Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslo darbai

QUOTE(netyciom @ 2009 01 12, 21:25)
Na, kadangi mokausi viesaji administravima, tai pamaniau,jog visai gerai butu viesajame sektoriuje ta apklausa atlikti (reikia vienos kazkokios institucijos visu darbuotoju, kad ir tik 20ties), taciau galima atlikti ir privaciame sektoriuje.
O norinciu pagelbeti neatsirastu?  blush2.gif

Turiu pazystamu dirbanciu viesajame sektoriuje, tad gali prasiusti man anketa. Padesiu paplatinti mirksiukas.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif o gal yra siame forume socialiniu pedagogu dirbanciu profesinese mokyklose? blush2.gif tyrima atlikti butent su sios spec.zmonemis...Gal kartais kas kokiu pazistamu ar net patys dirbantys yra 4u.gif
Atsakyti
Mergytes, gal kuri esate rasiusi individualia ar bendraja mokymo programa?nezinau kaip cia issireiksti, tiesiog reikia is kazkokio mokomo dalyko kai buna programos dalyko parasomos mokytoju... 4u.gif jei kas nors turetumete bent kazka buciau dekinga, nes neisivaizduoju kaip nebunant mokytoja man ja parasyti doh.gif
Atsakyti
sveikutes merginos gal kas studijojate su maisto spec smile.gif? 4u.gif
Atsakyti
o jei kam reikia mokamos konsultacijos ar kokio darbelio, tai kreipkites mirksiukas.gif

mokaus.gerai@gmail.com
Atsakyti
[o kaip del referato temomis
1. dainavimo igudziu lavinimas
2.balso prieziura
3.pagrindines balso apaato akustines, fiziologines ir psichologines zinio
4.zmogaus balso galimybiu bei kvepavimo pagrindu suvokimas.
niekam neteko kazko panasaus rasyti? ar medziagos kur rasti?
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2009 01 13, 18:11)
Mergytes, gal kuri esate rasiusi individualia ar bendraja mokymo programa?nezinau kaip cia issireiksti, tiesiog reikia is kazkokio mokomo dalyko kai buna programos dalyko parasomos mokytoju... 4u.gif jei kas nors turetumete bent kazka buciau dekinga, nes neisivaizduoju kaip nebunant mokytoja man ja parasyti doh.gif

Sveiki. Man kazkada reikejo individualios programos (spe poreikiu vaikui) kursiniam darbui. As ejau pas mokytoja i mokykla, nunesiau kavos ir paprasiau. Dave ir padejo. Dabar nelabai atsimenu, bet individuali rasoma 3 men, arba pusmeciui. Bendroji programa is mokamojo dalyko rasoma visiems mokslo metams pagal vadoveli. Jei nedirbi mokytoja sunku susigaudyti.
Atsakyti
Laba, gal kas turit priėjimą prie šito: http://pdb.library.lt/login.php5
Atsakyti
Gal kas turit rašto darbų apie kredito unijas? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif gal kuri esate rasiusi ar siaip netycia turite infrmacijos apie EGIPTO svietimo sistema? :4u:radau siek tiek medziagos, ne bet reikia man kazka dar rasti apie svietimo sistemos struktura, kada vaikai pradeda eiti i mokykla ir tolesnias pamokas...o nerandu. unsure.gif
Atsakyti
Sveiki,
help.gif labai reikia referato bet kokia tema kas butu susije su DARBO SAUGA.
Turiu praeiti kursus darbo saugos, o jie ten dar usimane, kad referata parasytyme doh.gif Labai lauksiu i AZ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darija.didikaite @ 2009 01 11, 11:44)
Merginos, jei reikia pagalbos rasant studiju darbus (referatus, kursinius), tai galit drasiai kreiptis. Darbu rasyme turiu jau 7 metu patirti esu baigusi vadybos ir verslo administravimo magistra, taigi kompetencija tam turiu.

Jei galiu Jums pagelbeti, drasiai kreipkites.
Darija,
darija.didikaite@yahoo.com

Parasiau i el. pasta
Papildyta:
QUOTE(netyciom @ 2009 01 12, 14:09)
Sveikos sveikos smile.gif

Rasau ir as magistro darba, tik dar terliojames su darbo tema, vis bandom ja normaliai suformuluoti.
Musu destytojas sake, jog labai svarbu darbe paaiskinti, kodel jus tyrima atlikote vienoje, o ne kitoje institucijoje/organizacijoje. Kuom ji skiriasi nuo kitu? Gal kazkuom skiriasi?O gal kaip tik - tipine Lietuvos imone? Negali buti pasirinkta vieta del to, jog jus ten turite pazistamu ar ten dirbate. Turi buti rimta priezastis. Galbut ten kazkas netvarkoj ir jus norite tai issiaiskinti ir t.t.

Na, bet rasau as ne del to  ax.gif

Norejau paklausti, gal kuri nors dirbate viesajame sektoriuje? Ieskau kur galeciau atlikti tyrima (tema apie stresa darbe ir pasitenkinima darbu), taigi pamaniau, gal atsirastu cia kokia mamyte, kuri pagelbeti galetu. Labai sunku rasti vieta tyrimui..Visi dabar i tas apklausas ziuri labai pasyviai ir nenoriai  verysad.gif

Na, bet juk pabandyti paklausti nekainuoja  blush2.gif

Jei dar reikia ir tinka mano darboviete (dirbu pataisos namuose tai streso patiriame labai daug aggressive.gif ) gali atsiusti i kaalekn@gmail.com ir paprasysiu, kad uzpildytu mirksiukas.gif
Atsakyti