Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga

QUOTE(sniege_s @ 2009 11 09, 20:13)
Sveikute,o tau kaip sekasi? Kaip ten reikaliukai su jusu ligonine?

sveikos, as jau pagaliau susirinkau visa 160 valandu - ir tai pavyko per gera menesi padaryt. Tai labai dziaugiuos, nors ir pinigelio siek tiek kainavo blink.gif
dabar kazkada reiks licencijai siust - neskubu labai, kol dar reanimacijos operacines nejudina, tai neskubu. Uzknisa, atsiprasant, tos reformos - tai viena diena sneka, kad iki nauju, paskui kita, kad dar kelis men prates...Patys jie nieko nezino. Buvo pas mus Skikas, viceministras atvaziaves - tai jis ir pats nezino kada ir kaip cia viskas vyks - sako po nauju keisis, nes reforma reikalinga, o kas ir kaip - nieko nezino, nieko nepaaiskina.c Juokingiausia, kai pradejo svaigt apie tai, jog jei nakti reiks zaizda susiut - ves i siaulius( 60 km,) o ligonis pats namo tures kapstytis - isivaizduojat nakti namo grizt - neaisku kaip, jei savo transporto neturi, visi vargsiukai pesciom kulniuos doh.gif . Arba siulo ivest mokesti - kaip taksi greitoji bus. na vienu zodziu tokiu kvailybiu dar negirdejom. Anekdotai ir tiek. o isvada - patys jie nieko nezino, nei kas, nei kaip. Ot nervina ta nezinomybe - nezinai kiek ilgai bedirbsi doh.gif
dar pasiguosiu - mano maziutei po slogos susikomplikavo i reaktyvini artrita - pradejo sanariukai skaudet, nebepaejo, tai tiek streso apturejau per savaite, kol viska issiaiskinau - dabar jau sveigstam, jau lakstyt ir sokinet pradejo thumbup.gif nors ir slubuoja kazkiek. Tai taip ir gyvenam - jei ne vienur itampa, tai kitur, negali zmogus ramiai gyvent
Atsakyti
QUOTE(gintute.j @ 2009 11 14, 21:25)
sveikos, as jau pagaliau susirinkau visa 160 valandu - ir tai pavyko per gera menesi padaryt. Tai labai dziaugiuos, nors ir pinigelio siek tiek kainavo blink.gif
dabar kazkada reiks licencijai siust - neskubu labai, kol dar reanimacijos operacines nejudina, tai neskubu. Uzknisa, atsiprasant, tos reformos - tai viena diena sneka, kad iki nauju, paskui kita, kad dar kelis men prates...Patys jie nieko nezino. Buvo pas mus Skikas, viceministras atvaziaves - tai jis ir pats nezino kada ir kaip cia viskas vyks - sako po nauju keisis, nes reforma reikalinga, o kas ir kaip - nieko nezino, nieko nepaaiskina.c Juokingiausia, kai pradejo svaigt apie tai, jog jei nakti reiks zaizda susiut - ves i siaulius( 60 km,) o ligonis pats namo tures kapstytis - isivaizduojat nakti namo grizt - neaisku kaip, jei savo transporto neturi, visi vargsiukai pesciom kulniuos doh.gif . Arba siulo ivest mokesti - kaip taksi greitoji bus. na vienu zodziu tokiu kvailybiu dar negirdejom. Anekdotai ir tiek. o isvada - patys jie nieko nezino, nei kas, nei kaip. Ot nervina ta nezinomybe - nezinai kiek ilgai bedirbsi doh.gif
dar pasiguosiu - mano maziutei po slogos susikomplikavo i reaktyvini artrita - pradejo sanariukai skaudet, nebepaejo, tai tiek streso apturejau per savaite, kol viska issiaiskinau - dabar jau sveigstam, jau lakstyt ir sokinet pradejo thumbup.gif nors ir slubuoja kazkiek. Tai taip ir gyvenam - jei ne vienur itampa, tai kitur, negali zmogus ramiai gyvent

As irgi po kursus lakstau ir valandas renkuosi bendrai praktikai,noriu pabegti is psichuskes ax.gif
O mano didziajai buvo irgi panasiai,tik jai virusas tiesiai i sanarius ilindo,tai vargsiuke net i tuoleta ant ranku nesiojau,nes visai nepaejo doh.gif bet aciu dievui viskas praejo ir npaliko pasekmiu,tai ir jum viskas bus gerai,sveikit greiciau,o mamytei stiprybes.... 4u.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif
kazkada seniai seniai buvau uzklydus,bet apleidau smile.gif tad noreciau pasitaisyti ir pabendrauti su likimo sesemis 4u.gif ( kaip graziai pasakiau, bet juk mes esam visos seses - pagal specialybe smile.gif ) tikiuosi nebus per daug jei prisijungsiu? smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 11 19, 12:42)
sveikutes smile.gif
kazkada seniai seniai buvau uzklydus,bet apleidau smile.gif tad noreciau pasitaisyti ir pabendrauti su likimo sesemis  4u.gif  ( kaip graziai pasakiau, bet juk mes esam visos seses - pagal specialybe smile.gif ) tikiuosi nebus per daug jei prisijungsiu? smile.gif ax.gif

sveika parvykusi i sesesiu namucius 4u.gif mirksiukas.gif
kaip tau sekasi siuo sunkiu laikotarpiu...?
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 11 19, 11:42)
sveikutes smile.gif
kazkada seniai seniai buvau uzklydus,bet apleidau smile.gif tad noreciau pasitaisyti ir pabendrauti su likimo sesemis  4u.gif  ( kaip graziai pasakiau, bet juk mes esam visos seses - pagal specialybe smile.gif ) tikiuosi nebus per daug jei prisijungsiu? smile.gif ax.gif

sveika sugrizus thumbup.gif
kaip seses gyvenat? ligos nepuola?
mes su maze dabar nebeinam i jokias parduotuves - vakare, kai vyras namie nubegu, apsiperku, kad tik mazei koks eilinis brudas neprikibtu... verysad.gif

Atsakyti
siuo metu pasiemusi atostogas esu,noriu susitvarkyti su vseikatos problemomis....tikiuosi nauju neprisides problemu tpfu tpfu tfpu. Tai pas mus klinikoje sake pats bumas serganciuju,visi su kaukem vaiksto smile.gif as taip pat stengiuosi kuo maziau lankytis vietose kur daug zmoniu...
kaip Jusu reikalai? na klausiu visu,tai visos ir atsakykit ax.gif
beje kur dirbat butu idomu sizinoti... 4u.gif as pasikartosiu:as dirbu UAB ,,FAMA BONA" kaune
Atsakyti
QUOTE(millagra @ 2009 11 20, 12:43)
siuo metu pasiemusi atostogas esu,noriu susitvarkyti su vseikatos problemomis....tikiuosi nauju neprisides problemu tpfu tpfu tfpu.  Tai pas mus klinikoje sake pats bumas serganciuju,visi su kaukem vaiksto smile.gif as taip pat stengiuosi kuo maziau lankytis vietose kur daug zmoniu...
kaip Jusu reikalai? na klausiu visu,tai visos ir atsakykit  ax.gif
beje kur dirbat butu idomu sizinoti... 4u.gif  as pasikartosiu:as dirbu UAB ,,FAMA BONA" kaune

as vilniuje dirbu psiciartijos ligoninej smile.gif
o mes jau irgi kelias dienas vaiku neliaidziam nei i darzeli nei i mokyla....visi masiskai serga,dabar labai iskrito vaikai visur doh.gif Sendien kaip tik buvo paskaita,kuria skaite vaiku infekciniu ligu gyd. Tai sake kad visos Santariskes uzpildytos vaikais su situo kiauliu gripu,sake guldo jau ir kitus sk,nes bebetelpa ir personalas pradeda sirgti doh.gif
na mes dar aciu dievui laikomes tikiuosi,kad taip ir atsilaikysim mirksiukas.gif
Atsakyti
aha ir as girdejau kai kalbejo KMUK vaiku klinikos vedejas KEVALAS ir sake kad lovu yra mazai o vaiku sutalpinti reikes daug....kazkam pasiseks kazkam nea...gaila verysad.gif
ale dar niekada nebuvo tokios panikos del ligos,o si kazkaip visus baugina.ir tikrai zmones serga,baisu i gatve iseiti blink.gif nu gal kaip nors atsilaikysim ane? 4u.gif
Atsakyti
tai jau tikrai atsilaikysim mirksiukas.gif
KAS BUS TAS BUS BET SESELES NEPRAZUS biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Buvau dingus blush2.gif , turejau bedu. ..
Klauset kaip pirma diena darbe? ogi doh.gif nemegstu popierizmo, o pagrinde darbas su istorijom, su kortelem, nesamone kazkokia doh.gif argi cia anestezistes darbas? blink.gif Vienu zodziu isejau visa ,,apdujusi'', o kita diena jau pasiemiau nedarbinguma blush2.gif -susirgo mano maze, visai nepaeina i darzeli, kelios dienos ir liga. blink.gif Dabar dar vis nedirbu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mzija @ 2009 11 26, 15:26)
Sveikutes mergaites 4u.gif
Buvau dingus blush2.gif , turejau bedu. ..
Klauset kaip pirma diena darbe? ogi doh.gif nemegstu popierizmo, o pagrinde darbas su istorijom, su kortelem, nesamone kazkokia doh.gif argi cia anestezistes darbas? blink.gif Vienu zodziu isejau visa ,,apdujusi'', o kita diena jau pasiemiau nedarbinguma blush2.gif -susirgo mano maze, visai nepaeina i darzeli, kelios dienos ir liga.  blink.gif Dabar dar vis nedirbu.  ax.gif

ne jus vienos tokios nelaimungos,mes lygiai taip pat gyvenam doh.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Užsukau tik paklaust Vilniečių gal žinot kur nebrangiai ir kokybišką chalatą galima nusipirkt? ax.gif
Ačiū!
Atsakyti