šalta, slidu, tad atsargiai šią savaitę

Skruzdėda, dideliausi, nuoširdžiausi sveikinimai

Mano mažasis "r" pradėjo tarti, bet kažkaip angliškai

Be to, tooooooooooks tinginys pasidarė, išmėto kaladėles, pieštukus, priplėšo lapų... Kai sakau susitvarkyti, sako "nenoriu, noriu nesitvarkyti".
Pradėjo šiek tiek daugiau bendrauti

Nors praeitą savaitę, mes išeidinėjom, aprengiau jį, paskui pati apsirengiau. Ir jis, pažiūrėjęs į mane, paklausė: " O kur kepurė?"
Apsidžiaugiau

Nežianau, gal čia fazė kažkokia, tiek savo norus reiškia, tu išeik, čia jo...ir t.t.
Kas liečia patarimus dėl išmokimo, tai negaliu pagelbėti, nes maniškis tokius dalykus lengvai išmoksta, tačiau ko reikia - sunkiai.
Manyčiau čia atminties problemos, t.y. tam tikros rūšies atminties bėda. Pas maniškį l. gera regimoji, klausomoji - selektyvi. Pavyzdžiui daineles greit išmoksta, nes jam patinka muzika, o parašyti visisškai nemoka, nes nesusieja garsų su rašymu. Nors žinodamas žodžio prasmę ir pamatęs tą žodį parašytą (ar perskaitom), iškart išmoksta jį parašyti be klaidų.
Nesugalvoju ką čia šioj vietoj išpešti galėčiau. Nors imti ir kasdien po kelis žodžius iš žodyno mokyti, išrinkus reikalingiausius.
Abėcėlę super moka, mane taiso rašant jam žinomus žodžiuas (nes aš specialiai klaidų darau), skaičius taip pat.
Gal jums padėtų mokintis, surandant jam tinkamą būdą: pvz.: paleidus muziką, šokinėjant, plojant ar kažkaip panašiai