Įkraunama...
Įkraunama...

Čiulptukai

Mes turim ir Avent, ir Nuko soskiukų, bet pats geriausias Chicco prieš miegelį, bet šiaip tai jos mums beveik ir nereikalingos blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
mums iškilo tokia didelė problema, 6 mėn. pragyvenom be čiulptuko ir viskas gerai buvo, bet jau visą savaitė naktimis aš tarnauju už žinduką. Tipo prašosi naktį valgyti, bet kaip pradeda valgyti užmiega ir tik čiulpia o ne valgo. Kai pabandai ištraukti kyla triukšmas, pradeda ieškoti ką čia vėl apsižiojus.
Čiulptuko iki šiol neėmė, bet jau pradedu galvoti, kad reikėtų pratinti prie jo.
Čiulptuką turim, paima į rankas varto, ragauja lyg ir nieko rolleyes.gif , bet tik kai pabandai pakeisti krutinę čiulptuku cry.gif .
Ka mums daryti ax.gif .
Atsakyti
O gal lėliukui ne kiek čiulpt, o daugiau prie mamytės pabūt norisi?.. Jūs šaunuoliai, kad be čiulptuko iki dabar išsivertėt, tai gal nebeverta su juo ir prasidėt. Pagalvok, gal dėl kokios nors priezasties mažiukas jaučiasi nesaugiai, todėl ir prašosi prie krūtinės, juk jam dabar tai saugiausia vieta po saule biggrin.gif .
Atsakyti
Dukrytė užmiega tik čiulpdama krūtį, nes čiulptuko nepripažįsta nei iš tolo. O migdytis kartais tenka ir po 2 valandas. Per tiek laiko aš pavargstu šalia gulėti, jau nekalbu apie tai, kad kenčia speneliai. Tačiau niekaip nesugebu įsiūlyti čiulptuko, nei geruoku nei piktuoju - ji tik susinervina, visi miegai išsilaksto ir vėl turiu duoti krūtį. Žodžiu pasaka be galo. Gal kas galite pasiūlyti gerą ir veiksmingą būdą, kaip pripratinti prie čiulptuko. Būčiau labai dėkinga
Atsakyti
mano mažiukas irgi sunkiai priprato prie čiulptuko, bet mes pastoviai jį siūlydavom ir maždaug po savaitės vargo priprato. Dar pabandyk nusipirkt kitokį čiulptuką nei turi.
Atsakyti
turim du skirtingus čiulptukus, bet nei vienas jai nepriimtinas. o jūs per prievartą siūlydavot, ar kaip? nes dukrytė iš pradžių pradeda spardytis, o po to ir baisingai rėkti. kažkaip nesinori be reikalo rikdyti vaiką, tai bandymus greit ir baigiam.....
Atsakyti
QUOTE(jkrista @ 2005 11 03, 22:55)
Dukrytė užmiega tik čiulpdama krūtį, nes čiulptuko nepripažįsta nei iš tolo. O migdytis kartais tenka ir po 2 valandas. Per tiek laiko aš pavargstu šalia gulėti, jau nekalbu apie tai, kad kenčia speneliai. Tačiau niekaip nesugebu įsiūlyti čiulptuko, nei geruoku nei piktuoju - ji tik susinervina, visi miegai išsilaksto ir vėl turiu duoti krūtį. Žodžiu pasaka be galo. Gal kas galite pasiūlyti gerą ir veiksmingą būdą, kaip pripratinti prie čiulptuko. Būčiau labai dėkinga

ir as buciau dekinga uz pasiulyta gera ir veiksminga buda, nes pas mus ta pati situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saullina @ 2005 11 03, 23:35)
mano mažiukas irgi sunkiai priprato prie čiulptuko, bet mes pastoviai jį siūlydavom ir maždaug po savaitės vargo priprato. Dar pabandyk nusipirkt kitokį čiulptuką nei turi.

nepadeda, mes turime visa kolekcija ciulptuku ivairiu formu ir dydziu, bet mazam jie visai neidomus doh.gif
Atsakyti
Maniskis iki siol auga be ciulptuko, kai gime siuliau kelis kartus, bet jam niekaip nesiseke laikyti burnoj, tai taip ir nepriprato, bet nematau tame nieko blogo, jei vaikas nenori nereikia jo prievartauti, vieni vaikai lengvai juos priima, kiti visai neima, aisku sunku kai lelius tik prie papo uzmiega, bet geriau po truputi ji nuo to atpratinti, leisti vienam pagulet, tegul paverkia kelias minutes, juk jie irgi jaucia kada jiems nuolaidziaujama.esu kazkur skaicius kad reikia leisti vaikui paverkti 5 min, jei nenusiramina, ateiti nureminti ir vel palikti viena.Ir as praejau sita vargeli, bet apsejom be ciulptuko smile.gif
Sekmes ir jums 4u.gif
Atsakyti
Mamos, džiaukitės, kad vaikeliai nenori čiulptukų. Nereikės vėliau vargti norint atpratinti. Maniškis nuo gimimo buvo labai neramus. Nutarėm, kad čiulptukas pagelbės. Vaikas jo nenorėjo. Įkišdavom ir laikydavom , kad neišspjautų. Taip bekankindami ir įpratinom. Deja, nuo to ramesnis netapo. Dabar sukam galvas kaip atpratinti, nes jau laikas. Esu tikra, kad vargsim labiau, nei pratindami prie čiulptuko.
Atsakyti
na musu mazoji tai be jokiu vargu priprato prie ciulptuko. is tikro yra tokiu vaikiuku kurie nieku gyvu neims ciulptuko, mano nuomone tai labai gerai, bet vat tu mamyciu gaila kurios vargsta. na pabandyk ta ciulptuka siek tiek pienu aplasinti, gal suveiks apgaules budas smile.gif na o jei saziningai, tai netgi pavydziu, kad jusu vaikai nenori tu dirbtiniu papu, vat po to bus beda, kai reiks atpratinti. sekmes.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės..
Mes iki kokių 2-jų mėnesių irgi neėmėm soskės,bet ir su krūtimi ne ka ramiau būdavo..turėjom visą kolekciją soskių,bet ,kaip vėliau pasirodė,tai toje kolekcijoje vienos trūko blink.gif tai buvo NUK firmos su nupjautu galiuku silikoninės..iš pirmo sykio paėmė ir iki šiol ją tąso..būdavo rėkimo iki dviejų valandų vakarais,o kai soskę paėmė tai ir ramu dabar t-t-t..pabandykit NUK soskę..
štai tokios pas mus:
user posted image
user posted image
Atsakyti