Įkraunama...
Įkraunama...

Aktinidija

QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 11 09, 12:00)
turiu nusipirkusi praeitu metu rudeni pora dailiuju aktinidiju.
pasodinau, apmulciavau (medzio pjuvenomis) neipatingai storai ir palikau ziemai. Tiesa katinas atejes pasivoliojo, moteriske islauze...vienzo moteriske kankina visi kas netingi,
Papildyta:
dar pamasciau toki dalyka apie genejima. Apie vynuoges, obelis, vysnias, sebentus, avietes,... netgi persikus abrikosus info yra, o aktinidijos kazkaip nuskriaustos. Negali pasakyti, kad nera, bet taip skupiai, kad is poros mini straipsneliu ar zinuciu faktiskai normalaus vaizdo nesusidariau, o as nenoriu tokiu, kad uzvirstu ant pavesines, kaip pas lietuvius sodininkus megejus matau. man reikia dailiai kad apsivytu, nu vienzo nezadu as jos labai gaileti, bet kad neprisidirbti per daug vistik uogu norisi ir uogienes norisi smile.gif
Gal cia kokiu specu aktinidiju auginimo klausimais uzsuka ir gali trumpai ir aiskiai parasyti apie genejima. Nebesinori isradineti dviracio smile.gif (tingine ane?smile.gif )

Apie katinus tik gerai bash.gif
O dėl genėjimo... schmoll.gif sutankinimo tikslu - tai taip... bet dėl dekoratyvizmo yra aukojamas derlius... nes veda tik iš antramečių ūglių išaugę pirmametės šakutės... O "dailiai kad apsivytų"...tai gal tik pasvajojimo užteks biggrin.gif nes nesiveja dailiosios niekaip ax.gif leidžia sau dešimtmetrinio ilgio šakas... kurios pačios pralenda per retą tvorą arba permetamos per kokius skersinius... ir tokiu būdu užpildoma erdvė... thumbup.gif
Atsakyti
fonda....nesimusk smile.gif
Nu ir kaip nesibarti ant katinu, jei jie man visas pirmametes nuo moteriskes nulauze?.........o kur tuomet mano uogos?
liepsiu vytis smile.gif padesiu jei neklausys smile.gif. Gausiu vadinasi geneti ipatingai atsakingai smile.gif uogu gi norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 11 27, 18:23)
fonda....nesimusk smile.gif
Nu ir kaip nesibarti ant katinu, jei jie man visas pirmametes nuo moteriskes nulauze?.........o kur tuomet mano uogos?
liepsiu vytis smile.gif padesiu jei neklausys smile.gif. Gausiu vadinasi geneti ipatingai atsakingai smile.gif uogu gi norisi smile.gif

Matyt man reikės tavo jaunatvišką maximalizmą parodyt praktiškai kuo tai baigiasi biggrin.gif ir pasikviesti pavasarį ar vasarą pas save... nusėsi ramiai... įgausi kantrybės...įsijausi į sveiką pusiausvyrą... va taip drinks_cheers.gif
Ir kas ten per katės pas tave schmoll.gif Juk blogų kačių nebūna... būna tik blogi jų mylėtojai... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Geriau ateik į netlogą... 4u.gif ten visi išlaikyti ir ramūs... 2.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 11 28, 23:43)
Matyt man reikės tavo jaunatvišką maximalizmą parodyt praktiškai kuo tai baigiasi biggrin.gif ir pasikviesti pavasarį ar vasarą pas save... nusėsi ramiai... įgausi kantrybės...įsijausi į sveiką pusiausvyrą... va taip drinks_cheers.gif
Ir kas ten per katės pas tave schmoll.gif Juk blogų kačių nebūna... būna tik blogi jų mylėtojai... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Geriau ateik į netlogą...  4u.gif ten visi išlaikyti ir ramūs... vacation4.gif

nu jei pakviesi, butinai atvaziuosiu, tik turesi pazadeti plaktuka paslept biggrin.gif
tai kad as neturiu kaciu smile.gif, mano seimynoje yra joms alergisku.. Cia kaimynu katinai ateina ir isvolioja mano vargses aktinidijas... doh.gif doh.gif Tokie stori, savimi patenkinti, bet vistiek per tvora kabarojasi, kad tik po mano gelynus pasivolioti smile.gif nu ir kaip ant ju nesibarti, kai uz sirdies griebiesi po karta i savaite? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apzeldintoja diplomante: 30 lapkričio 2011 - 15:35
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2011 11 30, 16:34)
nu jei pakviesi, butinai atvaziuosiu, tik turesi pazadeti plaktuka paslept biggrin.gif
tai kad as neturiu kaciu smile.gif, mano seimynoje yra joms alergisku.. Cia kaimynu katinai ateina ir isvolioja mano vargses aktinidijas... doh.gif  doh.gif Tokie stori, savimi patenkinti, bet vistiek per tvora kabarojasi, kad tik po mano gelynus pasivolioti smile.gif nu ir kaip ant ju nesibarti, kai  uz sirdies griebiesi po karta i savaite?  doh.gif

Miega aktinidijos, tai ir čia neužklydau... Bet tavo problemytė aiškėja... schmoll.gif Sodink valerijonus biggrin.gif Ir pačiai už širdies nereikės griebtis... 4u.gif ir visi katinai bus užsiėmę voliojimusi ir meile... į tavąsias aktinidijas nė skersom nežiūrės... biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fonda: 03 gruodžio 2011 - 16:21
na geras augalas ta aktinidija,ir uogos valgomos.jau galvoju isigyti,bet perskaiciau tema ir galvoju jei visos apylinkes katinai pas mus susirinks ir dar nugraus mano medeli.na jau cia nebegerai.
Atsakyti
QUOTE(lingomina @ 2011 12 14, 19:08)
na geras augalas ta aktinidija,ir uogos valgomos.jau galvoju isigyti,bet perskaiciau tema ir galvoju jei visos apylinkes katinai pas mus susirinks ir dar nugraus mano medeli.na jau cia nebegerai.

Pas mus aktinidija prie suns voljero pasodinta biggrin.gif Taip sakant, sargas istisa para biggrin.gif Jokiu kaciu tongue.gif O pas kaimynus aktinidijoje, ji didziule tokia, nusvyrus belenkiek (del neprieziuros), tai joje katinai gimdykla pasidare bigsmile.gif Jau kelintus metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 14, 21:13)
O pas kaimynus aktinidijoje, ji didziule tokia, nusvyrus belenkiek (del neprieziuros), tai joje katinai gimdykla pasidare  bigsmile.gif Jau kelintus metus  lotuliukas.gif

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2011 12 14, 20:13)
Pas mus aktinidija prie suns voljero pasodinta  biggrin.gif Taip sakant, sargas istisa para  biggrin.gif Jokiu kaciu  tongue.gif O pas kaimynus aktinidijoje, ji didziule tokia, nusvyrus belenkiek (del neprieziuros), tai joje katinai gimdykla pasidare  bigsmile.gif Jau kelintus metus  lotuliukas.gif

Nepasakokit pasakų... Aktinidijos auga normaliai ir nėra jokių kačių niokojamos ax.gif Katės šiek tiek susidomi šių ir tik jaunų augaliukų paviršinėmis šaknimis... lapais tikrai ne... Bet tai trunka neilgai, nes katės smalsumą savo bet kam greitai patenkina...
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 12 16, 01:07)
Nepasakokit pasakų... Aktinidijos auga normaliai ir nėra jokių kačių niokojamos ax.gif Katės šiek tiek susidomi šių ir tik jaunų augaliukų paviršinėmis šaknimis... lapais tikrai ne...  Bet tai trunka neilgai, nes katės smalsumą savo bet kam greitai patenkina...

Pritariu 4u.gif ,turiu du katinus ir aktinidijos kieme auga kuo puikiausiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2011 12 16, 00:07)
Nepasakokit pasakų... Aktinidijos auga normaliai ir nėra jokių kačių niokojamos ax.gif Katės šiek tiek susidomi šių ir tik jaunų augaliukų paviršinėmis šaknimis... lapais tikrai ne...  Bet tai trunka neilgai, nes katės smalsumą savo bet kam greitai patenkina...

As parsiau, kad pas mane nera kaciu prie jos, nes salia suo. O pas kaimynus kates joje gyvena kai atsiveda kaciukus, del to kad ji baisiai nusvyrusi, del neprieziuros ir t.t. Gal cia siaip sutapimas ax.gif
Atsakyti
Kaimynų katės mano aktinidijas taip pat "myli" mad.gif
Atsakyti