QUOTE(Vasaroti @ 2008 12 23, 10:01)
Radau nete lygtai ir kaip Damon atrodo.. tai panašu, kad Safyriniai idealiausi..

Man tik baisu, kad čia visoms dantus rauna, kad uždėtų tuos breketus.. nenoooooriu..
Man irgi buvo didziausia tragedija - dantu rovimas, kai suzinojau, kad butina raut - savaite pries rovima naktim nemiegojau

, darbe irgi tik apie tai galvojau

, buvo planu net isvis nebesitvarkyt dantuku ir palikt viska kaip yra

... O dar ir mano stomatologe atkalbinejo, sake gaila jai sveikus dantis raut

. Bet va prisiverciau. Man data paskyre tik likus trim savaitem iki breketu dejimo (atsilaisvino vieta), tai reikejo staigiai iskart abu dantis issiraut. Ir dar ketvirtus

(jie gi matosi, kai sypsaisi). Galvojau, numirsiu

. Bet va nieko, suleido nuskausminamus, tai net nejutau, kaip istrauke, ir po to neskaudejo visiskai

. Tik truputi sunku valgyt buvo pirmom dienom ir pradejau taip lengvai svepluot

. Pravaiksciojau tas tris savaites be dantu, bet niekas ir nepastebejo, tiesiog stengiaus nesidemonstruot labai, o kai nezino zmones, tai net neatkreipia demesio. O dabar jau su breketais, ten tokios kaip spiruoklytes eina, tai tu tarpu nelabai ir matos

. Visiskai nesigailiu tu dantuku, bus maziau kam skaudet

. Taip, kad tik baisiai atrodo, o istikro - nera taip blogai

.
Papildyta:
QUOTE(Capriciossa @ 2008 12 23, 09:58)
o kiek Jums kainavo tie safyriniai?
As dejau priekinius 6 dantukus safyrinius, o gale abiejose pusese po viena metalini isejo, o ant kito jau tas ziedas uzmautas. Taip ortodonte patare daryt, nes tu galiniu visai nesimato. Tai man virsutiniam zandikauliui 2500Lt kainavo. Apacioj tik po metu des.