QUOTE(giedrut16 @ 2009 01 10, 12:59)
Tik 8 menesius,oho kaip cia pasiseke gerai tau
pamatysi greit prabegs tas laikas ir galesi vaiksciost issisiepus
Tai čia taip šnekėjo dar neuždėjus breketų..
Papildyta:
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 10, 13:41)
Sveikos
aš labai tikiuos,kad per ateinančius pora mėnesių turėsiu breketus, bent jau viliuos ,kad taip bus
ilgas procesas tie breketai...
A kodėl tiek daug laukti?
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 10, 18:59)
Tik tai sausio 27d. pas ortodonte, jau sakė ,kad paskutinis kartas ir galutinai nuspręs ka daryti, o kada padarys breketus net neįsivaizduoju
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 01 10, 19:19)
Tik tai sausio 27d. pas ortodonte, jau sakė ,kad paskutinis kartas ir galutinai nuspręs ka daryti, o kada padarys breketus net neįsivaizduoju
tikiuos greitai, noriu per MB gimtadieni būt jau su breketais
Taip ,kad labai tikiuos ,kad iki vasario galo sudės.Labai laukiu paskutinio vizito,kad sužinočiau kada jau turėsiu 
Tai kad man sakė, kad breketų negamina, o juos klijuoja pagal tavo dantus ir jų visada turi..
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 10, 19:44)
Tai kad man sakė, kad breketų negamina, o juos klijuoja pagal tavo dantus ir jų visada turi..
Tai gal nereikės kaži kiek laukti 
Geras, net nežinojau
Filmukas apie Damon breketus
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
na va kaip idomu pasidalinti, patirtimi, vienos ilgai laukia eiles, kitos nelabai, man atrodo cia kaip kam pasiseka, as pvz. nuo tos dienos kai paskambinau uzsiregistruoti i klinika, iki tos dienos kai jau turejau breketus pralaukiau 3 savaites, per antra vizita ir sudejo, tai cia manau visai greit. as pvz gyvenu Vilniuje, bet vazineju (na, tiek cia ir vazinejau, 2 kartus:)) i Kauna, nes kaina skiriasi gerokai ir eiles Vilniuje zymiai didesnes, beveik iseina uz normalaus suvokimo ribu - pvz spalio menesi skambinau i 2 klinikas, kurios registravo anksciausiai vasari...o kaune po 5 dienu prieme:)
QUOTE(caramell @ 2009 01 11, 19:29)
Oho.. čia kaip koks fantastinis filmas apie nerealius dalykus..
QUOTE(Vasaroti @ 2009 01 11, 21:59)
tik deja cia realus dalykai
na turbut ne "deja", o "aciu dievui"
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 11, 22:40)
nu tas tai jo, reikia dziaugtis kad yra dar toks gydymo budas, o tai ir vaiksciotume visi su kreivais dantim
as kai susidejau breketus tai pradejau matyti kad labai daug zmoniu (is tiesu tai merginu) vaiksto su breketukais ir galvoju, ju visada tiek daug buvo ar as pradejau pastebeti tik tada, kai pati susidejau