Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(avilte @ 2009 01 06, 13:49)
Kycia, tu buvai teisi-pas amne vis tik buvo nestumas, vakar buvau pas gydytoja, tai sake, kad nestumas buvo, tik greiciausiai ne vietoje  verysad.gif Liepe pakartoti tyrimas po sav, kad isitikinti kad tikrai viskas gerai issivalys  schmoll.gif
Pas mane skaiciukai buvo 11dpo-5.42; 12dpo-5.06  doh.gif

Papildyta:
Beje, sveikinu tave su  nestuke.gif  arba  nestuke.gif  nestuke.gif  thumbup.gif
Gal gali papasakoti kaip tau pavyko pastoti-naturaliai?

4u.gif viskas susitvarkys, pamatysi. Neaisku, kaip pavyko naturaliai pastoti. Vyras iskart po mano ovuliacijos pradejo gerti antibiotikus stiprius, atseit kad pagerintu spermiuku kokybe ten jam israse.... siaip gydytojai netikejo... sako neimanoma. Mes dazniausiai buvom optimistiskai nusiteike, ir pateikdavom pavyzdi pazistamu, kuriems irgi buvo be sansu, tik pas vyra buvo ne 5 milijonai mililitre, o is viso tik 200 000 spermiuku...ir jie pastojo naturaliai, dabar jau turi mergyte smile.gif

visus tuos 16 menesiu zvakes darydavau, bet paskui nusprendziau, kad reikia bandyti suniuku (nors man skaudedavo siek tiek tom vaisingom dienom...) ir paskui paguledavau ant pilvo (ne ant nugaros) pasikisusi pagalvele po pilvu. Tiesa, vyro tyrimai savaites skirtumo daryti skirtingose klinikose rode skirtinga judruma. Gydytojai ir vel netikejo, kad per savaite galejo judrumas pasitaisyti nuo 8 proc iki 47 blink.gif bet, matyt tai ir buvo stebuklas, nes iskart ir uzkibo.

Hcg esu dariusi kazkada 2007 metais 9 dpo, tai buvo 0,4. Dar pamenu, kaip galvojau, ar yra nestumas ar ne... mirksiukas.gif zodziu viskas imanoma wub.gif
Atsakyti
Sveikutes
buvau sitoj temelej klausus jei 23 CD HCG 5,4 ar imanoma nestuke.gif
tai dabar pati galiu ir pasakyti - viskas imanoma nestuke.gif nes mums jau 7 savaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2009 01 06, 17:29)
Sveikutes
buvau  sitoj temelej klausus jei 23 CD  HCG 5,4 ar imanoma nestuke.gif
tai dabar pati galiu ir pasakyti - viskas imanoma nestuke.gif  nes mums jau 7 savaite smile.gif

Cia naturaliame cikle ar po IUI? KELINTA DPO?
Atsakyti
QUOTE(gytute @ 2009 01 06, 15:29)
Sveikutes
buvau  sitoj temelej klausus jei 23 CD  HCG 5,4 ar imanoma nestuke.gif
tai dabar pati galiu ir pasakyti - viskas imanoma nestuke.gif  nes mums jau 7 savaite smile.gif

zinoma, kad imanoma, ir niekuo cia detas IUI ar naturalus ciklas, jeigu implantacija ivyko anksti, tai ir bus toks skaiciukas, o paskui jis ddies smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas, mano HCG 17.09 - sako gali but pirma nestumo savaite ax.gif kaip manot - viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(Zvacka @ 2009 01 06, 17:58)
Labas, mano HCG 17.09 - sako gali but pirma nestumo savaite ax.gif  kaip manot - viskas gerai?

manau, kad taip, nes pagal "Geromedą"
rašo, kad 0-50 mlU/l - 1 pilna nestuke.gif savaitė 4u.gif

tyliai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 06, 13:43)
turiu savo pazistama gine Kaune, bet echo dare Vilniuje Rogalskis, as pasikonsultuoti su juo del AFS rezultatau ejau, tai pasiule echo.... blush2.gif

siaip einu privaciai visur, i poliklinika nea.

Aš klausiu tik todėl kad noriu susirasti kokią gerą ginę sau, todėl tik šiaip ir domiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
hcg dinamika:

15dpo - 571 IU/l

22dpo - 8464 IU/l biggrin.gif

sparciai augam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvacka @ 2009 01 06, 17:58)
Labas, mano HCG 17.09 - sako gali but pirma nestumo savaite ax.gif  kaip manot - viskas gerai?

QUOTE(deliKate @ 2009 01 06, 18:43)
hcg dinamika:

15dpo - 571 IU/l

22dpo - 8464 IU/l  biggrin.gif

sparciai augam wub.gif

abieju jusu skaiciukai grazus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 06, 20:18)
abieju jusu skaiciukai grazus smile.gif

ne tas zodis kokie grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
deliKate, manau, kad pas tave tikrai ne vienas ir ne du sėdi thumbup.gif o tu natūraliai pastojusi ? rolleyes.gif smile.gif

Laukiu savo O, po to ir aš savo pranešiu HCG tyrimukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydros akys @ 2009 01 06, 22:27)
deliKate, manau, kad pas tave tikrai ne vienas ir ne du sėdi  thumbup.gif o tu natūraliai pastojusi ?  rolleyes.gif  smile.gif

Laukiu savo O, po to ir aš savo pranešiu HCG tyrimukus  wub.gif

blush2.gif del triju tai bijau net pagalvoti,nes jau vienas drakoniukas namus griauna,o jei iskarto trys dar dasidetu,butu.. tease.gif DAUG LAIMES biggrin.gif
O del dvieju galbut galbut..nes 3 dienas pries ovuliacija matesi vienoj ir kitoj kiausidej beveik vienodo dydzio folikulai(tik 1 deoidiniu mm skyresi) rolleyes.gif
Bet nenoriu prisisvajoti,svarbu,kad ir vienas bet stiprus uz du thumbup.gif
Tiesa,pastojom naturaliai is antro karto bigsmile.gif (pirmasis is pirmo buvo doh.gif )
Bet apie si nestuma svajojau metus ir vis laukiau kada vyras pats panores rolleyes.gif
Lauksim tavo rezultatu bigsmile.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deliKate: 06 sausio 2009 - 22:16