Įkraunama...
Įkraunama...

HCG

QUOTE(deliKate @ 2009 01 06, 22:13)
blush2.gif  del triju tai bijau net pagalvoti,nes jau vienas drakoniukas namus griauna,o jei iskarto trys dar dasidetu,butu.. tease.gif DAUG LAIMES biggrin.gif
O del dvieju galbut galbut..nes 3 dienas pries ovuliacija matesi vienoj ir kitoj kiausidej beveik vienodo dydzio folikulai(tik 1 deoidiniu mm skyresi) rolleyes.gif
Bet nenoriu prisisvajoti,svarbu,kad ir vienas bet stiprus uz du thumbup.gif
Tiesa,pastojom naturaliai is antro karto bigsmile.gif (pirmasis is pirmo buvo doh.gif )
Bet apie si nestuma svajojau metus ir vis laukiau kada vyras pats panores rolleyes.gif
Lauksim tavo rezultatu bigsmile.gif  ploja.gif

musu su tavim kaip suprantu panasus skaiciukai smile.gif pasiskaiciuok per kiek valandu dvigubeja., yra skaiciuokles smile.gif mano per 35 val. Itariu ir pas mane ne vienas smile.gif tiesa, pagal tokia tendencija rytoj pas mane lygiai 5 sav, t.y 21 dpo ir skaiciukas turetu buti 10 000 blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 06 sausio 2009 - 22:43
QUOTE(kycia @ 2009 01 06, 23:43)
musu su tavim kaip suprantu panasus skaiciukai smile.gif pasiskaiciuok per kiek valandu dvigubeja., yra skaiciuokles smile.gif mano per 35 val. Itariu ir pas mane ne vienas smile.gif tiesa, pagal tokia tendencija rytoj pas mane lygiai 5 sav, t.y 21 dpo ir skaiciukas turetu buti 10 000  blush2.gif

Nu kazkas panasaus,bet taviskiai is tikro sparciau dideja,nes as savaip paskaiciavau: mano per savaite padidejo 14.8 kartu,o taviskiai rodikliai net 28kartus bigsmile.gif garantuoti DVYNUKAI,o gal net ir 3 bigsmile.gif
O kur ta skaiciuokle? smile.gif
kazkaip manau,kad pas mane norma,nelabai dvynukai,nes 5savaiciu norma yra biski virs 7000,o man dare 5sav ir 1d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2009 01 06, 22:52)
Nu kazkas panasaus,bet taviskiai is tikro sparciau dideja,nes as savaip paskaiciavau: mano per savaite padidejo 14.8 kartu,o taviskiai rodikliai net 28kartus  bigsmile.gif garantuoti DVYNUKAI,o gal net ir 3  bigsmile.gif
O kur ta skaiciuokle? smile.gif
kazkaip manau,kad pas mane norma,nelabai dvynukai,nes 5savaiciu norma yra biski virs 7000,o man dare 5sav ir 1d smile.gif

kazkur ura skaicuokle,...pala paieskosiu...

cia ne ta, bet irgi i tema:
http://www.tubal-rev...lator-graph.php

nezinau kiek man dabar per pora dienu pakyla, bet 7 dienu vidurkis buvo 35 valandos, o cia raso taip:
• Under 1200 mIU/ml: 48-72 hours.
• Between 1200 to 6000 mIU/ml: 72-96 hours.
• Over 6000 mIU/ml: more than 96 hours

tai reiskia, kad man gerokai greiciau didejo.

o cia negasdinant, bet...
Women with molar pregnancies may have no specific symptoms, but diagnostic clues that point to molar pregnancy might include higher than average hCG levels (complete molar pregnancy), enlarged ovaries, and early pre-eclampsia.

niekaip nesuprantu, jei nesivystantis ar koks cia nestumas, tai kaip gali buti dideli hcg kiekiai? unsure.gif jau man baisu doh.gif geriau jau butu normalus tas hcg skaicius, o ne norma virsytu kaip pas mane sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 07 sausio 2009 - 13:17
dar pora komentaru, ne lietuvisku..

I had high betas for this pregnancy. In fact, my first beta at 16dpo was higher than the average for multiples, but it turned out to be one healthy baby. Then I know a woman who had a below average beta number for a singleton at 14dpo and she ended up carrying triplets! It is hard to tell sometimes.

http://www.betabase....oublingCalc.php

siame puslapyje yra ir skiltys su normomis, kai pastojo su vienu, dviem ir net trim ir daugiau vaikiuku.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kycia: 07 sausio 2009 - 13:21
QUOTE(kycia @ 2009 01 07, 14:20)
dar pora komentaru, ne lietuvisku..

I had high betas for this pregnancy. In fact, my first beta at 16dpo was higher than the average for multiples, but it turned out to be one healthy baby. Then I know a woman who had a below average beta number for a singleton at 14dpo and she ended up carrying triplets! It is hard to tell sometimes.

http://www.betabase....oublingCalc.php

siame puslapyje yra ir skiltys su normomis, kai pastojo su vienu, dviem ir net trim ir daugiau vaikiuku.

Nu jo vercia sunerimti tokie straipsniukai unsure.gif bet gal sakau mum maziau skaityti reikia ir ieskoti slieku,nes kuo toliau i miska tuo daugiau medziu..

O ta nuorodele pasiziureti normas su daugiavaisiais pastojimais,tai galima daryti isvada,kad ir vienas gali buti ir tiek pat sansu,kad du ar trys.. blink.gif nusprendziau maziau sukti galva iki pirmadienio,kol nueisiu pas gine,nes iki to laiko galima galutinai tarp teoriju susipainioti..
Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2009 01 07, 14:37)
Nu jo vercia sunerimti tokie straipsniukai unsure.gif bet gal sakau mum maziau skaityti reikia ir ieskoti slieku,nes kuo toliau i miska tuo daugiau medziu..

O ta nuorodele pasiziureti normas su daugiavaisiais pastojimais,tai galima daryti isvada,kad ir vienas gali buti ir tiek pat sansu,kad du ar trys.. blink.gif nusprendziau maziau sukti galva iki pirmadienio,kol nueisiu pas gine,nes iki to laiko galima galutinai tarp teoriju susipainioti..

aha, bet jei bijai vilko, neik i ta miska biggrin.gif juokauju...as tik imeciau ka radau, nes kiek skaiciau, sitoje temoje apie DIDELIUS skaiciu nebuvo uzsimenama, tik apie tai, kad per letai auga ir panasiai... o cia priesingai.

Tikiu, kad viskas gerai. O jei tikim, tai ko bijom? smile.gif

as patikesiu gine tik kokiu 9 savaiciu, nes 6-7 gali antrojo dar ir nesimatyti, ypac jei koks nors identiskas smile.gif bet mano atveju turetu buti neidentiski, nes skirtingos placentos gamina daugiau to hormono. Irgi taip radau kazkur smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kycia @ 2009 01 07, 14:05)
kazkur ura skaicuokle,...pala paieskosiu...

cia ne ta, bet irgi i tema:
http://www.tubal-rev...lator-graph.php

Tiesa man pagal sita nuoroda rodiklis dideja kas 43,7h rolleyes.gif

arba netaip suskaiciavau kazka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deliKate: 07 sausio 2009 - 23:17
QUOTE(deliKate @ 2009 01 07, 23:16)
Tiesa man pagal sita nuoroda rodiklis dideja kas 43,7h  rolleyes.gif

arba netaip suskaiciavau kazka g.gif

ko gero gerai suskaiciavai, netikrinau 4u.gif bigsmile.gif puikus rodikliai, dabar turetu jau leteti g.gif
Atsakyti
Sveikutes, turiu keleta klausimuku...gal galetumete man padeti, nes esu labai sunerimusi. unsure.gif
pask. mmm pirma diena 24 lapkricio, galima ovuliacija 15-17 gruodzio, mmm ciklas mazdaug 37d.
05/01/2009 hcg -226.20, siandien 08/01/2009 hcg - 706 ar tai normalu??? mano ginekologas tvirtina, kad per mazai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(italietuvaite @ 2009 01 08, 19:27)
Sveikutes, turiu keleta klausimuku...gal galetumete man padeti, nes esu labai sunerimusi. unsure.gif
pask. mmm pirma diena 24 lapkricio, galima ovuliacija 15-17 gruodzio, mmm ciklas mazdaug 37d.
05/01/2009 hcg -226.20, siandien 08/01/2009 hcg - 706 ar tai normalu??? mano ginekologas tvirtina, kad per mazai... unsure.gif

tai kad dideja labai normaliai, gal tau veliau buvo ovuliacija ir yra maziau laiko? nes per 3 dienas patrigubejo, o dazniausiai padvigubeja per 48-72 valandas. Tai gerai kyla gi pas tave.

Atsakyti
QUOTE(italietuvaite @ 2009 01 08, 20:27)

Laba

ziuriu pas mus labai panasus nestumas bigsmile.gif mano paskutiniu mmm pirma diena irgi 24 lapkricio ir o buvo 14gruodzio biggrin.gif
Nors musu hcg ir skiriasi,bet juk tai labai individualu,pasiziurek i lentele sitoje nuorodoje http://www.betabase....php?type=Single
ten surasytos normos stulpeliu pagal dpo ir yra suskyrstita i maziausia,vidutini ir didziausius rodiklius..
Tai as paziurejau,kad tau jeigu imti 17d ovuliacijos,net ir 15d tu laisvai telpi i maznesnius kiekius hcg,bet jei jis dar ir per tris dienas trigubai padideja tai geras zenklas,manau..
sIULAU,PALAUKTI 6 SAVAICIU IR EITI PASIZIURETI SIRDELES 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(italietuvaite @ 2009 01 08, 20:27)

Normalu... 4u.gif Sveikinu wub.gif ir siūlau keisti ginekologą 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti