Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Sveikos smile.gif aš labai tikiuos,kad per ateinančius pora mėnesių turėsiu breketus, bent jau viliuos ,kad taip bus g.gif ilgas procesas tie breketai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrut16 @ 2009 01 10, 12:59)
Tik 8 menesius,oho kaip cia pasiseke gerai tau  thumbup.gif  smile.gif pamatysi greit prabegs tas laikas ir galesi vaiksciost issisiepus  biggrin.gif  thumbup.gif

Tai čia taip šnekėjo dar neuždėjus breketų.. biggrin.gif Kas ten žino, kiek realiai nešioti reikės.. g.gif Tai tikiuosi, kad panašiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 10, 13:41)
Sveikos smile.gif aš labai tikiuos,kad per ateinančius pora mėnesių turėsiu breketus, bent jau viliuos ,kad taip bus  g.gif  ilgas procesas tie breketai... smile.gif

A kodėl tiek daug laukti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 10, 18:59)
A kodėl tiek daug laukti?  unsure.gif

Tik tai sausio 27d. pas ortodonte, jau sakė ,kad paskutinis kartas ir galutinai nuspręs ka daryti, o kada padarys breketus net neįsivaizduoju g.gif tikiuos greitai, noriu per MB gimtadieni būt jau su breketais blush2.gif biggrin.gif Taip ,kad labai tikiuos ,kad iki vasario galo sudės.Labai laukiu paskutinio vizito,kad sužinočiau kada jau turėsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 10, 19:19)
Tik tai sausio 27d. pas ortodonte, jau sakė ,kad paskutinis kartas ir galutinai nuspręs ka daryti, o kada padarys breketus net neįsivaizduoju  g.gif  tikiuos greitai, noriu per MB gimtadieni būt jau su breketais  blush2.gif  biggrin.gif Taip ,kad labai tikiuos ,kad iki vasario galo sudės.Labai laukiu paskutinio vizito,kad sužinočiau kada jau turėsiu  ax.gif

Tai kad man sakė, kad breketų negamina, o juos klijuoja pagal tavo dantus ir jų visada turi.. g.gif Tai gal nereikės kaži kiek laukti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 10, 19:44)
Tai kad man sakė, kad breketų negamina, o juos klijuoja pagal tavo dantus ir jų visada turi..  g.gif  Tai gal nereikės kaži kiek laukti smile.gif

Geras, net nežinojau bigsmile.gif Pakėlėt nuotaika thumbup.gif Turetu viskas greitai vykt smile.gif
Atsakyti
Filmukas apie Damon breketus
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
na va kaip idomu pasidalinti, patirtimi, vienos ilgai laukia eiles, kitos nelabai, man atrodo cia kaip kam pasiseka, as pvz. nuo tos dienos kai paskambinau uzsiregistruoti i klinika, iki tos dienos kai jau turejau breketus pralaukiau 3 savaites, per antra vizita ir sudejo, tai cia manau visai greit. as pvz gyvenu Vilniuje, bet vazineju (na, tiek cia ir vazinejau, 2 kartus:)) i Kauna, nes kaina skiriasi gerokai ir eiles Vilniuje zymiai didesnes, beveik iseina uz normalaus suvokimo ribu - pvz spalio menesi skambinau i 2 klinikas, kurios registravo anksciausiai vasari...o kaune po 5 dienu prieme:)
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 01 11, 19:29)

Oho.. čia kaip koks fantastinis filmas apie nerealius dalykus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 11, 21:59)
Oho.. čia kaip koks fantastinis filmas apie nerealius dalykus..  unsure.gif

tik deja cia realus dalykai ax.gif
Atsakyti
na turbut ne "deja", o "aciu dievui" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 11, 22:40)
na turbut ne "deja", o "aciu dievui" thumbup.gif

nu tas tai jo, reikia dziaugtis kad yra dar toks gydymo budas, o tai ir vaiksciotume visi su kreivais dantim mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
as kai susidejau breketus tai pradejau matyti kad labai daug zmoniu (is tiesu tai merginu) vaiksto su breketukais ir galvoju, ju visada tiek daug buvo ar as pradejau pastebeti tik tada, kai pati susidejau g.gif
Atsakyti