įkraunama...

gydytoja Julija Vit'ko

Sveikos,

Pries menesi VGN pagimdziau trecia sunu! Vaziavome nesitare, papuoleme pas Vit`ko ir akusere Zita. As apie sia gydytoja esu kuo geriausios nuomones. Demesio tiek kiek ir reikejo, rupinosi, kalbejosi, viska kartu taremes. Kai jau buvo stangos ir reikejo iskenteti stangas ji tiesiog stovejo salia mano akiu ir liepe jos klausyti, kad pati sau komplikaciju nepridaryciau... Mane tikrai sumobilizavo butent tada, kai labiausiai reikejo. Pati per gimdyma to nepastebejau, bet paskui vyras atkreipe mano demesi.
Pagimdziau 4,5 kg berniuka pati ir be jokio kiprimu ir plysimu! Uz tai dar karta aciu gyd. Vit`ko ir akuserei Zitai. Jos tikrai gerai tvarkesi.

Vita
Atsakyti
Per antraji gimdyma teko susitikti su sia gydytoja. Kaip tik buvo jos budejimas. Man ji visai maloni ir kompetetinga pasirode.
Atsakyti
Pries menesi , 27 balandzio , VGN pagimdziau sunu. papuolem pas JULIJA As apie sia gydytoja esu geros nuomones.
Pagimdziau 3.800 kg berniuka pati ir be jokio kiprimu ir plysimu! Uz tai dar karta aciu gyd. JULIJAI ir akuserei dirbusiai su ja ta diena.(nors praliaidau gimdykloj beveik visa diena bet akuseres vardo neprisimenu blush2.gif .) Jos tikrai gerai tvarkesi. Nors gimdymas mano buvo antras, bet po ilgos pertraukos. tad viskas buvo kai pirma karta . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2009 03 24, 13:45)
Man susidaro toks ispudis, kiek man teko bendrauti is visu daktaru informacija traukti reik  po zodi, lysno zodelio nepasakys ir nepaaiskins, o ypac kai pirma gimdai viskas nezinoma. Atsiprasant internete daugiau  suzinai negu per  gydytojo konsultacija. Sedi pas gydytoja ir kalbi o gal man tokiu vitaminu pagerti, o gal man jie netinka, o gal man reikia toki tyrima pasidaryti, kai dabar atsimenu biggrin.gif galima sakyti pati save konsultuoji

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif


Labiau pasiputusios, grubios ir neetiskos gydytojos nesu sutikusi.... doh.gif doh.gif schmoll.gif Info - jokios doh.gif Kaip paklausi ko nors, tai atsako pakeltu tonu, nelaimingu, grimasos perkreiptu veidu, lyg kalbetu su stoties rajone dirbancia nepilnamete prostitute, atejusia pasidaryti n-tojo aborto... doh.gif
Buvau po ne pirmo persileidimo ir norejau tik uzduoti kelis klausimus verysad.gif
O pareiskimas "Pastosite vis tiek ne anksciau, kaip po puses metu" visai ismuse is veziu. Paklausus, kodel butent po puses metu - ji atreze, kad pas mus tokia metodika blink.gif , o jus darykite kaip norite.....
Paaiskinimu - nulis.
Zodziu, nesuprantu, is kur pas jauna moteri tiek bjaurumo verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Gimdziau pas ja , bet maciau tik du kartus gimdymo metu: kai nuleido vandenis ir kai reikejo susiuti plysimus. Ji net paciame gimdymo procese nepasirode. Man sudare saltos ir nekalbios gydytojos ivaizdi.
Uztai akuserei Jolantai-didelis dekui. Ji labai sauniai viena, be Vitko, tvarkesi.
Atsakyti
Gimdziau balandzio men pas gydytoja Julija nuo 10 iki 18 val ir man ji labai patiko ir i palata uzeidavo kas 15-30min vis paklausti kaip man sekasi ar viskas gerai paziuredavo tonus vaiko mane patikrindavo ir tikrai viska isaiskindavo tiek man tiek mano vyrui. aisku ir gimdyme dalyvavo vis snekedavo su manim kad neuzmigciau ir uz rankos vis laikydavo. thumbup.gif is anksto NEBUVAU susitarus.
Atsakyti
Mano draugei pradėjo tekėti vandenys 37 nėštumo savaitėje, nuvykome į VNG, kad pažiūrėtų ir sakytų, ar tai tikrai vandenys. Buvo sekmadienis, atėjo daktarė Vitko, buvo maloni, tačiau pažiūrėjus pasakė, kad NEABEJOJA, kad tai NE vandenys, nes vandenų turi būti "stiklinė". Taigi, mano draugė nusiraminus grįžo namo. Tačiau vandenys vistiek tekėjo, ne po daug, tačiau tekėjo. Kitą rytą ji nuėjo pas savo ginekologę, kuri nedelsiant patarė važiuoti į gimdymo namus. Antakalnyje patvirtino, kad tai tikrai vandenys ir pirmadienio vakare gimė gražus berniukas.

Manau, BLOGAI, kad dr. Vitko taip drąsiai, nepasitarus su kitais daktarais paleido mano draugę namo su bėgančiais vandenimis. Vandenys bėgo jau para laiko, o kol pagimdė, tai apie 2 paras. Juk tai pavojinga situacija. Jeigu daktarei VITKO trūksta kompetencijos, būtų gerai, kad nesigėdintų pasitarti su kolegomis.
Atsakyti
Sveiki smile.gif
As pas gyd. Vit'ko lankiausi nestumo metu, ji man begalo patiko, nes niekada nepasakydavo ko nereikia ir neversdavo be reikalo jaudintis, bet atsitiko taip kad ji isejo is darbo poliklinikoje, nes nusprende dirbti tik VGN ir man teko lankytis pas kita gyd. Tai galiu drasiai pasakyti, man sios gyd. prieziura labiausiai patiko. Ir net ilgai svarstyti neteko pas kokia gyd. noresiu gimdyti. Taigi kita savaite vaziuoju i VGN ir tarsiuos su Yulija Vit'ko del gimdymo. Apie sia gyd. esu susidarius tik pacia geriausia nuomone, puiki specialiste.
Atsakyti
Vakar (sekmadieni) buvau VGN pamatuoti leliuko tonu.
Budejo si gydytoja.
Pasirode labai atsiauri, todel ir ilindau cia pasiziureti.
Matau, ne as viena taip galvoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaskrsam: 14 rugsėjo 2009 - 07:34
O mane po gimdymo prižiūrėjo ši gydytoja,ir vaikiuko tonus kelis kartus klausė kai budėjo, labai maloni, rami, jautri thumbup.gif nors nieko nemokėjau, net nesiūliau, man taip patiko, ko klausi viską ramiai paaiškina thumbup.gif norėčiau pas ją šiaip lankytis, gaila, kad ji dirba tik VGN verysad.gif keista, kad yra kitokių nuomonių apie ją g.gif
Atsakyti
Kai pasirode kraujingu isskyru, buvom nuvyke i ligonine apziurai, kaip tik papuoliau pas sia gydytoja. Na aisku bendrauti teko neilgai, taciau ji man sudare nekoki ispudi: susiraukus, kalbejo pakeltu tonu, nieko nepaaiskino. Zinant, kad VGN pripazinti gimdyvei ir kudikiui palanki ligonine, isties tikejausi kitokio bendravimo. Ta pati nuomone isliko ir po gimdymo - sakyciau jie gerokai nesilaiko tu 10 zingsniu, pagal kuriuos vertinamos ligonines ir labai apmaudu, kad taip maustomos gimdyves verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ana Karenina @ 2009 09 14, 08:33)
Vakar (sekmadieni) buvau VGN pamatuoti leliuko tonu.
Budejo si gydytoja.
Pasirode labai atsiauri, todel ir ilindau cia pasiziureti.
Matau, ne as viena taip galvoju ax.gif

o as ta diena (sekmadieni) gimdziau pas ja. buvau nesitarusi. ir nieko blogo pasakyti negaliu - ir rupinosi, ir aiskino viska, buvo maloni. kiek zinau, ji ta diena ryte turejo vaziuoti namo, nes jos pamaina baigesi, bet pasiliko toliau dirbti, nes kazkas paprase, tai gal pavargusi buvo. teko girdeti, kad ta diena ir gimdymu nemazai buvo (patys jos klauseme).
Atsakyti