Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės problemos X

sweikos merginos,jau ir as sugrizau namo po operacijos,pasalino visa skydliauke doh.gif ,gydytojas liepe gerti po 100mg L-tyroksino per diena kol endokrinologas nenustatys kitaip,ar dar buvo kuriai taip?jauciuosi tiesa sakant nekaip,nors is vienos puses niekuo nepasikeiciau apart to mazo randelio,o is kitos puses jauciu kad visas gyvenimas apvirto aukstyn kojom vien del tu vaistu gerimo,viena pazystama net sugebejo pasakyti kad dabar esu nepilnavertis zmogus verysad.gif
Atsakyti
[quote=jolantelele,2009 03 01, 14:12]
sweikos merginos,jau ir as sugrizau namo po operacijos,pasalino visa skydliauke doh.gif ,gydytojas liepe gerti po 100mg L-tyroksino per diena kol endokrinologas nenustatys kitaip,ar dar buvo kuriai taip?jauciuosi tiesa sakant nekaip,nors is vienos puses niekuo nepasikeiciau apart to mazo randelio,o is kitos puses jauciu kad visas gyvenimas apvirto aukstyn kojom vien del tu vaistu gerimo,viena pazystama net sugebejo pasakyti kad dabar esu nepilnavertis zmogus verysad.gif
Sweikute.Stiprybės Tau 4u.gif .Nekreip dėmesio ką šneka,esi pilnavertė tik kad vaistukus turėsi vartoti(ką skydliaukė gamino),kiek žinau. o kodėl šalino,ar negalėjo gydyti vaistais.Nors kiek jau prisiskaičiau,tai kažkodėl labiau linkę į operacijas.Man ir liepia daryti oper.ir šalinti visą skydl.Labai nenoriu.Dar vis mastau.Gal geriau bandyti hormonais dar gydytis.Nes kaip gyd.sakė nėra jau tokia didelė toksikozė. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti

Sweikute.Stiprybės Tau 4u.gif .Nekreip dėmesio ką šneka,esi pilnavertė tik kad vaistukus turėsi vartoti(ką skydliaukė gamino),kiek žinau. o kodėl šalino,ar negalėjo gydyti vaistais.Nors kiek jau prisiskaičiau,tai kažkodėl labiau linkę į operacijas.Man ir liepia daryti oper.ir šalinti visą skydl.Labai nenoriu.Dar vis mastau.Gal geriau bandyti hormonais dar gydytis.Nes kaip gyd.sakė nėra jau tokia didelė toksikozė. g.gif g.gif g.gif
[/quote]
labutis,salino visa nes vienoje puseje buvo didelis mazgas,kitoje du maziukai.Kol tyrimai geri buvo ju niekas ir nesiule salinti,bet kai punkcija parode pakitusias lasteles tada ir buvo viskas nuspresta,kaip ir daugeliui kurios cia lankosi. doh.gif
Atsakyti

QUOTE(Žižma @ 2009 02 27, 11:44)
Neprisiskambinau vakar į tą kraujo centrą.
Esu girdėjusi, kad 'tinkamumą jie nustato vietoj', bet jeigu esi netinkamas, tai ko tada ten ir važiuot...
Mano kraujos grupė reta III rezus minus. Girdžiu ir matau tiek kvietimų duoti kraujo, - norėčiau, bet kad  verysad.gif
Joliuka, kaip tavo savijauta? Jau viskas į pabaigą  bigsmile.gif  4u.gif Kaip greit laikas lekia  bigsmile.gif

jei šiuo metu geri vaistus kraujo neiims , nes aš pati susidūriau su tokia situacija , operavo vyro brolio uošvę ir reikėjo donorų , mes nuvažiavo , ir ten rewikia pildyti anketą , yra klausimas kada visapusiškai tyrėtės savo organizmo būkle aš ir parasiau kad nesenai tai prikibo prie to kad pradėjo klausinėt ir pasakiau kad turiu padidėjusia skydliauke - pasakė - jum negerai stresas , kraujo donorystė yra stresinė būsena , o jei jums pablogės , pradės mušti širdis , .........
išėjau tikrai susistresavus kad jomajo ....... doh.gif .po kraujo paėmimo būčiau nejutus tokio streso , važiavau 100 km ir pravijo , aš galėjau padėt bet kam mano kraujo grupė tinka visiems unsure.gif -
tai va , geriau nesigirti doh.gif kad turi bėdų su skydliauke tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(BRAŠKĖ68 @ 2009 03 02, 11:00)
pasakiau kad turiu padidėjusia skydliauke - pasakė - jum negerai stresas , kraujo donorystė yra stresinė būsena , o jei jums pablogės , pradės mušti širdis , .........
išėjau tikrai susistresavus kad jomajo ....... doh.gif .po kraujo paėmimo būčiau nejutus tokio streso

Niekada nezinai, kaip organizmas sureaguos g.gif
As buvau nualpus, gaivino, beveik valanda neisleido... Tuo mano donoryste ir baigesi
Atsakyti
g.gif vakar dariausi eho
prieš du metus buvo trys mazgai , didžiausias buvo berods 9 mm.
o dabar rezultatas toks 13x6,9mm ;14x7,7mm ; 8,5x4,6mm
ar jau alermą skelbti ar dar ir toliau gyvenri ? lotuliukas.gif
Atsakyti
sakyciau, kad JAU aliarmas...
geriau nelaukti, kol DAR padides ar juose atsiras blogu lasteliu ;(
Atsakyti
labutis aliarmo skelbti nereikia, tik išsiaiškinti, ką tyrimai rodo, kokie tie mazgeliai, dariniai. aš du mėn po operacijos , pašalino mazgus, vakar buvau pas gyd tyrimų rezultatų, tai ji man sako, dėkokit dievui, kad pačiu laiku išoperavo, nes ataakymai jums tikrai būtų jie suvėžėję, tai tokiostokelės schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif ačiū mergiukai , eisiu pas engokrinologą aiškintis mirksiukas.gif
kai turėsiu žinių sugryšiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantelele @ 2009 03 01, 14:12)

Man irgi siulo operuotis bet ne del mazgu, nes ju nera, o del dideles skydliaukes ir hyperfunkcijos. vaistais gydaus 3metus ir galo nematyt verysad.gif
pas ka ir kur operavaisi, kiek laiko gulejai po operacijos?

beje, skiedalai del nepilnavertiskumo, kas is to, kad as turiu 3kart per diena vaistus gert unsure.gif
Atsakyti
nu jo.... po operacijos bent jau tereikia gert tik 1 tablete ryte......
Atsakyti
sveikutes
esu naujoke jusu forume,gal galit info suteikt 4u.gif
vilniaus antakalnio poliklinikoje yra endokrinolege?skydliaukes hormonai ten imami mokami?o echoskopija mokama?gal kas jauciat zinot,ar ilgai reik laukt,aciu butu labai
Atsakyti