Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(Džigė @ 2009 09 28, 11:15)
Mergaites, STEBUKLAS  wub.gif  negaliu dar patiketi, maciau savo zirniuka gimdoje ir verkiau is dziaugsmo..... Mums pagal echo 4sav 3d, savaite mazesni,sake tai normalu. Mano maziukui 12mm  wub.gif

Labai AČIŪ uz padrasinimus mergaites,ypac TAU -Žydros akys  4u.gif

sveikinu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
lengvu 9 menesiuku nestuke.gif
Atsakyti

Džigė thumbup.gif wub.gif sveikinu

merginos jau turiu rezus bigsmile.gif , bet jau kiek iskankino doh.gif skambinu - nekelia, skambinu vel - nekelai, sakmbinu uz 10min. pakele paprasiau- sako tuoj surasiu... laukiu...staiga isijunge rysys doh.gif kunas dreba... skambinu vel - uzimta , ir vel- uzimta, o galiausiai tyrimai HCG 329 blush2.gif ax.gif wub.gif ir PRG(progesteronas) 78.4

mergaites as tikrai laukiuosi cray.gif

Atsakyti
QUOTE(dona11 @ 2009 09 28, 07:49)

Hm.. jei negali pasidaryti HCG tyrimo, tai siūlyčiau NT pasidaryt dar šiandien vakare ir ryt ryte (svarbiausia, kad vieno gamintojo, vienodi testai) ir žiūrėti ar ryškėja 4u.gif
O šiaip tai mažas dar tas HCG biggrin.gif ir NT labai jau ryškus nebus, nes jų jautrumas nuo 20-50-100 HCG 4u.gif tik violos šiek tiek jautresnis, bet kaina doh.gif

Žodžiu, nesijaudinam... įkvėpiam, iškvėpiam biggrin.gif ir laukiam tavo tolesnių žinių 4u.gif

QUOTE(Džigė @ 2009 09 28, 10:15)
Mergaites, STEBUKLAS  wub.gif  negaliu dar patiketi, maciau savo zirniuka gimdoje ir verkiau is dziaugsmo..... Mums pagal echo 4sav 3d, savaite mazesni,sake tai normalu. Mano maziukui 12mm  wub.gif

Labai AČIŪ uz padrasinimus mergaites,ypac TAU -Žydros akys  4u.gif

Slapukas, o Stebuklas lotuliukas.gif wub.gif
Ne, jei rimtai, tai stebuklas.. siaubingai dėl tavęs džiaugiuosi.. žinok vos neapsiverkiau blush2.gif kaip už save džiaugiuosi.. įsivaizduoju kaip tu jauteisi.. ir kaip jautiesi dabar wub.gif
Bet ot ginė.. arba su prastu echoskopu dirba, arba jai į optiką laikas doh.gif vienas iš dviejų.. ne kitaip schmoll.gif biggrin.gif
Ai, irnesakyk.gif svarbiausia, kad viskas vietoj ir liuks... thumbup.gif

Smekliuke69, jetau, ir už tave labai džiaugiuosi..

Mergai, laikykit.. tuoj apsižiumbsiu.... iš laimės wub.gif

Kiek gerų naujienų šiandien wub.gif
Atsakyti
aciu ZA 4u.gif 4u.gif 4u.gif

o gal kas zino ar moka kaip skaiciuoti ,jei HCG 329 tai kiek mazdaug savaitikiu blush2.gif 2-3 g.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 09 28, 14:42)
aciu ZA 4u.gif  4u.gif  4u.gif

o gal kas zino ar moka kaip skaiciuoti ,jei HCG 329 tai kiek mazdaug savaitikiu blush2.gif  2-3 g.gif

Pagal Geromedos skaičiavimus:

nuo inplantacijos..
1 sav. 0-50
2 sav. 20-500
3 sav. 500-5000 ir t..t
Atsakyti
Merginos pagal visas lenteles, ir normas hCG trūksta kelių dalių kaži ar jau sunerimti reiktų?
Pvz mano situacija tokia, paskutinės mmm buvo 2009 08 27, šiandien taip yra 09.28 hCG 96.9 g.gif eisiu ir trečiadienį dar pasidaryt gal bus aiškiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(convict @ 2009 09 28, 20:18)
Merginos pagal visas lenteles, ir normas hCG trūksta kelių dalių kaži ar jau sunerimti reiktų?
Pvz mano situacija tokia, paskutinės mmm buvo 2009 08 27, šiandien taip yra 09.28 hCG 96.9 g.gif  eisiu ir trečiadienį dar pasidaryt gal bus aiškiau g.gif

Tikrai neverta jaudintis mirksiukas.gif 4u.gif Jei atsiliktu trečdaliu ar daugiau, tada jau vertėtų sekti 4u.gif
Nusiramink ir eik liuliuko 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, šiandien ryte pasidariau HCG ir jau turiu rezultatus.
Geromedoj dariausi, sako yra nėštumas HCG 118 ax.gif
Kol kas negaliu patikėt, kad aš tikrai nestuke.gif clap_1.gif clap_1.gif cry.gif
Negaliu patikėt o kartu ir labai bijau, kad tik viskas būtų gerai ir mano taip laukta svajonė išsipildytų... wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites jei HCG 29680? tai cia kiek laiko 6-7 sav? smile.gif nustebus as. bet laiminga. bigsmile.gif siandien pasidariau hcg ir va tai tau. tiek daug. man nustojus kt vartoti gine nieko nemate del veluojanciu mmm. testai irgi ilgai nerode. ir dabar jau tokie dideli mes. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dona11 @ 2009 09 29, 12:21)
Mergaitės, šiandien ryte pasidariau HCG ir jau turiu rezultatus.
Geromedoj dariausi, sako yra nėštumas HCG 118  ax.gif
Kol kas negaliu patikėt, kad aš tikrai  nestuke.gif clap_1.gif  clap_1.gif  cry.gif
Negaliu patikėt o kartu ir labai bijau, kad tik viskas būtų gerai ir mano taip laukta svajonė išsipildytų... wub.gif

Net neįsileisk abejingų minčių.. pamatysi, viskas bus gerai wub.gif

QUOTE(mmazge @ 2009 09 29, 12:27)
Sveikos, mergaites jei HCG 29680? tai cia kiek laiko 6-7 sav? smile.gif nustebus as. bet laiminga.  bigsmile.gif  siandien pasidariau hcg ir va tai tau. tiek daug. man nustojus kt vartoti gine nieko nemate del veluojanciu mmm. testai irgi ilgai nerode. ir dabar jau tokie dideli mes. biggrin.gif

HCG dinamika nuo inplantacijos:
1 sav 0-50
2 sav 20-500
3 sav 500-5000
4 sav 3000-19000
8 sav 14000-169000
12 sav 16000-160000
14 sav 38106
15 sav 27856
16 sav 25610
17 sav 21864
18 sav 19295
19 sav 17274
20 sav 14991

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydros akys: 29 rugsėjo 2009 - 12:44
QUOTE(natalyka @ 2009 09 28, 11:39)
sveikinu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
lengvu 9 menesiuku  nestuke.gif

wub.gif 4u.gif
Papildyta:
[B]
QUOTE(Žydros akys @ 2009 09 28, 15:38)

Slapukas, o Stebuklas lotuliukas.gif  wub.gif
Ne, jei rimtai, tai stebuklas.. siaubingai dėl tavęs džiaugiuosi.. žinok vos neapsiverkiau blush2.gif kaip už save džiaugiuosi.. įsivaizduoju kaip tu jauteisi..  ir kaip jautiesi dabar wub.gif
Bet ot ginė.. arba su prastu echoskopu dirba, arba jai į optiką laikas doh.gif vienas iš dviejų.. ne kitaip schmoll.gif  biggrin.gif
Ai, irnesakyk.gif svarbiausia, kad viskas vietoj ir liuks... thumbup.gif

Mergai, laikykit.. tuoj apsižiumbsiu.... iš laimės wub.gif

Kiek gerų naujienų šiandien wub.gif

Ačiukas mergyt. Tau linkiu kuo greiciau sulaukti savo stebukliuko wub.gif Beje, is taves pirkti OT ir NT o NT visus iseikvojau ir visuose pamaciau du bruksniukus wub.gif

Tik kad dabar kitokios baimes, ar viskas gerai toliau bus unsure.gif

smekliuke69 Lengvu menesiuku. Ir Gal but susitiksime Birzelinukuose wub.gif 4u.gif
Atsakyti
as cia truputuka isiterpsi pas jus, kaip dziugu skaityt kai kas suzino kad laukias 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif as pati atsimenu ziuriu ziuriu i NT ir negaliu patiketi 4u.gif kol gynius nepatvirtino ir as pati nepamaciau per echo tai tol slaptai dziaugiausi, o poto jau savo tevukams praneisiau, mama net apsiverke
Atsakyti