Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

QUOTE(Tomike @ 2007 01 24, 11:17)
mes tai dovanų gavom evenflo firmos ir  thumbup.gif ...Nežinau ar jū čia lietuvoj yra pirkt, nes vienoj vaistinėj domėjausi tai nustebo netgi to čiulptuko forma, o apie jo prekyba net nekalbu doh.gif ....O gal kartais yra mamyčių kurios turėjo šios firmos čiulptukus?

Negirdėjau. g.gif Bet tai turėsit sunkumų keičiant čiulptuką (juk keisti kas 3 sav. rekomenduojama), jei nėra vaistinėse pirkt. Juk vaikiukui augant, ir čiulptukas keičiasi, mes pirkom nuo gimimo iki 3 mėn, paskui nuo 3-6, ir nuo 6 mėn.
Atsakyti
Mūsiškis naudoja Avent čiulptuką, per daug nėra prie jo pripratęs, bet prieš miegą reikia, o ir kai piktumas jį ima, tai pats įsidėt skuba. Bet džiaugiuosi, kad neprireikė žindukų, nes iš karto išmokom gert iš puodelio smile.gif, tai bent jau atpratinimų mažiau bus smile.gif
Atsakyti
Na as i spradziu buvau pries ciulptukus, bet kada maniskis pradejo labai intensyviai ciulpti savo pirstuka iki paraudonavimo, o kolege papsakojo, kad jos mergyte dantu dygimo metu net iki krauju ta pirstuka nusiciulpe ir po to jis dar puliavo tai nulekiau iki parduotuves ir nusipirkau NUK silikoninius ciulptukus, kai jam buvo 2men. Mes tai duodame kada nakti reikia pakeisti pampersus nes jis is karto pradeda verkti tai taupau vyro ir kaimynu miega, ir kai siaip susierzines vaikiukas buna, bet maniskiui paprastai jei neisemi soskutes tai jis gali puse nakties su ja pramiegoti. Buvo abejone ar duoti del sukandimo formavimosi, bet as pvz augau be ciulptuko ir sukandimas vistiek ne is geruju ir be to gal geriau ciulptukas nei pikta mama unsure.gif
Atsakyti
Mano žmogutis čiulptuką pripažįsta tik kai migdosi 2.gif Kai užmiega irgi nebereik. Šiaip neįsiūlysi kai barasi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teresiukas: 25 sausio 2007 - 11:11
Naudojam NUK silikoninius ciulptukus. Man jie mieliau atrodo nei AVENT, nzn kodel, bet i pastaruosius net neziuriu.
Atsakyti
avent thumbup.gif nuo pat gimimo..pas mus viskas is avento
Atsakyti
Mūsų mažylei nuo pirmų dienų nedavėm čiulptuko. ax.gif O vėliau kai pabandėm, tai ji pagalvojo, kad žaislas. Taigi auga be čiulptuko. Taip būna, kad labai įsiverkia, bet tuo metu joks čiulptukas nepadės. Dabar prieš miega ji čiulpia savo pirštuką. Bet dabar nenoriu jai to uždrausti daryti, nes taip ji greit užmiega. rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi viska naudojame avent. ir liuks, o nuk tai man kazkokie labai idomios formos ir schmoll.gif Dabar irgi reikia ciulptuko tik kai labai supyksta arba nakti, nes turbut dantukai kalasi ir vargsiukei niezti unsure.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė taip pat pripažįsta Avent firmos čiulptukus.Buvom nupirkę Canpol čiulptuką,bet mažoji "atsisakė".
Atsakyti
naudojam NUK silikoninius ir tik preis uzmigdami
Atsakyti
smile.gif naudojam NUK silikoninius, o šiaip bet koks tinka jai smile.gif .Tik padok iškart kiša į burnąir net nepastebi kad kitoks
Atsakyti
mes avent naudojam, maniau is tikruju kad net neprireiks, nes iki keturiu menesiu netiko nei viena soske, tiesiog ziugsejo kai duodavau...bet kai suejo keturi menesiukai, lygiai ta pacia diena pasiprase... lotuliukas.gif ir dabar draugauja...bet tik pries miega... ax.gif
Atsakyti