Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(kaalekn @ 2009 03 26, 20:35)
Gal kas galit pagelbeti  help.gif  Paaiskinkit apie ka reiketu rasyti siose temose:
1. Socialiniu paslaugu organizavimas imoneje
2. Profesiniu paslaugu kokybes vertinimas

Vyras uzpuole mane su sitais darbais, kad as jam juos parasyciau, bet nesuprantu kas cia prie ko, o ir norinciu pagelbet nelabai yra  doh.gif Gal kas tikrai ismanot ir galit padeti ar pakonsultuoti, o gal medziagos turit sioms temoms. Visos informacijos reikia labai greitai.
Darbai reikalingi pristatyti i VU

help.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(kaalekn @ 2009 04 06, 21:48)

Nesu tikra, bet niekas nenori padėti, tad bent kažkiek gal naudos bus iš mano žinių.
Socialinės paslaugos - tai paslaugos, kuriomis suteikiama pagalba asmeniui ar šeimai dėl amžiaus, neįgalumo, socialinių problemų iš dalies ar visiškai neturinčiam, neįgujusiam arba negebančiam rūpintis savimi ir dalyvauti visuomenės gyvenime. Pagrindinis soc. paslaugų teikėjas - savivaldybės. Mano galva, jei čia įmonių reikia, tai gal būtų kažkokios įmonės, kurios pvz rūpinasi senyvo amžiaus žmonių lankymu ar pan.
Profesinės paslaugos - tai neabejotinai čia jau turite rašyti apie profesinių paslaugų kokybė. Jeigu reikia įmonės, tai turbūt čia turima galvoje profesinio orientavimo ar įdarbinimo centrus (net nžn. kaip jie tiksliai vadinasi).
Tai tiek mano pamąstymų. Tikrai nežinau, ar gerai mąstau. Tikiuosi nors šiek tiek padėjau. Sėkmės
Atsakyti
QUOTE(nengute @ 2009 04 07, 08:39)
Nesu tikra, bet niekas nenori padėti, tad bent kažkiek gal naudos bus iš mano žinių.
Socialinės paslaugos - tai paslaugos, kuriomis suteikiama pagalba asmeniui ar šeimai dėl amžiaus, neįgalumo, socialinių problemų iš dalies ar visiškai neturinčiam, neįgujusiam arba negebančiam rūpintis savimi ir dalyvauti visuomenės gyvenime. Pagrindinis soc. paslaugų teikėjas - savivaldybės. Mano galva, jei čia įmonių reikia, tai gal būtų kažkokios įmonės, kurios pvz rūpinasi senyvo amžiaus žmonių lankymu ar pan.
Profesinės paslaugos - tai neabejotinai čia jau turite rašyti apie profesinių paslaugų kokybė. Jeigu reikia įmonės, tai turbūt čia turima galvoje profesinio orientavimo ar įdarbinimo centrus (net nžn. kaip jie tiksliai vadinasi).
Tai tiek mano pamąstymų. Tikrai nežinau, ar gerai mąstau. Tikiuosi nors šiek tiek padėjau. Sėkmės

Aciu Jums labai uz mintis
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 04, 20:44)
Merginos, gal kas turite pavyzdį geros metodinės darbo dalies bakalauriniam darbui (t.y. tyrimo pagrindimas ir pan.)? 4u.gif
Esu tokias dalis ne ką kartą rašiusi, bet bakalaurui daug didesni reikalavimai, o mano darbo vadovė niekuo konkrečiai nepadeda doh.gif

oje, situos ant pat galo rasau biggrin.gif parasyk email'o adresa, iskirpsiu is savo bakalauro tyrimo organizavimo ir pristatymo dali mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, mano diplominio tema kroviniu srautu dinamikos analize per klaipedos juru uosta. Gal kas turite kokios susitemintos medziagos? smile.gif 4u.gif blush2.gif
Papildyta:
Labukas, mano diplominio tema kroviniu srautu dinamikos analize per klaipedos juru uosta. Gal kas turite kokios susitemintos medziagos? smile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Geda prisipazinti, bet esu pirmam kurse, neakivaizdziai studijuoju, ir reikia rasyt kursini, tema istatymu leidybos procesas lietuvoje. jau buvau parasius, nuveziau ( MRU ) , o ten sedi boba susiraukus, as jai padaviau, o ji sako viskas blogai... nieko nepaaiskino, teske mano ta darba ir mazdaug varyk is cia, vos neapsiverkiau, ir isejau. menesio darbas.... Tai kaip ta kursini reikia rasyt, nesuprantu doh.gif as nurasiau nuo knygu. tiesiog mum niekas nieko net nepasake, jauciuosi kaip paskutine kvaile blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rrasytia @ 2009 04 09, 19:52)
Sveikos  4u.gif  Geda prisipazinti, bet esu pirmam kurse, neakivaizdziai studijuoju, ir reikia rasyt kursini, tema istatymu leidybos procesas lietuvoje. jau buvau parasius, nuveziau ( MRU ) , o ten sedi boba susiraukus, as jai padaviau, o ji sako viskas blogai... nieko nepaaiskino, teske mano ta darba ir mazdaug varyk is cia, vos neapsiverkiau, ir isejau. menesio darbas.... Tai kaip ta kursini reikia rasyt, nesuprantu doh.gif  as nurasiau nuo knygu. tiesiog mum niekas nieko net nepasake, jauciuosi kaip paskutine kvaile blush2.gif  verysad.gif

oho, tai liudnai cia unsure.gif va cia 3 skyriuje apraso kaip atrodo kursinis mirksiukas.gif gal paaiskes kas buvo blogai g.gif
Atsakyti
sveikos gal kas turi psichologijos ese,pagal kokio nors psichologo veikalą , parsinešiau knygą vienintelę mūsų biblėj ,tai nieko čia man nesigauna verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri kartais turite kokios nors medziagos apie mokslo ziniu testavima, pacius testus ar kazka panasaus, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maikutee @ 2009 04 10, 12:39)
Sveikutes, gal kuri kartais turite kokios nors medziagos apie mokslo ziniu testavima, pacius testus ar kazka panasaus, buciau dekinga  4u.gif

Yra knygoje ,,Pedagogine psichologija"
Atsakyti
Gal kuri rašėte referatą apie karjeros siekimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 04 10, 15:13)
Gal kuri rašėte referatą apie karjeros siekimą  blush2.gif

deja ne, bet cia manau improvizacinis reikalas. visokiuose puslapiuose kaip kad cv market galima daug info rast.
Atsakyti