QUOTE(Luna* @ 2009 02 04, 16:43)
Sveikutės
Jungiuosi prie Jūsų
rašau diplominį apie personalo motyvavimą , o tingiuuuuuuuuuuuu
gal kuri galėtų padėti, niekaip nesugebu anketai sugalvoti pagarbos ir saviraiškos motyvų
pagal dėstytoją visi mano sugalvoti teiginiai eina prie psichologinių
gal kuri rašėte ką panašaus ? ar anketą turit ?
ačiū

Jungiuosi prie Jūsų

rašau diplominį apie personalo motyvavimą , o tingiuuuuuuuuuuuu

gal kuri galėtų padėti, niekaip nesugebu anketai sugalvoti pagarbos ir saviraiškos motyvų

ačiū

Aš rašiau "Darbuotojų motyvavimas X įmonėje", kokiame universitete rašai jei ką rasiu galėsiu atsiųsti. Reikėtų eiti seną kompą įsijungti.
O be to internete buvau radusi labai gerą diplominį darbą ta tema.
QUOTE(mindira @ 2009 02 05, 14:12)
Sukūriau anketą internete, šitaip bus žymiai lengviau
Visuomenės požiūris į protinę negalę turinčius vaikus
kas nepatingės, atsakykit
apklausa trumputė 

Visuomenės požiūris į protinę negalę turinčius vaikus
kas nepatingės, atsakykit

atsakiau, buvo idomu

Jei kam reikia, as padedu is ivairiu sriciu: socialinemis ir humanitarinemis temomis: referatai, kursiniai darbai, ese, refleksijos, recenzijos, samprotavimai ir pan.
QUOTE(egliosha @ 2009 02 08, 14:18)
nengute, gal galetumete ir man pagelbet tuo paciu motyvacijos klausimu, drauge kursini raso apie darbuotoju motyvacija
vanilinevaniline@gmail.comaciu 

Issiunčiau, ką turėjau. Tikiuosi, kad kas nors tiks
rašau diplominį darbą susijusį su socialine reklama, gal atsirastu kas galeėtų man pagelbėti.
būčiau labai dėkinga
būčiau labai dėkinga

Sveikos mamytes
Gal kuri esate susidūrusi su refleksijų rašymu ir galėtumėte man pagelbėti?
Žinoma ne uz ačiū

Mamos ką daryt pasirinkau diplominio temą dar seniaus, o šiandien man paskambina ir pasako kad yra įsivėlusi klaida ir mano temą dar kažkas prieš mane pasirinko. Sako rinktis kitą temą, bet viskas išrinkta, nėra ką rašyt. ką jūs darytumėt mano vietoj, rinktumėtės kitą, ar kovotumėt už tą kurią jau pasirinkot ir jums pažadėta

QUOTE(MAXIMALISTE @ 2009 02 10, 00:16)
Sveikos mamytes
Gal kuri esate susidūrusi su refleksijų rašymu ir galėtumėte man pagelbėti?
Žinoma ne uz ačiū 

Turbūt, kad galėčiau padėti. Visą užduotį ir jai keliamus reikalavimus rašyk gerassufleris@yahoo.com
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 11:06)
Mamos ką daryt pasirinkau diplominio temą dar seniaus, o šiandien man paskambina ir pasako kad yra įsivėlusi klaida ir mano temą dar kažkas prieš mane pasirinko. Sako rinktis kitą temą, bet viskas išrinkta, nėra ką rašyt. ką jūs darytumėt mano vietoj, rinktumėtės kitą, ar kovotumėt už tą kurią jau pasirinkot ir jums pažadėta 

o negalima tos temos kažkiek koreguoti ?

Gal kas galėtų padėti sugalvoti diplominio temą? Kursinį rašiau apie benamius, jame aptartos benamystės priežastys, problemos, sunkumai, atliktas tyrimas apklausiant pačius benamius apie jų problemas. Tai va, galvoju gal būtų įmanoma kaip nors įdomiai pakreipti temą, kad tiktų visa ši medžiaga? Bet niekaip nesumąstau, o jau laikas
Prašau, patarkit ką nors

QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 09:06)

O kokia konkrečiai tema? Gal pavadinimą pakoreguotumėm ir tiktų?

QUOTE(l.buz @ 2009 02 10, 12:29)
Gal kas galėtų padėti sugalvoti diplominio temą? Kursinį rašiau apie benamius, jame aptartos benamystės priežastys, problemos, sunkumai, atliktas tyrimas apklausiant pačius benamius apie jų problemas. Tai va, galvoju gal būtų įmanoma kaip nors įdomiai pakreipti temą, kad tiktų visa ši medžiaga? Bet niekaip nesumąstau, o jau laikas
Prašau, patarkit ką nors 

O čia iš sociologijos?
QUOTE(milabra @ 2009 02 10, 13:47)
O kokia konkrečiai tema? Gal pavadinimą pakoreguotumėm ir tiktų?
Nes nelabai pakovosi, jei jau tą temą kažkas anksčiau pasirinko
O čia iš sociologijos?

O čia iš sociologijos?
aha, socialinio darbo...