Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

QUOTE(Awita @ 2009 07 20, 19:39)
Labai gražus žiedelis  4u.gif

O ant kokių šakelių pakartotinas žydėjimas? Ant senų, ar naujų? Žiedynus smarkiai  nukarpei? blush2.gif

na negenejau as jos labai tik kazkur perpuseilgio kotuko nuzydejiusius ziedelius nukirpau ir tiek tai ji nauju ugliuku prilerido ir ant ju ziedelius sukrove smile.gif

ech mergaites ir vel jus groziu pridejot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 22, 22:51)
kazkur perpuseilgio kotuko nuzydejiusius ziedelius nukirpau

Paties žiedyno kotuko, ar atskiro žiedeliuko kotuko? bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,įkelsiu kelias ir aš savo rožytes(visos maximinės) ax.gif
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
pradžiai pakaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 07 23, 13:45)

Čia visos maximinės?! bigsmile.gif Tiesiog neįtikėtina, labai tau pasisekė thumbup.gif
Atsakyti
Bitute,labai grazios bigsmile.gif thumbup.gif Ne visos maximines pasirodo blogos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Bitutė* @ 2009 07 23, 14:45)
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
pradžiai pakaks biggrin.gif

tikrai grazios rozytes tikrai pasiseke bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 07 23, 00:06)
Paties žiedyno kotuko, ar atskiro žiedeliuko kotuko? bigsmile.gif  blush2.gif

na kadangi pas mane po viena ziedeli zydi tai gaunasi to ziedelio sakele i aji ant sakeles dauk ziedeliu tai akip nuzydi ziedukas tai nukerputik ji o kaip nuzydi visa keke tai nukirpk ta keke viskas paprasta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 23, 21:07)
kai nuzydi ziedukas tai nukerputik ji o kaip nuzydi visa keke tai nukirpk ta keke viskas paprasta mirksiukas.gif

thumbup.gif ačiu - tą ir norėjau sužinoti smile.gif Taip ir padarius iš intuicijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 23, 23:19)
thumbup.gif ačiu - tą ir norėjau sužinoti smile.gif Taip ir padarius iš intuicijos drinks_cheers.gif

na tai lauksim rezultatu nauju ziedeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 23, 22:57)
na tai lauksim rezultatu nauju ziedeliu mirksiukas.gif

smile.gif oi kaip sunku laukt rolleyes.gif nors pirštu iškrapštyk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 24, 00:03)
smile.gif oi kaip sunku laukt rolleyes.gif nors pirštu iškrapštyk lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o as ir negaliu laukiu ziuriu oji tik prasikalus ir taip ilgai skleidziasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 23, 23:11)
o as ir negaliu laukiu ziuriu oji tik prasikalus ir taip ilgai skleidziasi  doh.gif

drinks_cheers.gif žiūrim žiūrim į pumpurus, o jie kaip žali, taip žali, na kai pagaliau pražysta, nepamatai, kad jau byra unsure.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
ačiū už pagyras,mano rožytėm,jetus kaip aš jas myliu biggrin.gif
bet nemažai na trys-keturios rožės pateko kinrožės doh.gif vis bandau,bandau jas padaryti gerojom,pilnavidurėm,bet pasižiūriu,kad ir tokių rūšių yra bigsmile.gif laukiu šiemet 5 naujas pasisodinau įdomu kokios bus.
Aš taip pat nuskabau po vieną žiedą,o vėliau visą kekią nužydėjusią,matyt visoms taip intuicija padiktuoja biggrin.gif
Atsakyti