Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

4u.gif gal kuri turit medžia gos kursiniu "DARBUOTOJŲ KAITOS PRIEŽASTYS X ĮMONĖJĖ" niekaip negaliu iki bibliotekos nulekti, mažosios neturiu kur palikti
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 02 04, 16:43)
Sveikutės  4u.gif
Jungiuosi prie Jūsų  tongue.gif
rašau diplominį apie personalo motyvavimą , o tingiuuuuuuuuuuuu blush2.gif
gal kuri galėtų padėti, niekaip nesugebu anketai sugalvoti pagarbos ir saviraiškos motyvų  doh.gif pagal dėstytoją visi mano sugalvoti teiginiai eina prie psichologinių  g.gif gal kuri rašėte ką panašaus ? ar anketą turit ?
ačiū  4u.gif

Aš rašiau "Darbuotojų motyvavimas X įmonėje", kokiame universitete rašai jei ką rasiu galėsiu atsiųsti. Reikėtų eiti seną kompą įsijungti.

O be to internete buvau radusi labai gerą diplominį darbą ta tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carla: 08 vasario 2009 - 21:04
QUOTE(mindira @ 2009 02 05, 14:12)
Sukūriau anketą internete, šitaip bus žymiai lengviau  4u.gif

Visuomenės požiūris į protinę negalę turinčius vaikus

kas nepatingės, atsakykit  4u.gif apklausa trumputė  4u.gif

atsakiau, buvo idomu 4u.gif

Jei kam reikia, as padedu is ivairiu sriciu: socialinemis ir humanitarinemis temomis: referatai, kursiniai darbai, ese, refleksijos, recenzijos, samprotavimai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2009 02 08, 14:18)
nengute, gal galetumete ir man pagelbet tuo paciu motyvacijos klausimu, drauge kursini raso apie darbuotoju motyvacija 4u.gif vanilinevaniline@gmail.comaciu 4u.gif

Issiunčiau, ką turėjau. Tikiuosi, kad kas nors tiks
Atsakyti
rašau diplominį darbą susijusį su socialine reklama, gal atsirastu kas galeėtų man pagelbėti.
būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal kuri esate susidūrusi su refleksijų rašymu ir galėtumėte man pagelbėti? ax.gif Žinoma ne uz ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
Mamos ką daryt pasirinkau diplominio temą dar seniaus, o šiandien man paskambina ir pasako kad yra įsivėlusi klaida ir mano temą dar kažkas prieš mane pasirinko. Sako rinktis kitą temą, bet viskas išrinkta, nėra ką rašyt. ką jūs darytumėt mano vietoj, rinktumėtės kitą, ar kovotumėt už tą kurią jau pasirinkot ir jums pažadėta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MAXIMALISTE @ 2009 02 10, 00:16)
Sveikos mamytes 4u.gif  Gal kuri esate susidūrusi su refleksijų rašymu ir galėtumėte man pagelbėti? ax.gif Žinoma ne uz ačiū rolleyes.gif

Turbūt, kad galėčiau padėti. Visą užduotį ir jai keliamus reikalavimus rašyk gerassufleris@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 11:06)
Mamos ką daryt pasirinkau diplominio temą dar seniaus, o šiandien man paskambina ir pasako kad yra įsivėlusi klaida ir mano temą dar kažkas prieš mane pasirinko. Sako rinktis kitą temą, bet viskas išrinkta, nėra ką rašyt. ką jūs darytumėt mano vietoj, rinktumėtės kitą, ar kovotumėt už tą kurią jau pasirinkot ir jums pažadėta  unsure.gif

o negalima tos temos kažkiek koreguoti ? g.gif pvz. pas mus "mada" rašyti apie motyvaciją, tai teorija aišku bus visų vienoda, bet įmonės tai skirtingos mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų padėti sugalvoti diplominio temą? Kursinį rašiau apie benamius, jame aptartos benamystės priežastys, problemos, sunkumai, atliktas tyrimas apklausiant pačius benamius apie jų problemas. Tai va, galvoju gal būtų įmanoma kaip nors įdomiai pakreipti temą, kad tiktų visa ši medžiaga? Bet niekaip nesumąstau, o jau laikas doh.gif Prašau, patarkit ką nors 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 02 10, 09:06)
Mamos ką daryt pasirinkau diplominio temą dar seniaus, o šiandien man paskambina ir pasako kad yra įsivėlusi klaida ir mano temą dar kažkas prieš mane pasirinko. Sako rinktis kitą temą, bet viskas išrinkta, nėra ką rašyt. ką jūs darytumėt mano vietoj, rinktumėtės kitą, ar kovotumėt už tą kurią jau pasirinkot ir jums pažadėta  unsure.gif

O kokia konkrečiai tema? Gal pavadinimą pakoreguotumėm ir tiktų? smile.gif Nes nelabai pakovosi, jei jau tą temą kažkas anksčiau pasirinko unsure.gif

QUOTE(l.buz @ 2009 02 10, 12:29)
Gal kas galėtų padėti sugalvoti diplominio temą? Kursinį rašiau apie benamius, jame aptartos benamystės priežastys, problemos, sunkumai, atliktas tyrimas apklausiant pačius benamius apie jų problemas. Tai va, galvoju gal būtų įmanoma kaip nors įdomiai pakreipti temą, kad tiktų visa ši medžiaga? Bet niekaip nesumąstau, o jau laikas doh.gif  Prašau, patarkit ką nors 4u.gif

O čia iš sociologijos?
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2009 02 10, 13:47)
O kokia konkrečiai tema? Gal pavadinimą pakoreguotumėm ir tiktų? smile.gif Nes nelabai pakovosi, jei jau tą temą kažkas anksčiau pasirinko  unsure.gif
O čia iš sociologijos?

aha, socialinio darbo...
Atsakyti