Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Gaurė @ 2009 06 25, 23:52)
Žydėjo visą vasarą, puikiai peržiemojo, net neuždengtos  blush2.gif  tik sniegu apkasiau ir viskas.

drinks_cheers.gif aš jos net sniegu neapkasu, jau dvi žiemos puikiausiai pergyventos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos rožių mylėtojos. Ir aš, kaip mikuotukė niekada negalvojau rožių auginti, bet prieš porą metų gavau kambarinę rožytę dovanų (buvo pasodintos 5 viename vazonėlyje). Tai jos metus kambaryje vargo, o pernai pavasarį pasodinau lauke. Žydėjo visą vasarą, puikiai peržiemojo, net neuždengtos  blush2.gif  tik sniegu apkasiau ir viskas. Ir dabar jau žydi  wub.gif
user posted image  user posted image  user posted image

QUOTE(Awita @ 2009 06 25, 23:58)
drinks_cheers.gif aš jos net sniegu neapkasu, jau dvi žiemos puikiausiai pergyventos  thumbup.gif

oho blink.gif o aš buvau įsitikinus, kad žiemai glėbiais vilksiu eglių šakas toms mažutėms rožytėms! blink.gif ale mat, kaip čia gerai, vadinasi, jos gana atsparios g.gif thumbup.gif

padėjot man ateičiai - jau žinau, kaip kursiu rožyną, įskaitant ir mini rožių sodinimą thumbup.gif 4u.gif

gaure, ir aš pasigailėjau tų mažių, nes jos labai norėjo lauk ax.gif
Atsakyti
Mažutėms kambaryje tikrai labai nepatina, o lauke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 06 26, 12:19)
Mažutėms kambaryje tikrai labai nepatina, o lauke  thumbup.gif

kambary, kiek augindavau, nunykdavo schmoll.gif paskutiniasias buvau į didelius vazonus susodinus, tai truputį net atsigavo, tai supratau, kad rožėms laisvės reikia ax.gif
bet dabar kitomis irgi susidomėjau, o jų kiek yra skirtingų - šliaužiančios, stiebinės, vijoklinės... doh.gif
Atsakyti
Sveikos rožių mylėtojos. Ir aš, kaip mikuotukė niekada negalvojau rožių auginti, bet prieš porą metų gavau kambarinę rožytę dovanų (buvo pasodintos 5 viename vazonėlyje). Tai jos metus kambaryje vargo, o pernai pavasarį pasodinau lauke. Žydėjo visą vasarą, puikiai peržiemojo, net neuždengtos  blush2.gif  tik sniegu apkasiau ir viskas. Ir dabar jau žydi  wub.gif
user posted image  user posted image  user posted image

Labai grazu bigsmile.gif Pas mane siandien prazydo dar pora roziu.Viena is ju pirma karta. smile.gif
Atsakyti
Sveiko rožių mylėtojos,aš irgi noriu į jūsų būrelį. heart.gif Visa bėda ta,kad esu visai žalia ir tik šiemet baisai užsinorėjau pasodinti rožių prie namo,ar dar ne vėlu?Sakykit,į kokią žemę jas reikia sodinti?Išpurentą juodžemį,dar kaip nors paruoštą?
Atsakyti
Mergaites,gal kuri auginate sita roze?Neisgauna fotikas jos ziedu ryskumo,ji intensyvios rozines spalvos,nuostabus veslus krumas,gavau dovanu,o pavadinimo nezinau verysad.gif user posted image
Papildyta:
Siuo metu pas mane labai gausiai zydi antrametes Westerland rozes.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Shater @ 2009 06 27, 17:13)
pasodinti rožių prie namo,ar dar ne vėlu?Sakykit,į kokią žemę jas reikia sodinti?Išpurentą juodžemį,dar kaip nors paruoštą?

Nežinau taisyklių, bet aš sodinu pavasarį ir pirmoj vasaros pusėj. Juk jos parduodamos arba vazonuose, arba plastmasiniuose vamzdeliuse. Atsargiai pasodini ir gerai. Iškasu joms nemažą duobę ir pripilu pirktinės žemės "rožėms" . O sode sodinau tiesiai į gruntą, nes neturėjau specialios - jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
Ačiū labai, sakykite,ar yra čia rožių mylėtojų,kurios spalį sodino laipiojančias arba vijoklines rožes?Kaip jos žiemoja lauke?
Atsakyti
Pirmametes visas rozes reikia ziemai paruosti. Ir nagelima sakyti, vijoklines, visos vijoklines yra labai skirtingos. Ziurink kokia veisle. Vienos atspareses salciui, kitos labai neatsparios mirksiukas.gif
Atsakyti
O kokios nebijo lietuviškų šalčių?
Atsakyti
Kiek gražių ir nuostabių rožių pridėjusios wub.gif Pasirodau ir aš su savo karalienėm ax.gif user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti