QUOTE(naitas @ 2008 12 21, 17:35)
bet jūs gyvenat JAV? o logopedė irgi amerikietė? kokios kalbos ji moko vaiką?
tiesa, Sandriuks1 , mano vaiko logopedė sakiusi yra man, kad negalima vaiko prašyti pakartoti žodį, jeigu jis taria sunkiai. Lai jis sau burbuliuoja kaip tik jam išeina. Pagaliau įgaus drąsos kalbėti ir tada bus galima paprašyt ir pakartot, ir teisingiau ištarti.
Mes,deja,gyvenam JAV, o logopede radom lietuve,tos senosios kartos,kuri kai sneka lietuviskai,tai jauti,kad vercia is anglu kalbos i lietuviu

Siaip idomi tokia,bet gyvent galima,tik tiek,kad kaip visi amerikonai,tu jai sakai viena,o ji lyg ir girdi,lyg ir ne

,atrodo,kad neidomu butu.Zinai,cia visi medicinoj tokie,zino viena tiesa,ir kitu nepripazista
Mes pernai pusmeti vaiksciojom pas kita logopede,tai ji dar LT baigusi VU,o jos specializacija kalbos defektai ir sutrikimai,ta tai labai man patiko,o ir kaip dirbdavo as galedavau stebet,nes ten toks langas buvo,kaip kad tardymo kambary,tu matai,o taves ne

,tai sededavau sau ir stebedavau.Maniskiui labai patiko su ja dirbt,is pradziu tik oziavosi,vis verkdavo,kad neleidzia daryt taip kaip jis nori,bet per kelias savaites apsiprato,tai paskui verkdavo,jei nevaziuodavom pas ja

Bet ji isejo is darbo,dabar net nezinau ka veikia,skambinau skambinau as jai,tai galu gale perskambino po kokiu 6men,bet nieko konkretaus nepasake.
O stai dabartine,tai kol as ja radau,dar eilej laukem 4men,kol prieme.Dabar dar uzrasiau ji ir terapijai,kur mokina visko:piesti,zaisti,valgyti,rasyti,karpyti.Tai ziuresim kaip seksis.O ta moteris,kuri su juo dirbs manes klausia,ka noretumer,kad jis ismoktu,tai leptelejau,kad butu geraijog rasyt ismoktu,karpyt zirklem

,nes sunus,tai kairiarankis,o as ne,tai net nezinau,kaip cia ji pamokint reiktu,kad ko nepagadinciau.Negali juk verst desine ranka rasyt
Severina,o kaip su tom dietom?
As savo sunui isemiau piena is raciono,bet jogurta duodu kiekviena diena,dar pridedu ir geruju bakteriju,nes pas ji labai viduriai uzkieteje,ir siaip sveika,sako.
O Jus nebandet tu lasiuku,kurie vaikam,kaip detoksikacija,isvalo organizma nuo sunkiuju metalu?
As,cia su savo gydytoja kalbejau,tai ji sako,kad nebutina,nes dabartiniai skiepai svaresni,nei kad buvo iki 2001.As ja pasitikiu,nes draugaujam nuo pat pradziu kai tik atvaziavau i JAV.
O kokia jusu nuomone?