Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(faustina @ 2009 01 20, 16:31)
Mes kaip nuo Kauno vaziuojam,tai uz Birstono yra didele sankryza.Reikia sukt i Alytaus puse.Link Butrimoniu.Pravaziuoji Butrimonius link Punios yra kairej pusej tie siltnamiai.Ten isvis visokiom gelem prekiauja.Ir roziu labai daug turi smile.gif

Dekui, kai busiu toje puseje pavasari, tai butinai pasisveciuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Cia gal truputeli ne i tema, bet labai grazios rozes:

http://www.sodospalv...alentino_diena_

Ir istorija isomi bigsmile.gif
Atsakyti
O as jau uzsisakiau 3 rozes is rozes.lt smile.gif Pavasari lauksiu atsiunciant. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 01 24, 13:28)
O as jau uzsisakiau 3 rozes is rozes.lt smile.gif Pavasari lauksiu atsiunciant. ax.gif

O jas reikia vaziuoti pasiimti ar jas atsiuncia?
Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 24, 14:53)
O jas reikia vaziuoti pasiimti ar jas atsiuncia?

Atsiuncia.Man tai atveze i namus kurjeris.Gal ir kitiems atveza g.gif Arba atsius,vaziuot patiems tikrai nereikia smile.gif
Atsakyti
O man reikėjo važiuoti 30 km nuo namų atsiimti rožių,nes , kurjeris paskambino ir paaiškino navigacija nerodo jūsų kaimo doh.gif ,aš jam aiškinau kaip rasti ,bet jis nesiteikė net suvokti. Pavasariui vėl užsisakiau rožių,jeigu vėl taip pat bus tai net nežinau,stovėsiu ant savo, turi gi pristatyti į namus ,ne tokiam jau užkampy aš ir gyvenu ,jei navigacija nerodo te pasiima žemėlapį - jų čia darbas. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lewisia @ 2009 01 25, 14:49)
O man reikėjo važiuoti 30 km nuo namų atsiimti rožių,nes , kurjeris paskambino ir paaiškino navigacija nerodo jūsų kaimo doh.gif  ,aš jam aiškinau kaip rasti ,bet jis nesiteikė net suvokti. Pavasariui vėl užsisakiau rožių,jeigu vėl taip pat bus tai net nežinau,stovėsiu ant savo, turi gi pristatyti į namus ,ne tokiam jau užkampy aš ir gyvenu ,jei navigacija nerodo te pasiima žemėlapį - jų čia darbas. mad.gif

Nu cia tai geras blink.gif Nesamone,tada gal jei vel taip bus megink skambint i ju bustine ar kur g.gif Man tai gerai,pasisake kurjeris kad uz 5km nuo musu gyvena.Beda ta,kad nezinojo jog asfaltas patiestas tai but nevezes irgi.Bet kai pasakiau kas jau kelias asfaltuotas-atveze biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2009 01 25, 15:16)
Nu cia tai geras blink.gif Nesamone,tada gal jei vel taip bus megink skambint i ju bustine ar kur g.gif Man tai gerai,pasisake kurjeris kad uz 5km nuo musu gyvena.Beda ta,kad nezinojo jog asfaltas patiestas tai but nevezes irgi.Bet kai pasakiau kas jau kelias asfaltuotas-atveze biggrin.gif

Sveikos 4u.gif prisijungsiu ir aš, nes kieme auga rožės, kambary ir turiu, beje, neseniai nužydėjo tik, tai dabar užmigdyta biggrin.gif turiu tokį kl., ar dar kuri darot taip kaip aš... žodžiu, per kalėdas gavau puokštę rožių, visos daugmaž nudžiūvo laikui bėgant, o viena labai laikėsi... po to prie lapų pradėjo leist tokius žalius ūgliukus, tai man jos taip pagailo, nukirpau žiedą, dabar ji mirksta vazoj ir jau normaliai augina tuos ūgliukus... sakau, kišiu į žemę.. tokios nesąmonės nebūčiau pati sumąsčius, bet mano močiutė taip augino rožes iš gautų nuskintų ir jos sėkmingai prigydavo ir žydėdavo... g.gif

Atsakyti
QUOTE(aistejukas @ 2009 01 18, 23:35)
NOrejau pasiteirauti, kur perkate roziu sodinuku? Turguje ar geliu parduotuvese, o gal medelynuose? Noreciau isigyti dar kelias rozes si pavasari. Noreciau lipanciu i kruminiu, o galbut kas nors temoje prekiauja sodinukais ?

As perku pas rozininkus is Latvijos ax.gif

o mano alia miniukes taip uzbujojo,kaddabar muset jau kokius 20-25cm.ir jau pumpurus sukrove tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 01 25, 15:52)
Sveikos  4u.gif prisijungsiu ir aš, nes kieme auga rožės, kambary ir turiu, beje, neseniai nužydėjo tik, tai dabar užmigdyta  biggrin.gif turiu tokį kl., ar dar kuri darot taip kaip aš... žodžiu, per kalėdas gavau puokštę rožių, visos daugmaž nudžiūvo laikui bėgant, o viena labai laikėsi... po to prie lapų pradėjo leist tokius žalius ūgliukus, tai man jos taip pagailo, nukirpau žiedą, dabar ji mirksta vazoj ir jau normaliai augina tuos ūgliukus... sakau, kišiu į žemę.. tokios nesąmonės nebūčiau pati sumąsčius, bet mano močiutė taip augino rožes iš gautų nuskintų ir jos sėkmingai prigydavo ir žydėdavo...  g.gif

As apie toki roziu padauginima esu tik skaicius.Issamiai buvo rasoma kaip ka daryt.As bandziau,bet neprigijo ir lapeliu neisleido verysad.gif Vadinas tau labiau pasiseke bigsmile.gif Bandyk pasodint,gal isaugs smile.gif
Atsakyti
O kai užsisakai internetu rožes, ar jas gerai pristato? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 01 26, 17:21)
O kai užsisakai internetu rožes, ar jas gerai pristato? g.gif

Taip-nenusivyliau.Jos buvo gerai i plevele ivyniotos su zemem ant saknu,o po to dar i deze ikistos.Lygiai kaip nuotraukoj parodyta.Kereliai stiprus su daug pumpuru,saknys irgi issivyste gerai.Del to matyt ir kaina nemaza.Kokybiskas gavau smile.gif
Atsakyti