nu gydytojai isvis stebisi, kaip su tokiais rodikliais galima pastoti naturaliai, be jokiu stimuliaciju, ir dar du menesius is eiles. Mums vyro tyrimai net iki iui netrauke.... tai jei dvynukai butu...

Sveikos
Siandiena ir as pasidariau kraujo tyrima
man yra 15dpo ir mazdaug 10d po implantacijos,o rodiklis musu 571
kazkaip pagal lentele turetu buti apie 430
gal pakomentuotumet??
buciau labai dekinga

buciau labai dekinga

QUOTE(kycia @ 2008 12 29, 22:27)
nu gydytojai isvis stebisi, kaip su tokiais rodikliais galima pastoti naturaliai, be jokiu stimuliaciju, ir dar du menesius is eiles. Mums vyro tyrimai net iki iui netrauke.... tai jei dvynukai butu... 

Gamta kartais pokštauja

QUOTE(deliKate @ 2008 12 29, 22:52)
Sveikos
gal pakomentuotumet??
buciau labai dekinga

buciau labai dekinga

Kai HCG svyruoja 10-30 proc. reaguoti neverta

Įdomu, kaip Besaikei sekasi
.. Tikiuosi nerado negimdinio

As katik is ligonines, padare man skana, kai pirma karta dare tas buvo 22d. dare kita daktare ir su prastesne aparatura tai ji sake kad lyg mato mini taskiuka kuris gali buti nestumas bet negarantuoja, siandien dare skana jau su gera aparatura, jo tas mazas taskiukas sekmingai gimdoi isdidejas iki 1.6mm matosi silpnas pulsavimas, bet nieko negali gero pasakyti ar garantuoti, liepe laukti dar 10dienu jei nieko nenutiks tada darys dar viena skana, sako mes nedirbame pagal knygas, ir sako gali buti kad pradzioj letai besivystantis ankstyvas nestumas pasiveja pagal savo laika, zodziu ziuresim kaip kas bus toliau, viesviena jau be sausio 9d. nieko nezinosiu, nebent prasidetu kraujavimas ......
Kadangi as ne Lietuvoj o Airijoj sicia uzdrasuti abortai, tai jie sicia kol neisitikina visu 100% kad vaikiukas tikrai nesivysto jokiu sprendimu apart "laukite" nepriimineja
Kadangi as ne Lietuvoj o Airijoj sicia uzdrasuti abortai, tai jie sicia kol neisitikina visu 100% kad vaikiukas tikrai nesivysto jokiu sprendimu apart "laukite" nepriimineja
QUOTE(avilte @ 2008 12 30, 17:25)
Sveikutes mergaites!
Gal galetumet pakomentuoti-ar galima dar kazko tiketis esant HCG-5.42 11dpo po IUI?

Gal galetumet pakomentuoti-ar galima dar kazko tiketis esant HCG-5.42 11dpo po IUI?
na, nestumas tikrai yra, tik jis ka tik ka tik prasidejes, ko gero pries pora dienu implantavosi maziukas. Nes vienoms tai nutinka apie 7 DPO, kitoms- apie 9-10 DPO, manau laukt reikia

QUOTE(kycia @ 2008 12 29, 21:17)
as tiksliai zinau, kad man siandien yra 12, nu maksimum 13 DPO. Ar tikrai ne per didelis hcg skaicius 145,69? gydytoja kazkaip sunerimo 

jeigu tu tikrai turejai omeny hcg rodikli,o ne progesterona tai tikrai normalus rodiklis yra ,nes tarkim jei jis padvigubetu po dvieju dienu ,t.y.14-15dpo butu 300,tai tikrai norma,nes mano 15dpo buvo 571

o beje kiek kainuoja progesterono tyr.?

QUOTE(kycia @ 2008 12 30, 20:23)
na, nestumas tikrai yra, tik jis ka tik ka tik prasidejes, ko gero pries pora dienu implantavosi maziukas. Nes vienoms tai nutinka apie 7 DPO, kitoms- apie 9-10 DPO, manau laukt reikia 

Dekui uz palaikyma

QUOTE(deliKate @ 2008 12 31, 13:07)
jeigu tu tikrai turejai omeny hcg rodikli,o ne progesterona tai tikrai normalus rodiklis yra ,nes tarkim jei jis padvigubetu po dvieju dienu ,t.y.14-15dpo butu 300,tai tikrai norma,nes mano 15dpo buvo 571
eisiu dar penktadieni darytis,tai yra po 4d nuo pirmo hcg,turetu gal du kart padvigubet

taip, hcg. Progesteronas buvo 179

QUOTE(avilte @ 2008 12 31, 13:34)
na, vadinasi nustojo vystytis tik uzkibes...

QUOTE(kycia @ 2008 12 31, 18:03)
1.taip, hcg. Progesteronas buvo 179
beje, sake hcg tyrima darant reikia kazkaip pasakyti, kad ne nustatyti nestumui, bet jau pakartoti, nes jei yra 5000 vienetu, tai kazkaip jau skiedzia ta krauja ir su kitokiu aparatu daro
net nezinau...
2.na, vadinasi nustojo vystytis tik uzkibes...
bet nieko- kita cikla bus lengviau pagaut
man taip buvo 

2.na, vadinasi nustojo vystytis tik uzkibes...

1.As nenustatinejau nestumo laiko,man kaip tik pasake,kad jie negali to nustatyti tiksliai,nes labai viskas individualu

2.arba nestumo visai nebuvo,nes iki 10 yra norma

QUOTE(deliKate @ 2009 01 01, 12:26)
1.As nenustatinejau nestumo laiko,man kaip tik pasake,kad jie negali to nustatyti tiksliai,nes labai viskas individualu
(cia via medica-kaune)o tiesiog hcg kieki tikrinausi..Be to zinau tikslia data nestumo..Tai gal tu dufa geri,kuris ir padidina tau labai ta progesterona?
gal be jo tau butu progesteronas normoj

na nenustatineti reikia, bet klausia visur, kuri ciklo diena ir kada paskutines mm buvo, cia normalu. Nes jei labai daug savaiciu, tai jie ten kitaip daro. Manes visada klausia, ar diagnostikai, ar patvirtinti nestuma, (kakas panasaus)

2. Manau vis delto nestumas buvo, nes 10 tai jau sis tas. Zinau merginu, kurios ir su 2,5 hcg dabar supuoja lelius, tiesiog labai anksti nustate

duphastono negeriu si cika visai, ana cikla, kai buvo uzkibe, geriau del gresiancio po 3 tabletes, gleivine buvo nenormaliai isvesejusi, o lelius nesivyste vis tiek.... tai nezinau, gal cia like dar nuo ano menesio, taip sakant, hormonai nespejo "isgaruoti"?

bet siaip ir be duphastono pas mane viskas ten normaliai vyksta naturaliai, temperatura BT visada aukstoka budavo, progesterono tikrai pakankamai..
siandien nesulaukiau savo mm