Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos gimdymo istaigų realybė

QUOTE(dange @ 2008 12 02, 14:38)
Už teisę pirmai išgirsti apie toooooookį atsivertimą, aš jums ir CP mokomąją video medžiagą atsiųsčiau  lotuliukas.gif

blink.gif gal nereikia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 12 02, 13:48)
blink.gif gal nereikia  blink.gif

Savanoriškai "atsiversit", be išankstinio apdorojimo g.gif lotuliukas.gif
P.S štai pasirodo kaip galima iš šiuolaikinės patapt etnografine bigsmile.gif Galingas daiktas tas internetas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dange: 02 gruodžio 2008 - 13:52
QUOTE(Alabama @ 2008 12 02, 14:39)
Mes tau sienelio ekologisko parupinsim, Emilka biggrin.gif Kankliu galiu gaut ir visa etnografini ansambli is Marijampoles, giedos tau po trobos langais, kol gimdysi biggrin.gif

As sieno nevalgau blink.gif , as mesaede... Bet jeigu jau tapsiu etno mama, tai teks lotuliukas.gif. Na.. vegetare tapsiu. O del ansamblio po langais tai zinokite ir po savo trobos langais gimdyciau ne tik troboj. lotuliukas.gif O ypac is Marijempoles, nors galima ir is kokio Pakruojo su "Pakruojo varpos" zurnalistais priesaky. biggrin.gif Na, jeigu suprganizuotumete man toki shustra scenariu, tai sekme man garantuota biggrin.gif Galeciau naujame filme apie "naturalia gimti suvaidinti", numusciau visus rekordus ir oskara gauciau, nes dabar to filmo, na kur miskuose Lentvario apsivaikavo negaliu niekur gauti... Tai mano filma gautumete per vakaro zinias lotuliukas.gif Tik feisas mano biski nelietuviskas tam tokiam tradiciniam LT etno filmui, tai tektu arba uzgrimuoti arba nerodyti. biggrin.gif Arba istepti cementu ir nudazyti, kad ne tik atrodyciau kaip lietuvaite, bet ir nezvengciau kur nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, tema išsisėmė... prisėdu su kavos puodeliu, galvoju - naujienas paskaitysiu, o čia tik vakarykščiai pasisakymai unsure.gif tongue.gif

Galvoje tik viena mintis sukasi - juk nieko nei aš, nei emilka, nei kokia kita mamytė pakeisti negalim, traukinys važiuoja sau toliau..... verysad.gif

Neverta dėl to pergyvent cool.gif

4u.gif
Atsakyti
[quote=pukupuku,2008 12 03, 14:46]

Galvoje tik viena mintis sukasi - juk nieko nei aš, nei emilka, nei kokia kita mamytė pakeisti negalim, traukinys važiuoja sau toliau..... verysad.gif

Pakeisti negalesime nieko, jeigu to nenoresime patys, nei as nei kitos mamos nepakeis Jusu salygu ir gyvenimo kokybes, jeigu pati to nenoresite, be to ir neimanoma visko pakeisti is karto. Jeigu nors desimt procentu sios temos pasisakymu ir naudingu patarimu liks busimu mamyciu galvose, to uzteks, kad jau ivyktu nors nedideli, bet pokyciai. biggrin.gif
Zinosime, ko reikalauti,kai atvyksime i gydymo istaiga, o ko prasyti, zinosime ko istaigos neturi. Zinosime, kad istatymai nenumato tam tikru dalyku, tokiu, kaip pav. planinis cezaris, kurio gydytojai nenori atlikti, nors terminas praejes ir niekas, jokios tesines priemones to nepaspatrins, nebent prasidetu gimdymas. Ir kiti panasus dalykai, kurie vyksta kasdien, o mes juos stebime. Vienos placiai atvertomis akimis ir pasimetusios, kitos iskelta galva pina ideju, kaip padeti sau biggrin.gif Nesiekiau, kad si tema butu uzbaigta per 2 savaites, norejau, kad mamos cia uzeitu ir po 0.5 metu, ir po metu, papasakotu vis naujus dalykus. Tik lieka dziaugtis, kad cia neuzvyre nereikalingas karas ir neatsirado kruva tusciu beverciu postu. Todel manau, kad tema gyvuoja biggrin.gif
Atsakyti
dar yra privacios (o gal tik viena privati??) gimdymo istaigos. Gal kurios nori papasakoti ir teigiamus, ir neigiamus dalykus? (gal tik nevertetu apie kainas kalbeti).
Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 12 03, 18:30)
dar yra privacios (o gal tik viena privati??) gimdymo istaigos. Gal kurios nori papasakoti ir teigiamus, ir neigiamus dalykus? (gal tik nevertetu apie kainas kalbeti).

Siaip maciau nemazai info apie BAKA, bet labai padrikai aprasyta. Buvau ten nuvaziavus ir buvau jau beveik apsisprendus ten gimdyti. Neatmetu galimybes, kad jeigu bus kaip siomis dienomis VGN, mamos kaip silkes, tai teks ten vaziuoti.
Asmeniskai as esu 100 proc. patenkinta tuo, ka jie siulo. Na tik tetu Zosiu nebus blink.gif gaila, uztat dar pagalvosiu g.gif
Na o jeigu rimtai, tai siandien radau toki nebloga straipsneli, kur gimdyti geriausia:
http://www.mamosdien...dex.php?id=1312
Atsakyti
Ech, normalus PR tekstas.
Atsakyti
QUOTE(laukinė kriaušė @ 2008 12 03, 19:58)
Ech, normalus PR tekstas.

O man labiausiai patiko komentarai apie AK lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Galiu is karto paneigti kelis straipsnyje nurodytus faktus:

bent jau prieš 9 mėn gimdykloje kurioj gimdžiau tikrai nebuvo 26 lapsnių schmoll.gif Maždaug 20 galėčiau duoti g.gif

Neleido rinktis ne tik kad gimdymo pozos, bet ir sąrėmiauti - liepė visą laiką gulėt ant nugaros g.gif Aišku, galėjau neklausyti ir pasiginčyti, bet nebuvo noro blush2.gif Ir jėgų nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pukupuku @ 2008 12 03, 21:21)
Galiu is karto paneigti kelis straipsnyje nurodytus faktus:

bent jau prieš 9 mėn gimdykloje kurioj gimdžiau tikrai nebuvo 26 lapsnių schmoll.gif Maždaug 20 galėčiau duoti g.gif

Neleido rinktis ne tik kad gimdymo pozos, bet ir sąrėmiauti - liepė visą laiką gulėt ant nugaros g.gif Aišku, galėjau neklausyti ir pasiginčyti, bet nebuvo noro blush2.gif Ir jėgų nebuvo schmoll.gif

O zinojote, kad galite pasigincyti? smile.gif
Siaip as saves ant nugaros neisivaizduoju. Dabar negaliu guleti ant nugaros, budama 7 nestumo men. o kaip su didziuliu pilvu galima isguleti? blink.gif
Del temperaturos as sakyciau, kad kaip lankiausi, man pasirode ne daugiau kaip 18-20 ir taip visur, kur teko apsilankyti blink.gif Pas mane namuose dabar +24, isivaizduoju koks bus sokas, kai teks gyventi kazkuri laika 4 laipsniais maziau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 03 gruodžio 2008 - 21:15
QUOTE(emilka @ 2008 12 03, 21:15)
O zinojote, kad galite pasigincyti?  smile.gif

kai gimdai, nera laiko diskutuoti, gincytis ir karus kariaut - turi gimdyti. gimdymas reikalauja viso, nedalomo ir neblaskomo demesio ir jegu. tai viena is priezasciu, kodel moterys is anksto renkasi gimdymo namus ir gimdymo pagalbininkus - kad atejus laikui dirbti darba, nebereiketu aiskintis, kas ko nori ir kodel, viskas butu zinoma ir aptarta.
Atsakyti