Ir aš jungiuos į jūsu būrelį, šaunu kad čia renkasi slaugytojos su įvairia patirtim, net užsienyje. Aš ir jau kuris laikas dairaus slaugytojos darbelio Anglijoj, nors dar neprisiregistravus NMC, kiek paskaitau skelbimuose visi darbdaviai nori kad butum dirbes bent 2 metus toje šalyje. Gal galit kas patart, nuo ko pradet, nes nesinori darbintis per lietuviksas agenturas, nes vis paskaitau apie jas negeru dalykeliu. Nors stazas mano 10 metu, bet realiai darbas buvo lengvas, skyrius lengvas idomu ar pavesciau svetimoj šaly?
Papildyta:
[quote=vinca,2009 12 15, 17:25]
vilnietes,o miramedoj nieks nebuvot?nes ten vis matau vis iesko slaugytoju?idomu kas ten per situacija?
ir gal kas apie endemika zinot?nes ten matau ir vis karts nuo karto iesko slaugytoju?
o dėl šios įstaigos nepatarčiau net vargintis, jie turi filialus ir Kaune ir Klaipėdoj, ir visur vis ieško darbuotoju, bet baisiausia ne atlyginmas, o tai kad neaisku ar ten jiems išvis reikia tų darbuotojų, ten tokia keista personalo vadovė, kviečia visus atsiuntusius CV, ir paskui pareiškia, kad pasirinko kita kandidata, o paskui, vėl skelbia kad ieško. O dar toks keistas atlyginimo dydis