Įkraunama...
Įkraunama...

Aktinidija

Ir kada aš sulauksiu uogyčių verysad.gif . tai nušalo, tai meistrai betverdami tvorą šaką jau ūgtelėjusią nulaužė, tai dabar vyras likusią su žoliapjove nupjovė doh.gif . keli lapeliai moteriškės belikę. už tai vyriškis auga, bujoja, jau ir žydėjo. bet kas iš to, jei moteriškės tokios nenusisekusios jam vis pasitaiko doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(shanet @ 2009 08 06, 17:19)
Sitaip mokino viens diedukas turguje g.gif .[/b]

Diedukas mokino, diedukas žino.
Pas mano tėvus yra primezgę daug uogyčių. Kiek ragauju prilėkus, dar žalios. Negi reikia lenktis ir tik ant žemės ieškoti prinokusių?
Atsakyti
Mano vienas kažkuris pats numirė, antrą kačiukai numynė.
Kiek žinau, tai tik ant vieno- moteriško augalo ir būna uogos, o vyriškis- tai dėl veislės. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2009 08 06, 19:32)
Mano vienas kažkuris pats numirė, antrą kačiukai numynė.
Kiek žinau, tai tik ant vieno- moteriško augalo ir būna uogos, o vyriškis- tai dėl veislės. biggrin.gif

tai jaučiu, kad du "vyriškius" turiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 06, 21:26)
tai jaučiu, kad du "vyriškius" turiu  lotuliukas.gif

pas Tave du lesbiečiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 08 07, 20:46)
pas Tave du lesbiečiai  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kaip man atskirti, kad galėčiau nusipirkti "kitos lyties" - labai jau noriu vaisių ax.gif
Atsakyti
sveikutės.Labai ir aš norėčiau sodinau iš dviejų kartų iš viso gal kokius penkis ,bet prigijo tik vienas g.gif ir neaišku kokios lyties.
Atsakyti
parodysiu savo,kokia viena biedna bet su vaisiais.
user posted image

Kita tanki,visai neblogai auga,bet be vaisiu.O kaip pirkau sake,paskiepitos abi taip kad jokiu berniuku ir mergaiciu,zodziu vienodos turejo buti g.gif
user posted image
Atsakyti
dėja, bent jau nuo vienos vaisius gali ragauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 08 19, 21:26)
dėja, bent jau nuo vienos vaisius gali ragauti  rolleyes.gif

Ai tiek tie vaisiai,as noriu kad abi grazios ir tankios butu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(dėja @ 2009 08 19, 22:32)
Ai tiek tie vaisiai,as noriu kad abi grazios ir tankios butu verysad.gif

Turėtų sutankėti, nes mano bevaisės, bet tankiai suaugusios.
Atsakyti
Jau nuo pavasario turejau minti isigyti Aktinidiju, bet medelyne ju neradau. Gal kas galite patarti kur galima isigyti Kauna.

ir dar klausimukas - ar joms reikia labai sauletos vietos, ra gali ir pusiau paunksmeje augti ?
Atsakyti