Įkraunama...
Įkraunama...

Visų rūšių rožės - 2

Man visas rodo, tik ilgai atsidarinėja, - visos labai gražios, kitaip ir būt negali, juk rožės wub.gif "William Shakespeare" labai gražiai sugarbiniuota biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 07 26, 15:18)
Labai grazi roze  thumbup.gif
O cia manoji maximine "Helgabiggrin.gif Nors ant dezutes buvo nupaveiksluotas klasikines formos baltos rozes ziedas  biggrin.gif
user posted image
user posted image

labai grazi bigsmile.gif rozyte as tokios noreciau tik aisku kad ji neziniuke gaunasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(jediara @ 2009 07 26, 19:24)
Man tai kaip tik patinka tos, kurios labai pilnavidurės  wub.gif
Žydinti "Fresia"
user posted image

"Lemonade"
user posted image

"William Shakespeare"
user posted image

grazuoles rozytes "lemonade" tokia idomi o "William Shakespeare" tikrai idomi ir grazi super pilnavidure
Atsakyti
"Lemonade" yra gražios žalsvos spalvos (tik lietus viską gadina).
Atsakyti
mergaites ar kasnors bandete roze persidineti vasara man vakar teko persodinti nes pirkom kaip normalia o ji pasirodo greiciausiai bus vijiokline ir pradejio lipti kur nereikia tai teko persodinti tai per minute visa nuleipo kazi ar atsigaus net keista ko ji taip suregavo gal kad sukiai kasesi ir saknis pazeidziau kur g.gif
Atsakyti
Gal kas susidūrėte su miltlige? doh.gif kaip manot ar tie pažeisti šios ligos lapeliai beatsigaus, ar nudžius ? Nupurškiau visas rožes su Topu , tik nežinia ar išgis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Perlen @ 2009 07 25, 11:00)
Ačiū  4u.gif  Manosios visos auga kartu,visas vienodai prižiūriu:palaistau paukščių kakų srutom,dar papurškiamom trąšom kartais ir viskas.Po lietaus ,kai žemė suplakta būna papurenu,kai sausa laistau.Kažko įpatingo nieko nedarau  ax.gif

Dekui 4u.gif , turbut bus susirgusi ji, nes jau niekaip gaivinti neiseina. doh.gif

Jediara, puikus ziedai. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Gelbekit. Kas cia mano rozyte uzpuole?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 27, 11:33)
mergaites ar kasnors bandete roze persidineti vasara

Aš bandžiau. Nuleipo, netgi apdžiuvo, maniau jau nebeišgyvens, bet nieko - atsigavo, subujojo thumbup.gif

Dabar grįžau iš sodo, apakus, žinokit - mano rožes valgo stirnos, nu gal kiškiai padeda joms doh.gif doh.gif doh.gif Nesąmonės kažkokios, negana kopūstus, morkas ir burokėlius kapoja, tai ant rožių persimetė bash.gif Teritorijos kol kas aptvert negaliu, nes didelė, daug kainuotų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2009 07 27, 21:19)
Aš bandžiau. Nuleipo, netgi apdžiuvo, maniau jau nebeišgyvens, bet nieko - atsigavo, subujojo  thumbup.gif

Dabar grįžau iš sodo, apakus, žinokit - mano rožes valgo stirnos, nu gal kiškiai padeda joms doh.gif  doh.gif  doh.gif Nesąmonės kažkokios, negana kopūstus, morkas ir burokėlius kapoja, tai ant rožių persimetė bash.gif Teritorijos kol kas aptvert negaliu, nes didelė, daug kainuotų blush2.gif

o per kiek laiko atsigavo smile.gif na lauksiu ir as kol mano atsigaus
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 27, 21:23)
o per kiek laiko atsigavo  smile.gif na lauksiu ir as kol mano atsigaus

Jau nepamenu, bet gan greitai smile.gif Atsigaus, tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sati @ 2009 07 26, 14:18)

O cia manoji maximine "Helgabiggrin.gif Nors ant dezutes buvo nupaveiksluotas klasikines formos baltos rozes ziedas  biggrin.gif
user posted image

Žiūrėk, radau, gal taviškė?
user posted image
(Rosa polyantha 'White The Fairy')
Atsakyti
QUOTE(zylute81 @ 2009 07 27, 10:33)
mergaites ar kasnors bandete roze persidineti vasara man vakar teko persodinti nes pirkom kaip normalia o ji pasirodo greiciausiai bus vijiokline ir pradejio lipti kur nereikia tai teko persodinti tai per minute visa nuleipo kazi ar atsigaus net keista ko ji taip suregavo gal kad sukiai kasesi ir saknis pazeidziau kur  g.gif

As va neseniai 7 zozes pasodinau ax.gif 3 staigiai prigijo, ziedus isskleide ir net naujus augliukus isleido o 4 stovi "nei gyvos nei mirusios", bet manau ir jos atsigaus.
Papildyta:
QUOTE(Awita @ 2009 07 27, 21:05)
Žiūrėk, radau, gal taviškė?
user posted image
(Rosa polyantha 'White The Fairy')

Oj bigsmile.gif tikrai labai labai panasi thumbup.gif Aciukas 4u.gif Einu apie ja daugiau paskaitysiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Purkelis @ 2009 07 27, 19:04)
Gelbekit. Kas cia mano rozyte uzpuole?
user posted image

Ojojoj kaip gelyte serga verysad.gif Pas mania keleta rozyciu taip apsirgo ta as su kazkokiais chemikalais ja apipurskiau(ju pavadinimas Topazas ar Topaz) ir labai pazeistus lapukus nuskabiau
Atsakyti