QUOTE(sniege_s @ 2010 01 10, 10:37)
bandysiu tikrai

Jau pradedu mokytis vokieciu savarankiskai,nes ta firma kur kursus zadejo bankrutavo
o netikra sesle man neteko buti

Pradejau dirbti nuo stomotologijos,tai buvau visiem viena ir nepakartojama
O tau Anglijoj neteko pabuti netikra
kadangi musu ligonine salyginai nedidele, tai as anaiptol nejauciu, kad sesele kazkaip netaip vertinama. Bent, kai dirbu tokiam skyriuje...vasara budavo budejimu, kai nebudavo musu daktaru - reanimatologu - anesteziologu( atostogu metas), tai mus, tipo, priziuredavo terapiautai. o prieziura budavo tokia - is ryto ateina tartis, tai yra guostis mums - mergaites, jus viska zinot, padesit, jei ka:) - tad ir gydyma, vaistus, ir visa kita gydytojai skirdavo su musu pagalba - ta prasme mes pasakydavom, ka tuo atveju daro musu gydytojai - jau kai tiek isdirbi, tai puse gydytojo tai tikrai tampi:) suprantu, kad isaubingai skamba, bet terapiniam skyriuj vos ne tabletinis gydymas, kelios lasines, tai kai jie ateina pas mus - visos duozuotes, lasinimas su infuzinemis pompomis, monitoringas - jiems kaip stebuklas. Tad kazkaip neteko pastebet, kad sesele nera vertinama:)
Musu gydytojai ( reanimatologu - anesteziologu) irgi saunus, tokia sauni komanda susibure, kartais ekstrinese situacijose buna tylu - jau suprantam vienas kita be zodziu, zinom ka daryt, jug visa para bunam kartu, vienoj patalpoj beveik visa laika. is ju puses is vis nesam jokiu priekaistu isgirde - visad sako, kad puikiai dirbam, pastebim laiku jei ka. Zinau, kad skyriuje situacija yra kitokia - ten ir apsaukiamos, ir visokiu kitokiu situaciju nemaloniu pasitaiko. Turbut tas mano atsidavimas ir pasitenkinimas dirbti sesute ir yra del to, kad nesu dirbusi skyriuje, o musu kolektyvas yra tikrai saunus, aisku pasitaiko visokiu smulkiu barniu, bet kur ju nera. labai bijau, kad jei teks dirbit kitur( o tas ir atsitiks greiciausiai), galiu stipriai nusivilt slaugytojos darbu.
na ir prirasiau as cia
nepykit, o kur kitus tave supras, jei ne koleges:)