Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 13, 19:44)
avento buteliukai patogiausi, nes kakliukai platus misinuko miltelius labai lengva ipilti, o kitu firmu buteliuku kakliukai siauri sunku ipilti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mums Avento ciulptukai patys geriausi nors mums jie tiek ir tereikalingi biggrin.gif
Papildyta:
Buteliukai taip pas Avento, ir sildytuvas Avento man tai patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
Bandėm Avent, bet neėmė. taip ir gyvenam be čiulptuko unsure.gif
Atsakyti
Geresnių ir gražesnių buteliukų už Avent dar neteko matyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo pirmų dienų Avento,mums patys geriausi thumbup.gif
Atsakyti
mes nuo pat gimimo ir ciulptukus ir buteliukus Nuk firmos , buteliukus naujo modelio , panasus i Avent thumbup.gif
Atsakyti
CANPOLnaudojom,dabar NUKO,(bet canpol labiau patiko)lateksinius,ortodontinius,o buteliuko gali ir nebūt schmoll.gif
Atsakyti
Buvau nupirkusi VISUS ciulptukus, kokie tik yra - silikoniai, lateksiniai - neeme jokiu. Paskui netycia atradau Bebe Confort - su jais iki siol draugaujame. Visai neseniai pabandziau paeksperimentuoti - ikishau maziui canpol babies nukirstu galu - ishspjove nieko nelaukdamas smile.gif Tik vienintelis minusas - musu gudruolis bebe ciulptuka jau du kartus buvo i burna susigrudes taip, kad as pati vos itraukiau jam - o isteriju buvo!!!! schmoll.gif Gal ta plastmasine dalis per mazha??? Nors i veidukus neisispaudzia...

P.S. offtopikas - nesusilaikysiu - labai jau grazus solvytes berniukas (nuotraukoje). thumbup.gif - aukite sveiki smile.gif
Atsakyti
Mes naudojam Bebe Campol čiulptuką ax.gif Mums labai patiko tongue.gif
Atsakyti
Mes naudojam AVENT firmos ir mums jie labai patinka, silikoniniai, o ir va dabar jau ir pagrindas atlenktas i isorine puse. Nera ir jokiu isispaudimu thumbup.gif
Atsakyti
mano dukrytė ima visus čiulptukus išskyrus chicco unsure.gif
Atsakyti
Mes AVENT firmos "naktinius" čiulptukus thumbup.gif
Atsakyti