Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

QUOTE(Simoo7e @ 2009 11 03, 18:01)
Paneles, o gal kurios is jusu jau yra dirbusios Norvegijoje, mano mama yra taip pat slaugytoja, ji domisi sia galimybe, taciau jai neteko susidurti su zmogumi, kuris butu isvykes, vis is antruju lupu girdi, kad daugelis yra patenkinti, taciau yra ir skundu, gal jus zinote, ka nors placiau sia tema? Kokie zmoniu vardinami minusai , pliusai? Kokiu firmu reiketu vengti?

turiu vienos merginos telefoną , ji ruošiasi išvažiuot ............renkas valandas , paskui dar kursai , tai užtruks dar mažiausiai pusmetį kol išvažiuos...........
o išvažiavusios verysad.gif labai liūdna bet taip jau yra, kad užmiršta mus vargstančias šioje žemėje.........
Atsakyti
QUOTE(*visterija* @ 2009 11 05, 19:25)
o išvažiavusios  verysad.gif  labai liūdna bet taip jau yra, kad užmiršta mus vargstančias šioje žemėje.........

...nebenori pačios prisimint, kaip vargo

svarbu joms ten pasiseka, thumbup.gif (vienoms mažiau, kitoms daugiau), kiek man teko girdėt, tai dauguma laaaaaaaaabai patenkintos, tik dėl apgyvendinimo kartais būna visokių niuansų, tos kur mieste apsigyvena tai labiau pasiseka, bet sake būna, kad kur nors kalnuose trobelėse apgyvendina, tai tada liūdna, unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Livai @ 2009 11 06, 07:59)
...nebenori pačios prisimint, kaip vargo

svarbu joms ten pasiseka, thumbup.gif  (vienoms mažiau, kitoms daugiau), kiek man teko girdėt, tai dauguma laaaaaaaaabai patenkintos, tik dėl apgyvendinimo kartais būna visokių niuansų, tos kur mieste apsigyvena tai labiau pasiseka, bet sake būna, kad kur nors kalnuose trobelėse apgyvendina, tai tada liūdna,  unsure.gif

Labas vakaras visoms cia rašiusioms,
Aš irgi žadu važiuoti į Norvegiją per ORANGE GROUP BALTIK ar kaip ten.... nuo naujų metų prasideda norvegų kalbos kursai,dabar irgi tvarkausi dokumentus...gal kas girdejote kokio blogio apie juos?ar viskas kaip parašyta pas juos taip ir yra...vienas men.darbo ir dvi sav. Lietuvoj ir taip pastoviai,girdėjau nuogirdų, kad kartais nebuna darbo ir po pora men. slaugytojos sedi čia Lietuvoje,laukia kol jas pasikvies, nors del atlyginimų pas juos gerai, tai va atsiliepkit smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif
Ar priimsit ir mane i savo rateli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spiglyte @ 2009 11 06, 20:02)
Aš irgi žadu važiuoti į Norvegiją per ORANGE GROUP BALTIK ar kaip ten.... nuo naujų metų prasideda norvegų kalbos kursai,dabar irgi tvarkausi dokumentus...gal kas girdejote kokio blogio apie juos?ar viskas kaip parašyta pas juos taip ir yra...vienas men.darbo ir dvi sav. Lietuvoj ir taip pastoviai,girdėjau nuogirdų, kad kartais nebuna darbo ir po pora men. slaugytojos sedi čia Lietuvoje,laukia kol jas pasikvies, nors del atlyginimų pas juos gerai, tai va atsiliepkit smile.gif

mano kolege turejo su jais reikalu,tai daugiau kaip metai niekaip isvezti nesugebejo unsure.gif Dabar ji atsieeme is ju dokumentus ir bandis vaziut pati,ar per kitas firmas.
O man asmeniskai,nepatinka ju tas tasymas kas kelias savaites,as kadangi vaziuciau su vaikiukais,tai noretusi pastovumo ir visam laikui mirksiukas.gif
QUOTE(mzija @ 2009 11 07, 00:26)
Labas vakaras 4u.gif
Ar priimsit ir mane i savo rateli?  ax.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Parsyk trumpai apie save,kur dirbi,koks stazas ir t.t.....zodziu kaip tau sekas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2009 11 07, 07:41)
mano kolege turejo su jais reikalu,tai daugiau kaip metai niekaip isvezti nesugebejo unsure.gif Dabar ji atsieeme is ju dokumentus ir bandis vaziut pati,ar per kitas firmas.
O man asmeniskai,nepatinka ju tas tasymas kas kelias savaites,as kadangi vaziuciau su vaikiukais,tai noretusi pastovumo ir visam laikui mirksiukas.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
Parsyk trumpai apie save,kur dirbi,koks stazas ir t.t.....zodziu kaip tau sekas.... smile.gif

Labuks,
Oi kaip negerai,o ką jie įdarbine nieko nemoka, juk tu visvien sutartį pasirašai, juk per sodrą gi eina jų tas rodomas atlyginimas, o kaip kolegei, ar lengva buvo atsiimt dokumentus? nes kiek žinau kontraktas sudaromas metams,negali gi jie tavęs laikyti ir neduoti jokių pinigų...aš kol kas neišsidarbinus ir nieko kol kas nepasirašius.....o del komandiruočių man butu pats optimalaiusias variantas,del savo vaikelio,o į ateitį galvoju irgi su viskam ten pakliūt.
Sniegei s,ar kolege kreipesi cia i Vilnių, ar į Klaipėdą,gal žinot ką... doh.gif kaip gi elgtis doh.gif
Atsakyti
[quote=Spiglyte,2009 11 07, 10:44]
Labuks,
Oi kaip negerai,o ką jie įdarbine nieko nemoka, juk tu visvien sutartį pasirašai, juk per sodrą gi eina jų tas rodomas atlyginimas, o kaip kolegei, ar lengva buvo atsiimt dokumentus? nes kiek žinau kontraktas sudaromas metams,negali gi jie tavęs laikyti ir neduoti jokių pinigų...aš kol kas neišsidarbinus ir nieko kol kas nepasirašius.....o del komandiruočių man butu pats optimalaiusias variantas,del savo vaikelio,o į ateitį galvoju irgi su viskam ten pakliūt.
Sniegei s,ar kolege kreipesi cia i Vilnių, ar į Klaipėdą,gal žinot ką... doh.gif kaip gi elgtis doh.gif
[/quo
taip,ji vilniuje pas juos buvo ir kursus lanke pas juos,tik nepakankamai gerai kalbos egza islaike,tai jai turejo pasiulyti kursus po keliu men.(pakartotinai),bet ji tu kursu taip ir nesulauke. Tai atsieme per juos padaryta autorizacija uz ja sumokejo ir viskas. Dabar bando kitais keliais ieskoti darbuko,tuo labiau kad jau turi siek tiek ir kalbos ir dokumentus visus paruostus. Ir is norgeje esanciu sesliu girdejau visokiu blogu atsiliepimu butent apie orandzius
tai as su jais ir neturiu noro prasideti.
Atsakyti
Sveikos sesutes dar karteli 4u.gif
Dirbu Vilniuje nuo 1994m., pradejau nuo Sv. Jokubo reanimacijos, paskui isejau i opercine, o kai uzdare ligonine, atsiduriau VUOI. Dabar nuo pirmadienio einu i darba po 3 metu pertraukos (tris metus auginau dukryte). Niekaip negaliu suvokti, kad jau baigesi katino dienos blink.gif -dar nenoriu eiti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mzija @ 2009 11 08, 16:24)
Sveikos sesutes dar karteli 4u.gif
Dirbu Vilniuje nuo 1994m., pradejau nuo Sv. Jokubo reanimacijos, paskui isejau i opercine, o kai uzdare ligonine, atsiduriau VUOI. Dabar nuo pirmadienio einu i darba po 3 metu pertraukos (tris metus auginau dukryte). Niekaip negaliu suvokti, kad jau baigesi katino dienos blink.gif -dar nenoriu eiti blush2.gif

sveika prisijungus i musu bureli:)
4u.gif
papasakok kaip pirma darbo diena po pertraukos pasiseke:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintute.j: 08 lapkričio 2009 - 19:25
QUOTE(gintute.j @ 2009 11 08, 21:24)
sveika prisijungus i musu bureli:)
4u.gif
papasakok kaip pirma darbo diena po pertraukos pasiseke:)

Sveikute,o tau kaip sekasi? Kaip ten reikaliukai su jusu ligonine?
Mzija,kaip tau pirma dienele darbuke.......?
As tai savo sugryzima prisiminsiu kaip pati didziausia kosmara doh.gif Nuo rytdienos einu i kursus,noriu susirinkt valandas bendrai praktikai ir mauti is to kosmaro......Kai zinau kad dabar iki gruodzio men nereiks i darba,tai net geraaaaaaa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Spiglyte @ 2009 11 06, 19:02)

gryžau iš kursų vakar iš Klaipėdos tai va ką išgirdau..........
dvi merginos ėjo per tą Orangegraup, išėjo iš darbo , ėjo į tuos kursus Klaipėdoj 3 mėnesius ir rezultatas ..........neteko darbo Lietuvoj ir nepasirinko jų Norvegai , svarbiausia kad net nepasakė nei kas nei kaip ......... verysad.gif
tik manau jom dabar viena išeitis pačiom darbo ieškotis Norgėj, nes kursai praeiti , kažkoks kalbos supratimas yra......žodžiu ne kas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*visterija* @ 2009 11 10, 21:58)
gryžau iš kursų vakar iš Klaipėdos tai va ką išgirdau..........
dvi merginos ėjo per tą Orangegraup, išėjo iš darbo , ėjo į tuos kursus Klaipėdoj 3 mėnesius ir rezultatas ..........neteko darbo Lietuvoj ir nepasirinko jų Norvegai , svarbiausia kad net nepasakė nei kas nei kaip ......... verysad.gif
tik manau jom dabar viena išeitis pačiom darbo ieškotis Norgėj, nes kursai praeiti , kažkoks kalbos supratimas yra......žodžiu ne kas  verysad.gif

Vat ir as girdejau apie juos tokiu nesamoniu......... doh.gif Labai reik ziureti kas parasyta ju siulomoje sutartyje.....
Atsakyti